• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem gene erkek arkadasımı öğrendi ...

hakos

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
6
1
8
Merhaba ...
Fazla uzatmadan konuya gireceğim Eylülün 17'sinde 18'ime girdim ve hemen hemen 3 Senelik bir iliskim var erkek arkadasımda 18 yasında 1 yıl önce erkek arkadasımla el ele gezerken babama yakalandık kıyametler koptu tam hersey düzene girdi derken bu gün gene anneme yakalandım mesajlasırken benimle konusmuyor ne yapacağımı bilmiyorum bu tepkileri neden böyle , babamda annemde aslında dünya tatlısı insanlar ikisiylede cok iyi anlasıyorum ama konu erkek arkadasa geldimi bi türlü anlasamıyoruz , cok seviyoruz bir birimizi 5 yıldır tanısıyoruz 3 yıldır sevgiliyiz ondan ayrılmam söz konusu bile olamaz ama annemle aramı düzeltmem lazım :/ birde aksi gibi fotograflarımızı gördü ve sanırım öpüstüğümüzü biliyorki bu kadar sert bana karsı napacağımı bilmiyorum :/ durum vahim ...

Öpüşürken mi fotoğraf çektiniz? :-) Aahhhh gençlik.

Yaşın daha küçük olduğu için rahatsız oluyorlardır bu durumdan. 14-15 yaşlarında başlayan uzun süreli ilişkiler genelde sağlıklı olmaz. Çoğu evliliğe varmaz ama bir şekilde evlenenler de mutlu olmaz genelde. İstisnaları çok azdır bu kuralın. Annen baban da bunun farkında oldukları için karşı çıkıyorlar. Bu yaşlar senin gezme tozma eğlenme ve hayat yolunu çizme yaşların. Bir erkek arkadaşın bunlara engel olduğunu düşünüyorlar. Benim çocuğum olsan ben de aynısını düşünürüm. Ama küsmek yerine oturup konuşsa daha iyi olurmuş. Sen konuşmayı denesen.

Anneni karşına alıp güzellikle tatlı dille konuşsan hatta sevgilinle tanıştırsan yine de yumuşamaz mı? Benim eşim çocukluk aşkımdı, annem babam tanırlardı onu. Bence güvenilir biriyse sana kötü anlamda yaklaşmıyorsa tanıştırmalısın,zaten annen anlar nasıl biri olduğunu

Yaşın daha küçük olduğu için rahatsız oluyorlardır bu durumdan. 14-15 yaşlarında başlayan uzun süreli ilişkiler genelde sağlıklı olmaz. Çoğu evliliğe varmaz ama bir şekilde evlenenler de mutlu olmaz genelde. İstisnaları çok azdır bu kuralın. Annen baban da bunun farkında oldukları için karşı çıkıyorlar. Bu yaşlar senin gezme tozma eğlenme ve hayat yolunu çizme yaşların. Bir erkek arkadaşın bunlara engel olduğunu düşünüyorlar. Benim çocuğum olsan ben de aynısını düşünürüm. Ama küsmek yerine oturup konuşsa daha iyi olurmuş. Sen konuşmayı denesen.
Ne kadar net konuşmuşsunuz, yaşayan bir olarak yanlış düşündüğünüzü, tam tersine daha da mutlu olunduğunu söyleyebilirim.

Daha yolun başındasın canımcım. Tahmin ettim böyle bir cevap geleceğini. Sen söylediklerimi bir kenara yaz zamanı gelince anlayacaksın.
Kaç yıl sonra olacak bu dediğin ona göre not alayım

Katılıyorum , çok nadir evlenen ve mutlu olan var , 2 sene sonra daha farklı düşünecek ondan sonra ki 2 yılda olgunlaşıp pişmeye başlıycak , ama 18 çok erken aileni karşına almaya değmez ve asla katiyen cinsel temas olmamalı ileride pişmanlık yaşaman kesinlikle söz konusu.

Anneni karşına alıp güzellikle tatlı dille konuşsan hatta sevgilinle tanıştırsan yine de yumuşamaz mı? Benim eşim çocukluk aşkımdı, annem babam tanırlardı onu. Bence güvenilir biriyse sana kötü anlamda yaklaşmıyorsa tanıştırmalısın,zaten annen anlar nasıl biri olduğunu

:/ seneye düsünüyorduk yani en azından planımız oydu üni'de annemle tanısdırmakdı , ama biraz erken oldu planların dısında gelisdi cok sert bana karsı napcamı bilmiyorum konusamıyorum da :/

Tesekkür ederim cevabınız icin fakat bende sizin düsüncenizin aksini düsünüyorum , ayrıca bizimkiler gezmeme tozmamada cok karısıyorlar 1 sene öncede babama yakalandım yazmısdım o yüzden rahat olamıyorum isde bende onu istiyorum yolumu cizmek istiyorum ... evet konussa belki hersey daha iyi olcak yada daha kötü ama hic konusmuyor cok sert ...

Tesekkür ederim cevabınız icin fakat bende sizin düsüncenizin aksini düsünüyorum , ayrıca bizimkiler gezmeme tozmamada cok karısıyorlar 1 sene öncede babama yakalandım yazmısdım o yüzden rahat olamıyorum isde bende onu istiyorum yolumu cizmek istiyorum ... evet konussa belki hersey daha iyi olcak yada daha kötü ama hic konusmuyor cok sert ...
Yolunu ancak okul okuyarak meslek sahibi olarak çizersin. İlişkini ciddiyete dökerek değil. Ayaklarının üstünde durduğun zaman kimse sana ya da sevgiline karışamaz.

Yolunu ancak okul okuyarak meslek sahibi olarak çizersin. İlişkini ciddiyete dökerek değil. Ayaklarının üstünde durduğun zaman kimse sana ya da sevgiline karışamaz.

Meslek lisesindeyim son senem :/ son söylediğiniz hosuma gitti umarım dediğiniz gibi olur ...
Tesekkür ederim

Back
X