• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem gene erkek arkadasımı öğrendi ...

her anne ve baba böyle tepki verebilir hatta daha beter tepki veren aileler var emin ol. sen derslerine ver kendini arkadaşınla da daha dikkatli görüşün hatta az görüşün ne okulun nede evdeki huzurun etkilenmesin. kaderinde varsa zaten olacak bunun için hayatının yolunu değiştirme ya da zorlaştırma

Hanimefendi sizin adiniza mutlu oldum ama yanlis yonlendiriyorsunuz sizler istisnasiniz benimde akrabam ortaokul askiyla evlendi ama bunlar 10 tanede 1 geri kalan 9 hayal kirikligini 1 icin goz ardi etmek cok yanlis boyle mutlu olan 3haber aliyosak 20tane olumsuz aliyoruz kiz zaten kavak yellerinde birde boyle umitlendirmeyin bende bekarken boyle 1-2 ornege sirtimi dayardim ama olmadi .. iyikide olmamis diyorum simdiyse lutfenn

Teşekkür ederim ...
Neden yanlış yönlendiriyorum ? Erken yaşta tanışmak okumak çalışmak evlenmek kötü bişey mi ?
Ben reşit olmuşsun kaç sevgiline okuma çalışma ayaklarının üstünde durma mı dedim ?
Hiçbi ilişkiye bitsin die başlanmaz
Otur annenle arkadaş gibi konuş dedim arkasındayımda

Ben 15 yaşında eşimle tanıştım.
9 sene oldu
3 senedir de evliyiz
Bence beraber büyümek çok güzel bir süreç. Hayatta beni benden daha iyi tanıyan biri var ve bütün güzel anılarımda o var. Lise mezuniyeti, üniversite süreci, ilk işe başlayış, askerlik vs vs

Konuyu açan arkadaş ailen elbette tepki gösterecek bu doğal
Benim annem de 18 yaşımdayken sevgilimle fotoğrafımı görmüştü öpüşürken :)
Sonra bizim sevgimizin gerçek olduğunu gördüler. Ama o zamana kadar üzmemeye çalış aileni. 17 yşında öpüşmen de acayip bişey değil. Tam bunu yaşayacak bir yaş bence. Ama aileni de üzme lütfen. .

Arkadaşım biz suçluyuz anlattığımız için
Ayrık gez toz bin tane adamla birlikte ol 30a gelince kafala birini evlen dememiz lazımmış
Biz mutluymuşuz kocalarımız mutsuzmuş napsak mutsuz kocalarımıza onu düşünelim gir koluma :)

12 yaşında 15 yaşında aşkın ne demek olduğu bile bilinmez ki. Daha çocuk olunur o yaşlarda, genç kız bile değil.

Benim de 17 yaşındayken görüştüğüm biri vardı, ki öyle yakın da değildik birbirimize. O zamanlar ÖSS vardı, tam sınav öncesi bi kazık attı bana. Ona zaman ayırmak yerine derslerime baksaydım belki çok daha iyi bir puan alacaktım.

İstisnalar var tabi ki bu hayatta, fakat bu yaştaki birini evliliğe özendirmemize de gerek yok. Bu yaşlarda karşına biri çıktı diye illa ki onunla evlenecek değilsin. Doğru insanla 30'unda da karşılaşabilirsin.

Annen de kızmakta haklı, hele bir de fiziksel temasa denk geldiyse. Bence onsuz yapamam, asla ayrılamam demek yerine derslerine bak, annenin gönlünü de al.

Su hayatta hersey nasil bence. Nasipten öteye gidilmez

senin oturup ders çalışman gerekiyor şu yaşlarda, öpüşüp bunu fotoğraflaman değil.

:KK12::KK12::KK12:Öpüşürken fotoğraf çektirmek nedir yaa..
Yok yav ben anlayışlı anne falan olamıycam sanırımm.Bozdum niyeti

hangi anne baba çocuğunun öpüştüğü fotoğrafları görünce sinirlenmez ki ayrıca siz şükredin sadece küsmüş anneniz daha kötüsü de olabilirdi :KK14:

öpüşürken fotoğraf çekilmek niye ki yaaaa o_O garip :KK45:

Öpüşürken mi fotoğraf çektiniz? :-) Aahhhh gençlik.

Yaşın daha küçük olduğu için rahatsız oluyorlardır bu durumdan. 14-15 yaşlarında başlayan uzun süreli ilişkiler genelde sağlıklı olmaz. Çoğu evliliğe varmaz ama bir şekilde evlenenler de mutlu olmaz genelde. İstisnaları çok azdır bu kuralın. Annen baban da bunun farkında oldukları için karşı çıkıyorlar. Bu yaşlar senin gezme tozma eğlenme ve hayat yolunu çizme yaşların. Bir erkek arkadaşın bunlara engel olduğunu düşünüyorlar. Benim çocuğum olsan ben de aynısını düşünürüm. Ama küsmek yerine oturup konuşsa daha iyi olurmuş. Sen konuşmayı denesen.
katılmamak imkansız:KK9::KK9:

Arkadaşım biz suçluyuz anlattığımız için
Ayrık gez toz bin tane adamla birlikte ol 30a gelince kafala birini evlen dememiz lazımmış
Biz mutluymuşuz kocalarımız mutsuzmuş napsak mutsuz kocalarımıza onu düşünelim gir koluma :)
Taşlar bana gelmiş, cevap hakkımı kullanayım madem.
Farkındaysanız muhakkak istisnalar vardır dedim, siz de istisnaymışsınız ne mutlu.
Gez, toz kısmından anlaşılan "haftada bir erkek arkadaş değiştir, bi bununla bi onunla ol" ise eğer sadece gülerim. Sizler yanınızda duygusal bağınız olan bir erkek olmayınca gezip tozamıyor musunuz?

yazmasam çatlarım, gene değil yine olacak o.
yinelemekten tekrardan gelir.

AHHHHH
o 18 li yaşlarımda olsam keşke şuan ilk başta o aşklar kalıcı ben çok seviyorum diye annemi babamı üzmezdim
evlenmezdim okulumu normal bir şekilde bitirirdim
şimdiki gibi açıktan okuacam diye uğraşmazdım
emin oll ki bu ilişkide biticek
tabiki bitmesin devam et ama anneni babanı dinle en önemlisi bu

Merhaba ...
Fazla uzatmadan konuya gireceğim Eylülün 17'sinde 18'ime girdim ve hemen hemen 3 Senelik bir iliskim var erkek arkadasımda 18 yasında 1 yıl önce erkek arkadasımla el ele gezerken babama yakalandık kıyametler koptu tam hersey düzene girdi derken bu gün gene anneme yakalandım mesajlasırken benimle konusmuyor ne yapacağımı bilmiyorum bu tepkileri neden böyle , babamda annemde aslında dünya tatlısı insanlar ikisiylede cok iyi anlasıyorum ama konu erkek arkadasa geldimi bi türlü anlasamıyoruz , cok seviyoruz bir birimizi 5 yıldır tanısıyoruz 3 yıldır sevgiliyiz ondan ayrılmam söz konusu bile olamaz ama annemle aramı düzeltmem lazım :/ birde aksi gibi fotograflarımızı gördü ve sanırım öpüstüğümüzü biliyorki bu kadar sert bana karsı napacağımı bilmiyorum :/ durum vahim ...
18 yasindasin öpüsup foto çekiliyor sun gençlik nereye gidiyor annen az bile tepki vermiş :KK62:

Aslında annenin verdiği tepki çok doğal.öpüşürken ki fotoğrafınız yerine yanyana normal bi fotoğrafınızı görse bu durumda olmazdı annen diye düşünüyorum.Her anne aynı tepkiyi verir yani 17 yaşındaki kızının böyle fotosunu görünce.

Annedir.Kızarda,küserde evladı için endişelenirde. Senin Yaşın daha Çok Küçük ailen okuyup eline mesleğini almanı ister. O yüzden sevgili durumuna karşı çıkarlar. Anne babanı Üzmemeye calış..
Bu Yaşta Öpüşmek Sevişmek Pek iyi birşey değildir.. Ergenlikte kan kaymanası olur ama nefsine sahip çıkmalısınki ilerde hata yapmayasın... Git Eğlen arkadaşlarınla Gez Toz.. Şimdiden üzerine sorumluluk alma...

Teşekkür ederim ...
Neden yanlış yönlendiriyorum ? Erken yaşta tanışmak okumak çalışmak evlenmek kötü bişey mi ?
Ben reşit olmuşsun kaç sevgiline okuma çalışma ayaklarının üstünde durma mı dedim ?
Hiçbi ilişkiye bitsin die başlanmaz
Otur annenle arkadaş gibi konuş dedim arkasındayımda
ArKasinda olmak baska herkesi bosvee r ben 13 yasinda tanisip sonra evlendim demek cok farkli simdi ayrilmam soz konusu bile degil fiyor belki yazdiklarinizi okuyup umitleniyor bizde boyle olucaz evlenicez diye sonra iliskite birsey oldugu zaman sudan cikmis baliga donuyolar yada evlenme arifesinde .. evlenince.. iliskiler catirdiyo arkadasim ask sevgi baska aliskanlik baska ayirt edemiyolar bide kucukken basladigi icin bicok seyi goremiyo yas olgunlastikca anliyo bazi seyleri belki iki tarafta .. bukadar

BIntane adamla birlikte olmadim 30yasindada evlenmedim 21 yasindayim ama bunun icin kocayi 10 yasindayken bulmadim ^^

Back
X