Annem gene erkek arkadasımı öğrendi ...

Sen burda erken ilişki evliliğe varmaz varsada mutlu olunmaz diyenlere bakma!
Eşimle 13 yaşındA tanıştım 24te evlendim okullarımıda okudum okurken işhayatınada atıldım kariyerimi de yPtım gayette mutluyuz

Ailene gelince babanın tepkisi normal ama annenin daha ılımlı olması lazım
Otur konuş anne ben senin kızınım anne kız arkadaş gibi konuşalım
Benim sevgilim var şöyle böyle bilgin olsun istedim de yağla balla süsle pofpofla anneni anlat

sınav döneminde heleki dersler olumsuz etkileniceği için her aile tepki gösterir.
düşününce o zamanlar akıllı bi kızmışım.bu yaşta çıktığım çocukla evlenemiyceğime göre aman boşver iki gün sonra ayrılcam diye reddederdim çıkma tekliflerini
bu demek değilki sevgilin olmasın.derslerini ön planda tuttuktan sonra sevgilinle gez dolaş sinemaya git eğlen(yakalanmadan).devam ederse uzun yıllar ciddi düşünebilirsin o zaman.bu yaşta böyle kararlar vermek pişmanlık verebilir.annen zamanla yumuşar.üniversitede daha anlayışlı olurlar zaten.

Senin yasinda bende aksini dusunuyordum canim bunu sana suan butun forum soylese umrunda olmucaginida biliyorum bende gectim o yoldan ama inan kucuk yasta baslayan uzatmali iliskiler ya evlenme arifesinde yada evlilikten bi sure sonra catirdiyor bu bir gercek ornegi cok istisnasi az :) ben yinede soyliyimde

Hangi anne olsa 17 yaşında kızına kızar :)
Okul zamanı, öğrenme zamanı bu zamanlar
Kimse evladı bir aşk peşine takılıp kalsın istemez anneni de babanı da anlamalısın
Ayrıca zarar görmeni de istemezler devir aşkların masum yaşandığı devir değil
Öpüşürken çekilmiş resimler ayrıca hoş değil
Evlenmeden cinselliğe karşı olmadım hiç bir zaman ama insan bu tür şeyleri sorumluluğunu kaldırabileceği zaman yaşamalı
Annen seninle konuşmuyorsa sen annenle konuş ve sana ne diyorsa dinle
Kavak yelleri bu yaşlar, ilişkin evliliğe gider gitmez Allah bilir ama sen ailenin gözünün önünde ol

Bin tane mutlu sonla biten örnek bilsem...

Yine de kızımın koşup oynayacağı yaşlarını ilişki sorumluluğu altında geçirmesini istemezdim.

Hele ki fiziksel yakınlığı kesinlikle kabul edemezdim.

Anneniz tepkisinde haklı...

Ne kadar süreceği ve nereye varacağını da o bilir.

Umarım gönlünü alabilirsiniz...

ikinizde cok gençsiniz öyle ayrılmam söz konusu bile değil falan deme canım :)

pısman olcagın seyler yapmazsın umarım

Ya bide soyle bi durum var karsisindaki insan dogru nu acaba yillarini vermeye deger mi insallah daha buyuk seyler yasamazsiniz benimde kizim olsa bende istemezdim

Kizar yani engelleyemezsin
Buyukler maalesef oturup derdimizi dinlemek yerine, kizip kusmekte buluyorlar careyi bazen. O yuzden ailene kinlenme. Aksine ailene karsi hep iletisime acik ol. Annenle planlarinizin ciddi oldugunu falan konus, ama okulunu bitirdikten sonra dusundugunuzu soyle. En azindan icini rahatlatmis olursun.

Ben 15 yaşında eşimle tanıştım.
9 sene oldu
3 senedir de evliyiz
Bence beraber büyümek çok güzel bir süreç. Hayatta beni benden daha iyi tanıyan biri var ve bütün güzel anılarımda o var. Lise mezuniyeti, üniversite süreci, ilk işe başlayış, askerlik vs vs

Konuyu açan arkadaş ailen elbette tepki gösterecek bu doğal
Benim annem de 18 yaşımdayken sevgilimle fotoğrafımı görmüştü öpüşürken :)
Sonra bizim sevgimizin gerçek olduğunu gördüler. Ama o zamana kadar üzmemeye çalış aileni. 17 yşında öpüşmen de acayip bişey değil. Tam bunu yaşayacak bir yaş bence. Ama aileni de üzme lütfen. .

Hanimefendi sizin adiniza mutlu oldum ama yanlis yonlendiriyorsunuz sizler istisnasiniz benimde akrabam ortaokul askiyla evlendi ama bunlar 10 tanede 1 geri kalan 9 hayal kirikligini 1 icin goz ardi etmek cok yanlis boyle mutlu olan 3haber aliyosak 20tane olumsuz aliyoruz kiz zaten kavak yellerinde birde boyle umitlendirmeyin bende bekarken boyle 1-2 ornege sirtimi dayardim ama olmadi .. iyikide olmamis diyorum simdiyse lutfenn

İstisnalar muhakkak ki var ama malesef az sayıda. Kadın için çok güzel oluyor genelde. O yüzden burda bu tepkileri alacağımı bile bile yazdım. Ama erkek açısından pek o kadar güzel değil. O kadar çok örneğini gördüm ki. Buraya yazsam sayfalar sürer. Umarım ömür boyu böyle gider evliliğiniz ama 3 senelik evlilik çok yeni daha zaten. Bir şey söylemek içşn çok erken..

Neden ayrılman söz konusu bile olamaz? İnsanın başına her şey gelebilir. Ayrıca o yaşlar hata yapma yaşlarıdır. Bir iki kişi ortaokul ilkokul aşkıyla evlendi diye örneklemek,ümitlenmek ne kadar yanlış kimin ne olacagını kim bilebilir?
Böyle akıl vereceğinize okulunu, kendini düşünmesi için akıl verseydiniz keşke.

Sephora uğraşma.Evlensinler.Pembe panjurlu evlerinde beyaz atlı kocişleriyle şarap yudumlasınlar.Battaniye altında film izlesinler.

Bu toz pembe gözlükler nerede satılıyor ya ? Ben de alayım.

Sephora uğraşma.Evlensinler.Pembe panjurlu evlerinde beyaz atlı kocişleriyle şarap yudumlasınlar.Battaniye altında film izlesinler.

Bu toz pembe gözlükler nerede satılıyor ya ? Ben de alayım.
Üzülüyorum böyle çocuklara. Bir de buna teşvik edenler var ya. Bişey demiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…