- Emoji Skoru
- 12.753
- Puanlar
- 248
Sen burda erken ilişki evliliğe varmaz varsada mutlu olunmaz diyenlere bakma!Merhaba ...
Fazla uzatmadan konuya gireceğim Eylülün 17'sinde 18'ime girdim ve hemen hemen 3 Senelik bir iliskim var erkek arkadasımda 18 yasında 1 yıl önce erkek arkadasımla el ele gezerken babama yakalandık kıyametler koptu tam hersey düzene girdi derken bu gün gene anneme yakalandım mesajlasırken benimle konusmuyor ne yapacağımı bilmiyorum bu tepkileri neden böyle , babamda annemde aslında dünya tatlısı insanlar ikisiylede cok iyi anlasıyorum ama konu erkek arkadasa geldimi bi türlü anlasamıyoruz , cok seviyoruz bir birimizi 5 yıldır tanısıyoruz 3 yıldır sevgiliyiz ondan ayrılmam söz konusu bile olamaz ama annemle aramı düzeltmem lazım :/ birde aksi gibi fotograflarımızı gördü ve sanırım öpüstüğümüzü biliyorki bu kadar sert bana karsı napacağımı bilmiyorum :/ durum vahim ...
Eşimle 13 yaşındA tanıştım 24te evlendim okullarımıda okudum okurken işhayatınada atıldım kariyerimi de yPtım gayette mutluyuz
Ailene gelince babanın tepkisi normal ama annenin daha ılımlı olması lazım
Otur konuş anne ben senin kızınım anne kız arkadaş gibi konuşalım
Benim sevgilim var şöyle böyle bilgin olsun istedim de yağla balla süsle pofpofla anneni anlat