Annem evlenmemi mutlu olmamı istemiyor gibi

Allah sabırlar versin. Anne bu hiç kimseye eş değer olamıyor. Allah konu sahibine de akıl fikir en önemlisi vicdan nasip eylesin. Baktıkça sinirlerim yerinden oynuyor daha bu kızcağıza bişey yazmak istemiyorum gerçekten iyi değil bu kız.
Seni zorla sokmadım buraya yazma olsun bitsin benim sinirlerimi bozma

Yazınızı okudum . Yani kusura bakmayın sadece yazdıklarınızdan yola çıkarak sizin hatalı olduğunuzu düşünüyorum.birde gerçekten öz evlatmısınız ? Eğer öyleyse bi anne için bu düşünceleriniz çok üzücü.

26 yaşındayım annemle beraber ikimiz yaşıyoruz. Arkadaş gibiyiz herkes gibi bizde kavga ediyoruz tabi.Ev işlerini hep ben yaparım annem temizlik yapmayı bilmez. Onun hizmetçisi gibiyim çok sıkıldım bu durumdan ve kendi hayatımı kurmak istiyorum. Neyse işte asıl konu ben artık evlenmek istiyorum evlenemezsemde ayrı eve çıkmak yalnız yaşamak istiyorum ama annem istemiyor sanki. benim geleceğim umrunda değil. Düşüncelerimi önemsemiyor bile. Hep onun yanında olacakmışım gibi sanıyor. Hiç bana kızım evlenecek şunu yapayım bunu yapayım diye düşünmedi. Evlensem evlencek para bile yok kenarda. Çeyizim bile yok.
Kendisi mutlu olamadığı için benimde mutlu olmamı istemiyor çoğu zaman beni kıskanıyor sevgilimden bile kıskanıyor. Evlilik konusu açıldığından beri son zamanlarda acayip değişti bana düşman gibi böyle. Fal baktırıyorum falımda bile annem çıkıyor kötü Bir şekilde ya. Uzak dur o kadından diyorlar. Sevfilimle aramız bozuldu . Acaba annem dua mı ediyordu aramız bozuldu. Birgün gece dua ederken yakaladım kimbilir belki benim hakkımda dua ediyordu. Bir insan evladına böyle yaparmı ben mutlu olamam mı ya napıcam
Evet bir kadın evladına bunu yapar anne kız birlikte bi hayat kurmuşsunuz kadın senin yanlış bi evlilik yapmaktan mutsuz olmadan ve en önemlisi kendi yanlız kalmaktan korktuğu için yapıyordur..hangi anne istemezki çocuğunun mürüvetini görmeyi..hem ayrı eve çıkmakta ne o sizi zamanında bırakıp evlenip yada ayrı bi hayat kurabilirdi..

Kafan mı güzel? İnsan fala inanıp da annesini zan altında nasıl bırakır? Yazık sen besle büyüt ama falda çıkan fesat kadın ol evladının gözünde.
Kötü davranıyor son zamanlarda şüphelenmeyip napayım kız

Evet bir kadın evladına bunu yapar anne kız birlikte bi hayat kurmuşsunuz kadın senin yanlış bi evlilik yapmaktan mutsuz olmadan ve en önemlisi kendi yanlız kalmaktan korktuğu için yapıyordur..hangi anne istemezki çocuğunun mürüvetini görmeyi..hem ayrı eve çıkmakta ne o sizi zamanında bırakıp evlenip yada ayrı bi hayat kurabilirdi..
Benim yanlış bir evlilik yapacağımı düşünmeyecek kadar önemsemiyor diyorum. Belki yalnız kalcak diye korkuyordur

Yazınızı okudum . Yani kusura bakmayın sadece yazdıklarınızdan yola çıkarak sizin hatalı olduğunuzu düşünüyorum.birde gerçekten öz evlatmısınız ? Eğer öyleyse bi anne için bu düşünceleriniz çok üzücü.
Gerçekleri söylüyorum ben niye annemi kötüleyimki

Farkındaysaniz bu konunuza ilk yorumum. İnsanların konuları tam anlamak için soru sormaları normal. Vallaha ben sizin özelinize burnumu sokmuyorum. Gelip siz burda yazıyorsunuz, yoksa biz sizin varlığınızdan haberdar değildik :)
Sana demedim ya tulumba yokmu ona diyorum sorguya çekti nüfus memuru gibi 😁

Falında da annen çıktıysa derhal annelikten reddet onu :olamaz:
O ne biçim insan ya
Resmen sevgilini kıskanıyor şuna bak:KK51:

İroni bi yana Allah hayırlı evlatlar versin herkesin de kalbine göre versin hani elbet evleneceksin senin de çocuğun olacak
Allah büyüktür

Falında da annen çıktıysa derhal annelikten reddet onu :olamaz:
O ne biçim insan ya
Resmen sevgilini kıskanıyor şuna bak:KK51:

İroni bi yana Allah hayırlı evlatlar versin herkesin de kalbine göre versin hani elbet evleneceksin senin de çocuğun olacak
Allah büyüktür
Önyargılı davranan biri daha 😀 yahu siz annemi benden çok iyimi taniyosunuzda böyle konuşuyorsunuz anlamadim ?

Sana demedim ya tulumba yokmu ona diyorum sorguya çekti nüfus memuru gibi 😁

Sorguya değilde, ama konuyu daha iyi anlamak için soruyordur. Belki annenin durumu da yoktur diye. Sahsen her annenin bu evlilik konusuna karşı aynı heyecanı duyduğunu düşünmüyorum. Belki anneniz yalnız kalmaktanda korkuyordur. Bunlar insani duygular. Sonuçta yalnızlık her yaşta zor, ama yaşlılıkta daha fazla. Diger cevaplardan anladığım sizin annenize aslında yakın olduğunuz ve tek dayanağı da olduğunuz. Sizin gitmenizi onun için istemiyordur. Size tek tavsiye edebileceğim: kendinizi annenize karşı fazla doldurmamaniz. Fallara hiç inanmıyorum, onun için o konuda yorum yapamıyorum. Siz yavaş yavaş kendinizi evliliğe hazırlayın. İnanın bana evlilik teklifi gelince benimde kenarda birseyim yoktu. Hepsini hazırladık kısa zamanda. Iyi güzel giden bir ilişkiniz var. Eş adayınız la herseyi zamanla yaparsiniz. Annenizin bazı konularda yetersiz kalmasi veya geride kalması üzücü, ama sizi de arkaya atmasın. Cok gerilmişsiniz bu konuda ve eminim baskalarla açık konusamiyorsunuz konuyu. Size tavsiyem yavaştan hazırlıklara baslamaniz. Anneniz eninde soninda katılır

Önyargılı davranan biri daha 😀 yahu siz annemi benden çok iyimi taniyosunuzda böyle konuşuyorsunuz anlamadim ?
Valla 10 satırlık konunda anneni tanıyamam senin yazdığın kadarını bilirim
Kadın tek başına sana bakmış yurda murda vermemiş muhtaç etmemiş işten çıkmış belki bunalımdadır bilemem ama 2 kişinin yaşadığı evi temizlemek sana zor gelmiş
Çalışan biri de değilsin annem iş yapmıyor diye söyleniyorsun
Ayrı eve çıkmayı evlenmeyi düşünüyorsun
İyi bu kadar meraklıysan kimse seni tutmuyor çık ayrı eve sonra da becerebiliyorsan evlen dünyanın kaç bucak olduğunu gör sonra anneni mumla ararsın ;)

Benim yanlış bir evlilik yapacağımı düşünmeyecek kadar önemsemiyor diyorum. Belki yalnız kalcak diye korkuyordur

Burada yazdığınız kadar sizi ve annenizi tanıdık ama anneniz sizin yanlış bir evlilik yapacağınızı düşündüğü için öyle davranıyor olmalı zira sayfalarca yazdığınızdan tek gördüğüm; sizin 26 yaşına gelmenize rağmen aklı bir karış havada 16’lık ergenler gibi düşünüyor ve davranıyor olduğunuz.

Back
X