Derken ?iyi misiniz siz ya?
Annenize takmışsınız gibi duruyor. Kadın dua ediyormuş onun hakkında bile neler düşünmüşsünüz.26 yaşındayım annemle beraber ikimiz yaşıyoruz. Arkadaş gibiyiz herkes gibi bizde kavga ediyoruz tabi.Ev işlerini hep ben yaparım annem temizlik yapmayı bilmez. Onun hizmetçisi gibiyim çok sıkıldım bu durumdan ve kendi hayatımı kurmak istiyorum. Neyse işte asıl konu ben artık evlenmek istiyorum evlenemezsemde ayrı eve çıkmak yalnız yaşamak istiyorum ama annem istemiyor sanki. benim geleceğim umrunda değil. Düşüncelerimi önemsemiyor bile. Hep onun yanında olacakmışım gibi sanıyor. Hiç bana kızım evlenecek şunu yapayım bunu yapayım diye düşünmedi. Evlensem evlencek para bile yok kenarda. Çeyizim bile yok.
Kendisi mutlu olamadığı için benimde mutlu olmamı istemiyor çoğu zaman beni kıskanıyor sevgilimden bile kıskanıyor. Evlilik konusu açıldığından beri son zamanlarda acayip değişti bana düşman gibi böyle. Fal baktırıyorum falımda bile annem çıkıyor kötü Bir şekilde ya. Uzak dur o kadından diyorlar. Sevfilimle aramız bozuldu . Acaba annem dua mı ediyordu aramız bozuldu. Birgün gece dua ederken yakaladım kimbilir belki benim hakkımda dua ediyordu. Bir insan evladına böyle yaparmı ben mutlu olamam mı ya napıcam
Kime ne anlatayım anlatılan bi durum yokta neden böyle yapìor annelikten red edicem bu gidişle ya hayatım mahvoldu hep fedakarlık yaptım kendi hayatımı hiçe saydım onun için yaşadım hep değer verdim anladımki o beni hiç düşünmüyor önemsemiyor. Çıkarcı biri bende artık kendi hayatıma bakıcamDua ederken mi yakaladiniz? Vay hain kadının yaptığına bak.
Şaka bir yana, bir arkadaşım da tek çocuktu, babası vefat etmişti, onun da annesi kızı evlensin istemiyordu. Bir büyüğe havale edin durumu. Anneanne mesela. Anlatsın kızına durumu, sacmaladigini vs.
Kıskanıyor diyorum belki kötü anlamda dua etmiyordur günahına girmek istemiyorum ama falımda bile annem çıkıyor yaanneniz neden kötülüğünüzü istesin ki?
sevgiliniz annenizden değerli sanırım, neden kötü dua etsin kadın.
hey Allahım..
tuhafsınız
Anlatılacak bir durum yok mu?Kime ne anlatayım anlatılan bi durum yokta neden böyle yapìor annelikten red edicem bu gidişle ya hayatım mahvoldu hep fedakarlık yaptım kendi hayatımı hiçe saydım onun için yaşadım hep değer verdim anladımki o beni hiç düşünmüyor önemsemiyor. Çıkarcı biri bende artık kendi hayatıma bakıcam
fala bu kadar inanmanız ne kadar dogru bilemiyorum..K
Kıskanıyor diyorum belki kötü anlamda dua etmiyordur günahına girmek istemiyorum ama falımda bile annem çıkıyor ya
Böyle şeyleri bende kafaya takmıyorum ama kendimi kötü hissedicem o kesin.kimsesiz gibi. insan hiç düşünmez mi evladını. Hiçmi sevmiyor beni üvey evlat gibiyim ya. Hayatımı hep ona adadım fedakarlık yaptım ama o beni hiç önemsemedi umrunda bile değilim.Aileler çeyiz yapmak zorunda değil , yapsada yapmasada eyvallah der geçerim , beklentiye girmeyinki kafanız rahat olsun .
Öyle dedim bende mutlu olmak benimde hakkım yarın bigün evlencem yuva kurcam çocuklarim olcak hep seninle yaşıcak değilim dedim susuyor. O sanıyor ki ben bunların hiçbirini yapamıcam boş konuşuyormuşum gibi düşünüyorAnneniz ev isi yapmayi bilmiyo mu
Ne guzel hayatinizi kurmayi dusunuyosunuz yasinizda cok guzel evlilik yasi Annenizi tek kalma korkusu sarmis belliki.Buna durumu aciklayin anne ben elbet bir gun ewlencem elbet benimde kendi hayatimi kurmam hakkim bunu guzellikle kabul etmelisin ben seni birakip gitmiycem hep senle olcam hep yaninda olcam deyin konusmak daha iyi boyle icinizden acaba diye dusunmek ne bilim gereksiz.Sonucta uwey anneniz deil sizde onun uvey kizi degilsiniz
Sensiz kalmaya hazir degil.Öyle dedim bende mutlu olmak benimde hakkım yarın bigün evlencem yuva kurcam çocuklarim olcak hep seninle yaşıcak değilim dedim susuyor. O sanıyor ki ben bunların hiçbirini yapamıcam boş konuşuyormuşum gibi düşünüyor
Konu sahibine hak vermiyorum ama aileler niye çeyiz yapmak zorunda değil.Aileler çeyiz yapmak zorunda değil , yapsada yapmasada eyvallah der geçerim , beklentiye girmeyinki kafanız rahat olsun .
İnanmazdım ama gerçekleri söylüyor gelde inanma işte zaten son zamanlarda acayip değişti sanki birşey varmış saklıyormuş gibi davranıyor böyle tuhaffala bu kadar inanmanız ne kadar dogru bilemiyorum..
Annem ilişkim hakkımda birşey demiyor ki bana karşı tavırları kötü falımda bile sevgilimle ayrılmamizin arkasında bir kadın varmış o tarif ettiği kadında aynı annem.sizi sevgiliniz falan mi dolduruyor ?
1 adım ileriyi görüyor büyükler belki sizin için doğru biri olmadığını düşünüyordur..
annenizden bahsettiğinize emin misiniz kötü pis bişeyler söz eder gibi etmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?