Annem geliyorken Kv eşimi kahvaltıya çağırıyor

Valla bence en iyi kv ölü kv! Bu kadınlar oğullarını evlendirince içine üç harfli kaçıyor galiba. Hep bi fitne hep bi kötülük
Oo Dürrüşehvar sultan:KK200:
Ama yorum o kadar asaletli değil,ne yapsın kadınlar,oğlan evleneceği gün ölsün mü:))
Gelemeyiz der olur biter,kadın kimsenin boynuna ip takacak değil ya:)

Allahtan görümcenin çocuğunun doğum günüymüş yoksa ne bahane bulacakmış kayınvalide ? Ayrıca 24 yaşındayım bir kere bile kahvaltıda doğum günü kutlamadım resmen kılıf uydurmuş. Bir gün de kayınvalidenin önemli bi daveti olursa eşin tek gitsin bakalim kayinvalide "gelinin nerde ?" sorularına ne yanıt verecek ? Bu oğlan anneleri madem oğullarını karılarından kıskanacak ne diye evlendirirler anlamıyorum. Adamlar da zamanla büyüyecekken neden çocuklaşırlar onu hiç anlamıyorum.

Allahtan görümcenin çocuğunun doğum günüymüş yoksa ne bahane bulacakmış kayınvalide ? Ayrıca 24 yaşındayım bir kere bile kahvaltıda doğum günü kutlamadım resmen kılıf uydurmuş. Bir gün de kayınvalidenin önemli bi daveti olursa eşin tek gitsin bakalim kayinvalide "gelinin nerde ?" sorularına ne yanıt verecek ? Bu oğlan anneleri madem oğullarını karılarından kıskanacak ne diye evlendirirler anlamıyorum. Adamlar da zamanla büyüyecekken neden çocuklaşırlar onu hiç anlamıyorum.
Bizimkisi benim annemin bize gelmesini ve bizim anneme gitmemizi çekemiyor
Annem şehir dışından geliyor ve 2 ayda ancak 1 kere geliyor bu zamana kadar bir kez olsun annemi evine davet etmedi annem gelince bu ilk değil annemin bize geleceğini öğrendiğinde en son musluk bozuk acil gelmen lazım diyip eşimi çağırdı

Tüm yorumları okuyamadım .
Doğum gününe senin ailen de gelebilir ,hep beraber sürprizinizi yapıp sonra kahvaltı yerine akşam yemeğine gidebilirsiniz .herkesin gönlü olmuş olur böylece .diger türlü inada biniyor ,huzursuzluk oluyor

kv den terbiyesiz kocan ondanda terbiyesiz ,
annen yabancımı diyor birde sanki kendının yiğeni çok yabancı
hen doğum gunu sabahmı kutlanırmış
işgüzarlık

Valla bence en iyi kv ölü kv! Bu kadınlar oğullarını evlendirince içine üç harfli kaçıyor galiba. Hep bi fitne hep bi kötülük
Ayni benimki gibi.. bi rahatim ki sorma.. insan oluye sevinmez ama bu noktaya getiriyorlar insani.. hayattan sogumustum resmen

Öncelikle herkese Merhabalar,
Benim fikir almak istediğim bir derdim var. Annem şehir dışında yaşıyor ve bu cuma akşamı bize gelecek. Çünkü cumartesi günü açık öğretim sınavı var saat 10 da girecek ama tek 1 dersi olacağı için yarım saat 40 dk içinde çıkar. Babam kardeşlerim ve annem sınav sonrası 11 gibi yani kahvaltı yapacaktık bu 2 hafta önceden belli bişeydi
Şimdi kayınvalidem aradı cumartesi sabahı görümcemin oğlunun doğum günü olduğu için hep beraber kahvaltı yapalım sürpriz yapalım diyor. Bende annem gelecek diyince eşimi aramış sen gel senin gelmen gerek diye eşime baskı yapmış
Kv burda hatalı diye düşünüyorum bize misafir geliyorken eşimi kendisine çağırması benim aileme ayıp olmuyor mu
Açıkçası annemin sınavı uzun sürse gidelim diyeceğim ama sınavı 1 ders olduğu için kısa bişey. Ne yapacağımı bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum eşimle kavga ettik bana senin annen yabancı değil diyor ayıp olmaz diyor
Günler torbaya mı girmiş
Basbaya sizin ailenizle planınızı bozmak istemiş
Klasik kaynana

Vallahi kayinvalideni hiç masum bulamadım bu konuda. Esin gelmiyor sen gel diye eşi aramak ne demek. Birde mutlaka olman gerekiyor diyor. Madem ailene ayıp olmaz asıl orası kendi annesi ablası onlara ayıp olmaz. Şehir dışından gelen misafir bu ister kalsın ister günü birlik gelsin. hemde ne zamandan belli plan. Haklisin sonuna kadar.
Ay birde senede bir gelen gelin annesine ayıp olmuyor yanı başındaki kaç yaşındaki velede ayıp olmuyor
Eğer annene ayıp olmaz diye oraya giderse bir daha annesine ayıp olacak bir sürü şey yapardım

ne alaka gelmen gerek hicte gitmesi gerek degil ne yani dogum gunu olunca noluyo tekrar doguracak sanki bebeyi bu kendilerini onemseyip baska kimseyi onemsememek bencillik yani kusura bakmasinlar esinizde giderse gitsin sizde ailenizle rahat rahat takilirsiniz

Kaynanan tam bir şeytan. Ailenizin geldiği gün, oğullarını bilerek çağırıyor ki aranız bozulsun. Kaynananız insan olsaydı derdi ki ; oğlum ayıp olur , eşinin annesi senin de annen sayılır, kahvaltıda bulun mutlaka, tatsızlık yaşamayın, akşam gelseniz de olur. Ama nerdeee?
Ya birde cümbür cemaat program yapıyorsun dünürün mü fazla geldi masaya
O zaman kızım anneni de al bize gelin diyebilir
Evet yada hayır
Kaynana baştan kötü niyetli

Back
X