- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Insan evladına yapmayacak da kime yapacak?Niye yapmak zorunda olsunlar ki , böyle bir mecburiyetleri yok.
Annenle oturup önce ciddi ciddi bir konuşmalısın. Baktınki seni iplemiyor ozaman kararını uygula ama önce iş bul. Sevgilinede çok güvenme derim. Sanki senin durumun denizden korkan ve yılan hikayesi gibi.Mesleğim yok küçük bi şehirdeyim kolay yaşanabilecek yer. 1+1tutsam 500 tl kira. Para biriktiriyorum .
Annem zaten bana karışmıyor hiçbirşekilde ben sadece bana destek olmasını bana yük olan şeyleri beraber paylaşmak istiyorum ama annem hiç düşünmüyor sorunlarınla başbaşa bırakıyor beni . 26 yaşındayım hala çocuk gibiyim hem olgun hem cocuk gibiyim. biri bana sahip çıksın yanımda olsun istedim hep psikolojim bozuldu kimsem yok zaten hala yalnızım.Bak konunun içeriği yukarda yazdiklarin olsaydi insanlar sana ablalik yapardi ve tavsiyelerde bulunurlardı.
Şimdi iyice düşün bakalim, hayatinin kötü olmasinda annenin payi sence nekadar?
Her insan yaşadığı ortami temizliyor. Evlenince veya ayri eve cikinca ben gelip temizleyecek değilim demi?
Baban nerde?
Insan evladına yapmayacak da kime yapacak?
Evet mecburiyetleri yok ama evlat sahibi olmayanların yok. Şöyle ya da böyle evlat sahibi olup ondan sonra mecburiyetimiz yok deme hakkına sahip değil kimse. Mecbur olmak istemeyen çocuk yapmasın. Çünkü o yavrular dünyaya gelirken kimse onlara tercihlerini sormuyor. Evliliklerine garanti görüp yapilan veya ikinciyi yapmadığı için lâf söyleyen çevreyi susturmak için yapılan veya korunmayıp yapılan çocuklar için ebeveynler elbetteki mecbur.
Annem zaten bana karışmıyor hiçbirşekilde ben sadece bana destek olmasını bana yük olan şeyleri beraber paylaşmak istiyorum ama annem hiç düşünmüyor sorunlarınla başbaşa bırakıyor beni . 26 yaşındayım hala çocuk gibiyim hem olgun hem cocuk gibiyim. biri bana sahip çıksın yanımda olsun istedim hep psikolojim bozuldu kimsem yok zaten hala yalnızım.
Kendi annenle benim annemi bir tutma istersen herkes çocuk doğurabilir önemli olan ona bakabilmek ilgilenmek sahip çıkmak önemsemek sevmek mutlu olması için çabalamak. Benim annem böyle değil iste iyi yönleride var allah var ıyi kadın ama sorumsuz iste birde ben tek çocuğum kimsem yok annemden başka. Annem bana böyle yapıyorsa ben kime güveneyim kendime bile güvenemiyorum artık özgüvenim kalmadı psikolojik şiddet gördüm bildiğin bu anlattıklarım zaten önemsiz ben daha kötülerini yaşadım emin ol önyargılı olmayın
Neyin psikolojik şiddetini gördünüz? Annem bana karışmıyor diye yazan sizsiniz değil mi? Size göre ev işlerini anneniz yapacak, sizde rahatça yiyip içip sevgilinizle evlilik hayalleri mi kurmak rahat yaşam? Ben liseyi bitirdikten sonra hem anneme hem eve hemde anneanneme baktım senelerce. Sonra anneannem vefat etti annemle senelerce hastanelerde kaldık ev özlemiyle yanıp tutuştuğum günleri bilirim. Evde annesiyle oturan kızları düşünürdüm. Annem iyi olsa da hiç değilse rahatça yürüyebilse diye ne dualar ettim. Seninki şımarıklık tamamen. Kusura bakma senin dert saydığını nimet sayan var bu dünyada
Tulumba evet başka işi yok evde tüm gün oturup tüm gün dışarda gezmekten başka. tabiki yapacak çeyizimi. Tek çocuğuyum ben 10 tane çocuğu yok neye yetisemiyo ?Normal şartlarda her anne baba yapar. Allahini seversen, konusahibi 26 yaşında citir evde kıç büyütüyor. Temizlik yapıyorum diye tripleniyor.
Evlenmeye kocayi bulmuş, ayarlamış. Annesinden ceyiz bekliyor. Kadin tek başına neye yetişsin?
Doğruya, doğurdu diye kendini paralamasi lazim. Anne olduğu icin evde 26 yaşında oturan kizina, birde dantel yapacaktı. Konusahibinin eli yok çünkü
En başında konu sahibine hak vermediğimi belirttim ama yine katılmıyorum çünkü konu sahibi erkek olsa her imkan sarılırdı önüne. Yani anneler genelde böyle yapıyor. bizim buralarda erkek cocuguna bile dünyanın çeyizi yapılıyor. 26 yaşındaki genç bir kıza annesi hiç mi bir şey atmamış kenara?Normal şartlarda her anne baba yapar. Allahini seversen, konusahibi 26 yaşında citir evde kıç büyütüyor. Temizlik yapıyorum diye tripleniyor.
Evlenmeye kocayi bulmuş, ayarlamış. Annesinden ceyiz bekliyor. Kadin tek başına neye yetişsin?
Doğruya, doğurdu diye kendini paralamasi lazim. Anne olduğu icin evde 26 yaşında oturan kizina, birde dantel yapacaktı. Konusahibinin eli yok çünkü
Hayatımı uluorta anlatacak değilim ben suanki soruma cevap arıyorum sadece.Neyin psikolojik şiddetini gördünüz? Annem bana karışmıyor diye yazan sizsiniz değil mi? Size göre ev işlerini anneniz yapacak, sizde rahatça yiyip içip sevgilinizle evlilik hayalleri mi kurmak rahat yaşam? Ben liseyi bitirdikten sonra hem anneme hem eve hemde anneanneme baktım senelerce. Sonra anneannem vefat etti annemle senelerce hastanelerde kaldık ev özlemiyle yanıp tutuştuğum günleri bilirim. Evde annesiyle oturan kızları düşünürdüm. Annem iyi olsa da hiç değilse rahatça yürüyebilse diye ne dualar ettim. Seninki şımarıklık tamamen. Kusura bakma senin dert saydığını nimet sayan var bu dünyada
Aynen- benim annemsiz 10. Bayramim. Annemi 10 dakika görebilmek icin köpek boku yerdim. Aynen o kivamdayim şuanda.
Tulumba evet başka işi yok evde tüm gün oturup tüm gün dışarda gezmekten başka. tabiki yapacak çeyizimi. Tek çocuğuyum ben 10 tane çocuğu yok neye yetisemiyo ?
Hayır suçlamıyorum bana ilgisiz sorumsuz davranmasından sikayetciyimTüm konularınıza baktım. Siz zaten genel olarak takıntılı ve özelde de annenize takıntılısınız. Belki de babasız büyümek vb anne babanın ayrı olmasından dolayı yaşadığınız şeylerden dolayı annenizi suçluyorsunuzdur.
Babamdan. 1000 tlNafaka nerden? Babanızdan mı evlenip boşandınız mu anlamadım? Bir de miktarı ne kadar?
Emekli canım herşeyi sorgulama istersenSeninde başka işin varmi?
Siz nasil geciniyorsunuz? Annenin deste deste paralari varmi kenarda?
Kafan mı güzel? İnsan fala inanıp da annesini zan altında nasıl bırakır? Yazık sen besle büyüt ama falda çıkan fesat kadın ol evladının gözünde.Annem ilişkim hakkımda birşey demiyor ki bana karşı tavırları kötü falımda bile sevgilimle ayrılmamizin arkasında bir kadın varmış o tarif ettiği kadında aynı annem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?