- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Babamdan. 1000 tl
Tamam da siz işe girseniz bu kesilecek biliyorsunuz değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babamdan. 1000 tl
Emekli canım herşeyi sorgulama istersen
Seni zorla sokmadım buraya yazma olsun bitsin benim sinirlerimi bozmaAllah sabırlar versin. Anne bu hiç kimseye eş değer olamıyor. Allah konu sahibine de akıl fikir en önemlisi vicdan nasip eylesin. Baktıkça sinirlerim yerinden oynuyor daha bu kızcağıza bişey yazmak istemiyorum gerçekten iyi değil bu kız.
Biliyorum o yüzden kararsizim ne yapacagimaTamam da siz işe girseniz bu kesilecek biliyorsunuz değil mi?
Özel hayatıma burnunu sok demedimİnsanların soru sormasını istemiyorsaniz koni açmayın isterseniz
Evet bir kadın evladına bunu yapar anne kız birlikte bi hayat kurmuşsunuz kadın senin yanlış bi evlilik yapmaktan mutsuz olmadan ve en önemlisi kendi yanlız kalmaktan korktuğu için yapıyordur..hangi anne istemezki çocuğunun mürüvetini görmeyi..hem ayrı eve çıkmakta ne o sizi zamanında bırakıp evlenip yada ayrı bi hayat kurabilirdi..26 yaşındayım annemle beraber ikimiz yaşıyoruz. Arkadaş gibiyiz herkes gibi bizde kavga ediyoruz tabi.Ev işlerini hep ben yaparım annem temizlik yapmayı bilmez. Onun hizmetçisi gibiyim çok sıkıldım bu durumdan ve kendi hayatımı kurmak istiyorum. Neyse işte asıl konu ben artık evlenmek istiyorum evlenemezsemde ayrı eve çıkmak yalnız yaşamak istiyorum ama annem istemiyor sanki. benim geleceğim umrunda değil. Düşüncelerimi önemsemiyor bile. Hep onun yanında olacakmışım gibi sanıyor. Hiç bana kızım evlenecek şunu yapayım bunu yapayım diye düşünmedi. Evlensem evlencek para bile yok kenarda. Çeyizim bile yok.
Kendisi mutlu olamadığı için benimde mutlu olmamı istemiyor çoğu zaman beni kıskanıyor sevgilimden bile kıskanıyor. Evlilik konusu açıldığından beri son zamanlarda acayip değişti bana düşman gibi böyle. Fal baktırıyorum falımda bile annem çıkıyor kötü Bir şekilde ya. Uzak dur o kadından diyorlar. Sevfilimle aramız bozuldu . Acaba annem dua mı ediyordu aramız bozuldu. Birgün gece dua ederken yakaladım kimbilir belki benim hakkımda dua ediyordu. Bir insan evladına böyle yaparmı ben mutlu olamam mı ya napıcam
Özel hayatıma burnunu sok demedim
Kötü davranıyor son zamanlarda şüphelenmeyip napayım kızKafan mı güzel? İnsan fala inanıp da annesini zan altında nasıl bırakır? Yazık sen besle büyüt ama falda çıkan fesat kadın ol evladının gözünde.
Seni zorla sokmadım buraya yazma olsun bitsin benim sinirlerimi bozma
Benim yanlış bir evlilik yapacağımı düşünmeyecek kadar önemsemiyor diyorum. Belki yalnız kalcak diye korkuyordurEvet bir kadın evladına bunu yapar anne kız birlikte bi hayat kurmuşsunuz kadın senin yanlış bi evlilik yapmaktan mutsuz olmadan ve en önemlisi kendi yanlız kalmaktan korktuğu için yapıyordur..hangi anne istemezki çocuğunun mürüvetini görmeyi..hem ayrı eve çıkmakta ne o sizi zamanında bırakıp evlenip yada ayrı bi hayat kurabilirdi..
Ayh polemiğe giremicem çık sorumdanÖnce üslubu bir düzelt benimle muhatap olurken. Sonra bak işine daha muhatap olma
Gerçekleri söylüyorum ben niye annemi kötüleyimkiYazınızı okudum . Yani kusura bakmayın sadece yazdıklarınızdan yola çıkarak sizin hatalı olduğunuzu düşünüyorum.birde gerçekten öz evlatmısınız ? Eğer öyleyse bi anne için bu düşünceleriniz çok üzücü.
Sana demedim ya tulumba yokmu ona diyorum sorguya çekti nüfus memuru gibiFarkındaysaniz bu konunuza ilk yorumum. İnsanların konuları tam anlamak için soru sormaları normal. Vallaha ben sizin özelinize burnumu sokmuyorum. Gelip siz burda yazıyorsunuz, yoksa biz sizin varlığınızdan haberdar değildik :)
Önyargılı davranan biri dahaFalında da annen çıktıysa derhal annelikten reddet onu
O ne biçim insan ya
Resmen sevgilini kıskanıyor şuna bak
İroni bi yana Allah hayırlı evlatlar versin herkesin de kalbine göre versin hani elbet evleneceksin senin de çocuğun olacak
Allah büyüktür
Sana demedim ya tulumba yokmu ona diyorum sorguya çekti nüfus memuru gibi![]()
Valla 10 satırlık konunda anneni tanıyamam senin yazdığın kadarını bilirimÖnyargılı davranan biri dahayahu siz annemi benden çok iyimi taniyosunuzda böyle konuşuyorsunuz anlamadim ?
Benim yanlış bir evlilik yapacağımı düşünmeyecek kadar önemsemiyor diyorum. Belki yalnız kalcak diye korkuyordur