Annem evlenmis haberim yok

Evet gercekten hayatimda yasadigim en buyuk şok.üstelik daha 1 aydir gorusuyorlardi sadece. Ya hadi ben tanismadan evlen onada tamam da kizim su gun evlenicem demek zor olmamali tum arkadaslari herkes biliyormus dustugum durum cok kotu yani. Cikamiyorum isin icinden.

Anneniz size adim atip arayana kadar aramayin bence.
Ilk adim ondan gelsin bundan sonra.
Onun tavrina gore sizde kendinizi ayarlarsiniz.

Öngörüde bulunmak gerekirse ve çevremde gözlemlediğim bir kaç olaya dayanarak söyleyebilirim ki evlatlarını ya da anne babalarını hiçe sayarak ve kırıp dökerek yapılan evlilikler hüsranla sonuçlanıyor. Büyük ihtimalle 2 aya kalmaz anneniz dert yakınarak yanınıza gelecektir. Siz de içinizdekileri o zaman söylersiniz. Sözleriniz yerini bulmuş olur. KK da bir hatun bana bunu söylemişti dersiniz :) . Canınızı sıkmayın. Anneniz hatasını fark edecektir. Kime neye kızmış olursa olsun evladı hiçe saymanın gerekçesi olamaz. Büyüklük etmesi gereken oydu. Siz annenizin de suçlu olduğunu düşündüğünüz bir konuda eşinize tavır alsaydınız evinizdeki huzurunuz bozulsaydı. Küçücük bebeğinizle binbir sorunla boğuşsaydınız anneniz daha mı mutlu olacaktı?

ya ben bir arkadaşım ikinci evliliğini yaparken haber vermedi diye tavır yaptım hatta konuşmamayı bile düşündüm. Siz konu sahibine ne var bunda sana mı soracaktı diyorsunuz. Bazen bu site hayret sınırlarımı zorluyor ¬_¬ en azından nikah/düğün her neyse ona davet etmesi gerekiyordu. Bu kız kim ki haber vermeden çağırmadan evleniyor..

Konu sahibi izin alacak değildi belki ama haber vermesi gerekiyordu çok haklısınız. Ama ben de aklınca intikam mı alıyor trip mi yapıyor diye düşündüm. Aklıma başka mantıklı sebep gelmiyor. Yani o büyük kavgada kendisini korumadığınız için aklınca evlendiğini haber vermeyerek/çağırmayarak size ceza verdiğini düşünüyor olabilir..

son derece haklısın ablam.bencede olmamış.sen onun evladısın herkesden önce sen gelmeliydin.sana söylemeliydi.bundan sonra yapılacak pekbişey yok ama kırıldığı anlasın bence..herkes yerini bilmeli...saygının büyüğü küçüğü yok çünkü.

Artık ben de ailemle esimi bir araya getirmek istemiyorum sinir harbi yasamamak adına ama umursamaz esim onlarin bos muhabbetlerine takılmıyor hatta kendisi gidelim hadi annenlere diyor
Bende yok desem 1 ,2 dicem esim de bir tuhaf. Bir erkek neden kaynana kayinbabasinin evine gitmek ister ki? Saka gibi. Seviyor ailemi.sevilcek hicbir yönleri yok.
Sende haklisin ayrica konu sahibi arada kalmak cok zor ben hic kalmiyorum çünkü cok yırtık bir insanım ama esim cok defa kaliyor arada kendi ailesi ve benim aramda
Biraz sansliyim ben banane o kalsin arada ohhh
Annen in art niyetli davrandığını düşünmüyorum ben zaten soyleyecekmis sana belkide bilmedigin birseyler olmustur erkenden evlenmislerdir. Yanlis anlama kotu manada demiyorum
Annenin yeni eşinin bir durumu olmuştur falan hemen kıyalım nikahu demislerdir
Mesela adamun cocugu varmi? Onlarla alakali biseler olmus olabilir mi?
Ama tabi kim olsa gücenir boyle bir durumda . Allah cocugunu bagislasin sağlıkla büyüt insallah

Benim de annem bekar. Kolaylikla empati yapabiliyorum sizle o yuzden. Ama yok i ih, senle veya esinle arasinda ne gecmis olursa olsun evlendigini haber vermemesi cok ayip. Bozulmakta haklisin. Esindn dolayi sana tavir yapmis besbelli ama aradaki ayrimi yapması gerekirdi. Ha yapacak ne var dersen hic bir sey yok ama benim icim soğurdu ister istemez acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…