Annem evlenmis haberim yok

Esim kovmadi annemi annem ben gidicem dedi esimde anne ozur dilerim ben kendi adima ama sende dile gitme kizinin hic bi sucu yok dedi. Eylulde zaten gidicektim ben annemin yanina hadi gelemiyorum diye tanistiramadi anne olarak evladina ben bugun evleniyorum diyemez mi ben o zaman boyle yikilir miydim? Tabii ki evlensin mutlu olsun ben bunu herkesten cok isterim. Ama 3.4 gun sonrasi ben evlendim su gun demesi hos mu bide kendisi soylemedi laf arasinda soylemek zorunda kaldi.

dogum yaptim 3. Gunu esimle oyle bir kavga ettiler ki ikiside hatali tek tarafli degil ama ne kavga birbirlerinin ustune yurumeler, hakaretler.. annem 3 gunluk lohusayken beni birakip gitti kv de kavgadan nasibini aldi oda ben kalamam diye gitti herneyse cok zor gunler gecirdim

Nasıl ya çok basit değil bu kavga olayı, yukarıda sizin yazdığınız yazıdan alıntı yaptım.
Birbirinin üzerine yürümüşler, kayınvaliden bile ben duramam giderim demiş gitmiş evine
Tabi ki annen de durmaz gider...
Ve bunların üzerine bu güzel haberi sizinle paylaşmak içinden gelmemiştir.
Haklı demiyorum ama karşı tarafla biraz empati kurun, ağır bir şey yaşamış..
hatalı veya değil üstüne yürümek ne demek..

hala eylülde gidecek misin kadın yeni evlenmiş kimseye de söyleme gereği duymamış ,yani ben olaya çok basit bir perspektiften bakamadım maalesef.

Reactions: KV_
hala eylülde gidecek misin kadın yeni evlenmiş kimseye de söyleme gereği duymamış ,yani ben olaya çok basit bir perspektiften bakamadım maalesef.
Yok gitmeyecegim tabi ki. Planimiz oyleydi, hatta bana gel uzun kalalim falan demisti. Hala saka gibi geliyor bazi kisilere cok basitmis gibi gelebilir ama afalladim resmen.

Yaptığı hiç hoş değil.eşinizle kavga etmiş sizinle degil.evlendiği adamla ilişkisi başladıktan sonra sizi tanıştırmalıydı.evlilik düşünüyoruz demeli ve falan gün evleniyoruz gibi aşama aşama haberdar etmeliydi.mesafeli olun da diyemem, anneniz nihayetinde... nasıl olacaksınız ki sizi büyütmüş yetiştirmiş hem de tek başına.yine de hicbir sey olmamış gibi davranmaya çalışın ama eskisi gibi sık görüşmezsiniz sıklıkla evine gitmezsiniz.canınız kanınız olan kişi, hic yüzünü bile görmediğiniz bir adamla evlenmiş artık ister istemez araya soğukluk girer mesafe oluşur.naçizane tavsiyem eylülde gidin gözünüzle bi görün durumunu.kalmazsınız bir iki saat görürsünüz

Eylulde nasil gideyim ki artik adam demez mi kiza bak ne yuzsuz annesi evlenecegini bile soylememis, kiz gelmis daha burda kaliyor diye ben olsam adam yerinde oyle dusunurdum sahsen

Koskoca insanlar 2 ay daha bekleyememişler mi ? Nasılsa Eylül de gidecekmişsiniz, 2 ay kalmış.
Annem haber vermeden evlense benim de hiç hoşuma gitmezdi.

Reactions: KV_
Eylulde nasil gideyim ki artik adam demez mi kiza bak ne yuzsuz annesi evlenecegini bile soylememis, kiz gelmis daha burda kaliyor diye ben olsam adam yerinde oyle dusunurdum sahsen
Bilmiyorum ben giderdim ya.huzursuz olurdum.gidip mutlu mu evlendigi kişi adam mı bi bakardım annem haber vermeden evlenerek hata yaptı diye ben de onu silip atamazdım.kalmanız gerekmez görseniz yeter bence.

Hayırlısı olsun diyelim hakkında .

Anneniz muhtemeln kavgadan sonra kizima yaptimda noldu diyerek muhtemelen hayatinda olan insanla evlendi belki soyleemsi gerekirdi ama ama bende olsam soylemezdim yanliz kadin hayatta kizi var damadi kavga ediyor benimde annem yanliz buyuttu hepimizin annesinde hatalr var yaslandikca cocuklasiyorlar ama ben esimede diyorum sakin anneme ses etme ben hatalarini biliyorum he de gec ben annemle tartisabilirim ama esimin oyle bir luksu olamaz ayrica sevinin insallah iyi biridir bazen bende anneme diyorum iyi biri ciksa evlenip mutlu olsan diye

Ya tabii ki evlensin mutlu olsun,o mutlu olunca bende mutlu olurum.ama insanlar evlenirken komsuya bile soyluyor ki kizina neden soylemiyor sikinti orda.
Benim annem de uzun yillardir yalniz. Ben cok isterdim evlenip mutlu olmasini. Cunku babamla hic mutlu olamamis. Ama benim kardeslerim hepsi zebani gibi annemin tepesine coktu so konusu evlilik olunca. Annem evlenip mutlu olsa ben daha cok mutlu olurdum vallahi. Bu dunyadan bir gun yuzu gormeden gocup gitmesini istemem. Lutfen annenize kizmayin bunun icin. Mutluluguna destekci olun hatta. Annenizin size yillarca sahip ciktigi gibi siz de ona sahip cikin.

Bende diyorum Anne enlen sana kina gecesi yapicam diye ama babam vefat ettikten sonra kapadim o defteri diuor :)

Iste benim istedigimde o mutluluga ortak olabilmekti sadece ayni fikirlerdeyiz..

benşm annem de yalnız aynı şeyi yapsa ben üzülürdüm. demek ki annem benim fikirlerimi öenmsemiyor diye düşünürdüm. Annesi ve kardeşine söylemiş ama evladına söylememiş. tabi bu saatten sonra dicem bişi yok ama sizi çok iyi anlıyor ve hak veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…