- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
sorunca hemen kiziyor niye ayrim yapalim sen kiskaniyosun dediBiz nerden bilelim neden ona iyi sana kötü. Git annenin karşınıza otur sor bunları abime böyle yaptınız nana böyle yapıyordün diye niye diye sor.
inşAllah kac hafta oldu abim hala eve gelmedi annem onu inatla ariyor abim gelmiycem diyo annem tamam diyo anneme beyinsiz gibi sakalar yapiyo guluyolar bunaÜzülme abin evlendikten sonra görür o ayrımıseni mumla arayacaklar
Keser döner sap döner sen sabretinşAllah kac hafta oldu abim hala eve gelmedi annem onu inatla ariyor abim gelmiycem diyo annem tamam diyo anneme beyinsiz gibi sakalar yapiyo guluyolar buna
Tabi kıskanırım ayrım bu düpe düz ayrımsorunca hemen kiziyor niye ayrim yapalim sen kiskaniyosun dedi
ben de soguk davranmaya basladim anneme belki anlar degerimiben artik uzulmuyorum sende oyle yap ben ne zaman aramiza duvarlar ordum aman uzdum kirdim demekten vazgectim ozaman bi dank etti ellerinden kayip gittigimi farketti sanirim
simdi her konusmamiszda hic benim yetistirdigim cocuk degilsin artik diyor
evet kiskaniyorum ama evde adim kiskanca cikti bunu dersem temelli tepeme binerlerTabi kıskanırım ayrım bu düpe düz ayrım
olabilir ben daha yeniyimBen bu konuyu hatırlıyorum. Daha önceden aynı konu açıldı.
annem bizi buyuk emeklerle buyuttu allah yoklugunu gostermesin tabiki cok seviyorum ama başka çare birakmiyorlarben de soguk davranmaya basladim anneme belki anlar degerimi
Peki kıskanmakta haksız mıyım diye sor. Ona şunları şunları yapıyorsunuz bana hiç birşey diye sor. Yani israrci ol mutlaka.sorunca hemen kiziyor niye ayrim yapalim sen kiskaniyosun dedi
insallah hayalimdeki meslegi olucam cok calisicamYa ben size hiç kıyamadım, okuyun ayağınız üzerinde durun lütfen kendinizi kurtarın güzel bir aile kurun asla evlat ayrımı yapmayan çok iyi bir anne olun.
Çok üzüldüm ama var böyleleri de işte
evet aram pek iyi degil operim severim ama hemen kavga ederiz kendisi cok sorumsuz biri univ okumazken eve 2 ye 3 e kadar gelmez annemleri meraktan öldürurdu annem ayilirdi bayilirdi parasini har vurup harman savururduPeki kıskanmakta haksız mıyım diye sor. Ona şunları şunları yapıyorsunuz bana hiç birşey diye sor. Yani israrci ol mutlaka.
Bir de annene kendi ayrımcılığıni sanki senin kıskançlığınmis gibi yansıması senin kardeşin ile aranı bozar. Bunu söyle. Yani şöyle olsun bu konu gündemin olsun. Sabah kalktın günaydın dedi mesela hemen bu konu aç. Eve geldin bu konuyu aç.
Bence senin kardeşin ile aran da kötüdur. Aran iyi olsa kıskançlık diyemez. Sana önerim kardeşin ile aranı düzelt. Yani kardeşine gidip sana şunu alıyorlar bana almıyorlar üzerinden tartışma yaşarsan kıskaniyor olursun. Bunun yerine yapman gereken kardeşine annenin sana olan kötü muamelesinden bahsetmen ve onun desteğini istemen. Kardeşin ile aranı düzeltirsen zaten anne baba sevgisine ihtiyacın kalmaz. Gerekirse git bir kaç ay yanında kal.
yanlislikla 1999 u secmisim kaydolurken 2003 luyumKaç yaşındasınız? 5 TL veriyor yazmışsınız da merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?