Annem evlat ayrimi yapiyor

Yapacak bişey yok canım kabullenmen gerekiyor ben 32 yaşındayım daha yeni kabullendim sayılır

Siz daha oncede buna benzer bir konu acmistiniz sanirim.Abiniz uzakta oldugu icin oyle davraniyordur anneniz.Ayrica sehir disinda universite okuyan ile ailesinin yaninda lise ogrencisi olan birinin giderleri farklidir.

Siz daha oncede buna benzer bir konu acmistiniz sanirim.Abiniz uzakta oldugu icin oyle davraniyordur anneniz.Ayrica sehir disinda universite okuyan ile ailesinin yaninda lise ogrencisi olan birinin giderleri farklidir.
o ben degilim demekki aile yasantiliramiz benziyo

o ben degilim demekki aile yasantiliramiz benziyo
Olabilir.Karistirdim demek ki.Siz okulunuza ve geleceginize odaklanin.Annenizle uygun ve acik bir sekilde konusup dert ettiginiz seyleri anlatin.Ama hesap sorar gibi değil de bu durumun sizi ne kadar uzdugunu belirten bir konusma yapin Umarım çözülür.

annem oyle konusmalari sevmez diyelim dinledi hemen laf sokar yok abin calisti univi kazandi bak sen lisedesin abin hep takdir getirdi

Canım abın gıbı sendr sehır dısana gıt daha yasın kucuk bence sımdıden ayrım yapıyor demen ne kdar dogru bılemedım. Bıraz kıskanclık var galıba. Uzakta olana gelırken annenın yemek yapması kadar dogal bısey yok gurbette kı ozlenır. Hem bes lıra harclık alıyorsan kesın dha yasın kucuk sana almamaları cok normal unıyı kazan sana da alırlar senınde kart borcun odenır. Hele bı dur. O ana baba kolay bulunmuyor. Mıllet annesının babasının kıymetını yası gecınce ya da onları kaybedınce anlıyor. Otur onlarla vakıt gecırmenın keyfını cıkar abım gıbı sehır dısına cıkınca ah evımde kalaydm derdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…