• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem gene erkek arkadasımı öğrendi ...

Kaç yıl sonra olacak bu dediğin ona göre not alayım
Tatlım burda sana gerçekleri söyleyince celallenme hemen. İşine geldiği gibi konusalım o zaman olur mu? Dur sana istediğin bi cümle kurayım.. ' Sabret canım anneni al konuş karşına seviyorum de evlencez biz ondan öpüşüyoz de.. Bırakmıcak beni 3 senedir çıkıyoz anneeeğğğ ':KK68:

Tatlım burda sana gerçekleri söyleyince celallenme hemen. İşine geldiği gibi konusalım o zaman olur mu? Dur sana istediğin bi cümle kurayım.. ' Sabret canım anneni al konuş karşına seviyorum de evlencez biz ondan öpüşüyoz de.. Bırakmıcak beni 3 senedir çıkıyoz anneeeğğğ ':KK68:
Alıntılama yanlış olmuş canım, biz evlüyük zatii:KK53:

Taşlar bana gelmiş, cevap hakkımı kullanayım madem.
Farkındaysanız muhakkak istisnalar vardır dedim, siz de istisnaymışsınız ne mutlu.
Gez, toz kısmından anlaşılan "haftada bir erkek arkadaş değiştir, bi bununla bi onunla ol" ise eğer sadece gülerim. Sizler yanınızda duygusal bağınız olan bir erkek olmayınca gezip tozamıyor musunuz?

Güldüm sadece
Ciddi düşünme olmaz olsada mutlu olunmaz gibi şeyler olunca ya okulu bitene kadar sevgilisi olmayacak yada ciddiye dönmesin die bugün onla yarın onla konu
Konu gezme tozma değilki duygusal bağa çekiosunuz çok komik

Ben 15 yaşında eşimle tanıştım.
9 sene oldu
3 senedir de evliyiz
Bence beraber büyümek çok güzel bir süreç. Hayatta beni benden daha iyi tanıyan biri var ve bütün güzel anılarımda o var. Lise mezuniyeti, üniversite süreci, ilk işe başlayış, askerlik vs vs

Konuyu açan arkadaş ailen elbette tepki gösterecek bu doğal
Benim annem de 18 yaşımdayken sevgilimle fotoğrafımı görmüştü öpüşürken :)
Sonra bizim sevgimizin gerçek olduğunu gördüler. Ama o zamana kadar üzmemeye çalış aileni. 17 yşında öpüşmen de acayip bişey değil. Tam bunu yaşayacak bir yaş bence. Ama aileni de üzme lütfen. .

Kiz daha ergenlik çağında böyle şeyleri aklina sokmak çok yanlış allah mesut etsin sizi ancak evliliğinizde aslında yeni yani ileride bi sorun olsa yok aslında iyi değilmiş çocuk yaşta sevgili olup evlenmek mi diyeceksiniz yani.
Malesef hersey bu kadar toz pembe değil bu hayatta herkes ilk aşkıyla evlenmiyor tamam aşk her yaşta olacak ama bunun için ailenle aranı bozmaya değmez zamana bırak ve ailenin gözüne sokmamaya çalış ilişkini

Annen hakli bir tepki vermis.
Sen de adimlarini ona gore atarsin artik.
Buyuk ihtimalle o ciktigin cocukla evlenmeyeceksin. Evlenenler istisna.
Yolunu cizmek, ailenin karsisinda dik durmak gibi bir niyetin varsa oku ve kendi ayaklarinin uzerinde dur. Sevgilini nasil kabul ettiririm diye de bosuna kafa yorma. Bu yasta kimse senin askini ciddiye almaz, pek saygi duymaz, annenler senin ask hayatina degil, okuluna bakarlar . Annenle baban icin gayet de sinir bozucu bir durum zaten. 17 yasindaki kizimin sevgilisiyle opusurkenki fotografini gorsem cildirirdim herhalde. Askini da yasina gore yasa bence. Bunlari yetiskin, akli basinda, bagimsiz bir insan yazmis olsaydi, yorumum cok farkli olurdu. Sen sadece boyundan buyuk islere kalkisiyorsun, destek verilecek bir yani yok bana gore.

ablam 9 yaşında tanıştığı kişi ile -tabiki sevgili değillerdi allah muhafaza- 27 yaşına geldiklerinde evlenmek istedi..
babam onay vermedi ve çok üzüldüler çok ama kendi yollarına gittiler.. şimdi ikisi de evli ve mutlular..
annem hiç onaylamadı hep sağlıksız buldu.. babam farklı sebepten hayır demişti..
ama benim aklıma geldikçe "acaba nasıl olurdu belki çok mutlu olacaklardı" derim hep..
ablam "iyiki olmamış" der hep..
sürekli beraber olduğun çocukluktan gelen ilişki de yanlışlarını görmek, kızmak zorlaşıyor sanki.. aşırı bir anlayış hali olabiliyor..

ben de eşimle 17 de tanıştım.. dersanede össye hazırlanırken.. beraber ders çalışırdık.. iyi bölümler kazandık.. sonra ayrıldık 6 sene sonra barıştık vs vs evlendik kızımız var şimdilerde..

iyi örnekler de vardır çok hazin sonlananlar da..

doğru ya da yanlış diyemem evet uzun süren küçük yaşta başlayan ilişkiler sıkıntılı olur genelde..
ama bunun bir formülü yok..
anne babanız "sevgiliniz" olmasına mı "o" kişi ile olmanıza mı kızıyor tam anlamadım ama sorun derslerse sadece tabiki derslerinize yönelerek başarılı olarak üzülmemelerini endişelenmemelerini sağlarsınız.. ama farklı konularda endişeleri hep olacaktır.. konuşmalısınız.. küs olmanın anlamı yok tabi ama anneniz de ne diyeceğini tam seçemiyor olabilir..

Ben kesin kızımın ancasını devreye sokar bu işi bitirirdim senin keyfine bırakmazdım

hay maşşallah öpüşürken nasıl foto çekiliyor birilerinin yanında öpüşüyorsun onlar sizi çekiyo sanırım :KK52::KK52::KK52: ben 27 yaşındayım öpüşürken fotomu ailem görse annem ayrı yolar babam ayrı :KK20::KK20:

Üzülüyorum böyle çocuklara. Bir de buna teşvik edenler var ya. Bişey demiyorum ben.
Canim olur mu hic yapma lutfen ? Bir kadinin en onemli asli gorevi muhtesem asklar yasayip hemencecik evlenip boy boy cocuklar dogurmak, universitesiydi kariyeriydi bos. Sevgili konu sahibi, meslek lisesi son sinifim demissin cevap olarak, bir yuksek okul falan okumayi, kariyer yapmayi dusunmuyor musun ? Yasin boyle tutkulu asklar icin oldukca ufak. Bence de sevgilin olmasi, opusmen falan elbette cok dogal. Fakat ondan asla ayrilamam demek icin gercekten ufaksin, senin yasindayken hoslandigim platonik askim icin gece gunduz aglayip baskasini sevmem mumkun degil diyordum, simdi baska biriyle beraber oldugum 4. senem. Sevmek falan guzel de hayat deneyimi cok azken atip tutmamak lazim. Bu tip iliskileri ciddiyete dokmek icin cok gencsin, lutfen kariyerine yogunlas oncelikle. Sevgiler

Merhaba ...
Fazla uzatmadan konuya gireceğim Eylülün 17'sinde 18'ime girdim ve hemen hemen 3 Senelik bir iliskim var erkek arkadasımda 18 yasında 1 yıl önce erkek arkadasımla el ele gezerken babama yakalandık kıyametler koptu tam hersey düzene girdi derken bu gün gene anneme yakalandım mesajlasırken benimle konusmuyor ne yapacağımı bilmiyorum bu tepkileri neden böyle , babamda annemde aslında dünya tatlısı insanlar ikisiylede cok iyi anlasıyorum ama konu erkek arkadasa geldimi bi türlü anlasamıyoruz , cok seviyoruz bir birimizi 5 yıldır tanısıyoruz 3 yıldır sevgiliyiz ondan ayrılmam söz konusu bile olamaz ama annemle aramı düzeltmem lazım :/ birde aksi gibi fotograflarımızı gördü ve sanırım öpüstüğümüzü biliyorki bu kadar sert bana karsı napacağımı bilmiyorum :/ durum vahim ...

Kabahat sende. Annenin babanın sözünü dinle. Şimdi detaylı detaylı nutuk veremeyeceğim, ama annen baban haklı.

Back
X