Neden zor olsun ki ? Hayatimda biri var dedi cok sevindim anne insallah seni mutlu eder hayatta herkesin yeri farkli dedim gayet samimi. Ben bu kadar olumlu yaklasmisken bu sekilde yapmasina sok oldum.bence anne açısından zor bir şey, çocuğuna evleneceğini söylemek tanıştırmak falan, kestirme yoldan gitmiş.
bence çok üzülmemeye çalışın, annenize de çok kırılmayın.
Neden zor olsun ki ? Hayatimda biri var dedi cok sevindim anne insallah seni mutlu eder hayatta herkesin yeri farkli dedim gayet samimi. Ben bu kadar olumlu yaklasmisken bu sekilde yapmasina sok oldum.
ya bide bizim aramizda sorun olmasin diye elimden geleni yaptim kavga ederlerken dahi karismadim ama annem bana benimle ilgili durum olmadigi halde hadi yuru gidelim dedi 3 gunluk bebegimle o kavga etti diye.Hayırlı olsun diyip geçmek lazım diyenleri anlamadım, annenizle aranızda ne geçerse geçsin sağlıklı kafadaki bir insan sizinle eşi olacak kişiyi tanıştırıp ona göre karar vermeliydi. Araya başka tartışmaların girmesi bunu yapmamaya mazeret değil. İsterseniz dayınızla falan bir konuşun, annenizke nasıl bir yol çizeceğinize buna göre karar verin. Ne anneler var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?