Annem, güzel annem

Annem, güzel annem... Beyin kanseri. Doktorlar iyi konuşmadılar başta. Ama iyi olduğu dönemlerde oluyor. 13 aydır tedavi görüyor. 1 aydır değişik tepkiler veriyor. Hafıza karışıklığı, vefat eden babamı yaşıyor zannediyor. Altına kaçırıyor. Üzerini soyunup giyinmemeye falan başladı. Dua istiyorum.
Olumlu şeyler duymaya, bu günler geçecek denmesine, bu hastalığı bir yakınım yendi diye duymaya çok ihtiyacım var. Çok... Babam yok... Annem bizi bırakmasın istiyorum. ALLAH(c.c) 'ım sen annemi ve tüm hastaları olmamışa uğrat. Eskisinden daha sağlıklı eyle. (Aminnnn İnşaALLAH(c.c)...)
İçimi dökmek istedim.
Canı gönülden diliyorum rabbim annecini sana bağışkasın ömrünü uzun etsin.
Tez vakit unuttursun bugünleri sana

bugunleri iyi gecirmeye calis yaninda ol. hastalik bu azalir artar ama ne kadar kotu olursa olsun insan vadesi yetmeden ölmüyor. ölümü düşünme bugun var bugunu yaşa. tabi ki iyi olanlar var. moral annen icindr senin icinde cok onemli. Rabbim yardimciniz olsun. ne kadar vaktiniz varsa annen sağlıklı sıhhatli rahat ve mutlu gecirin.bu sadece hastalara ettigim bi dua degil hepimiz icin gecerli.ölüm hepimizin başinda. hic olmamış gibi sagligina kavussun annen...birlikte daha uzun yillar gule oynaya gecirin

Allahım yardımcınız olsun, tez zamanda şifa versin inşallah. hepimiz bu dünyada faniyiz, rabbim ölümlerin de hayırlısını acısız olanını versin cümlemize.

sizin gibi hayırlı evladı olduğu için bile çok şanslı ☺️
her hastalığın çaresi moral
sizin için güçlü olup yenebileceğine inanıyorum ❤️

bugunleri iyi gecirmeye calis yaninda ol. hastalik bu azalir artar ama ne kadar kotu olursa olsun insan vadesi yetmeden ölmüyor. ölümü düşünme bugun var bugunu yaşa. tabi ki iyi olanlar var. moral annen icindr senin icinde cok onemli. Rabbim yardimciniz olsun. ne kadar vaktiniz varsa annen sağlıklı sıhhatli rahat ve mutlu gecirin.bu sadece hastalara ettigim bi dua degil hepimiz icin gecerli.ölüm hepimizin başinda. hic olmamış gibi sagligina kavussun annen...birlikte daha uzun yillar gule oynaya gecirin
Aminn cümlesiyle inşaALLAH(c.c)...çok teşekkür ederim.

Çok guzel dua etmissiniz amin insallah Rabbim bu dualarinizi kabul eder anneniz saglina kavusur 🌸Tıpta birçok doktor çoğu hastalara çok yaşamaz şu kadar ömrü kaldı demesine rağmen sapa sağlam saglina kavuşan bir sürü hasta var kuru dallara can veren Allah annenizede sifasini versin insallah umutsuzluğa düşmeyin Allah'a bol bol dua edin bizlerde edelim şifa verenlerin en hayırlısı Rabbimdir Safi isminin hürmetine annenize ve tüm hastalara acil sifalar versin insallah 🌸

Çok guzel dua etmissiniz amin insallah Rabbim bu dualarinizi kabul eder anneniz saglina kavusur 🌸Tıpta birçok doktor çoğu hastalara çok yaşamaz şu kadar ömrü kaldı demesine rağmen sapa sağlam saglina kavuşan bir sürü hasta var kuru dallara can veren Allah annenizede sifasini versin insallah umutsuzluğa düşmeyin Allah'a bol bol dua edin bizlerde edelim şifa verenlerin en hayırlısı Rabbimdir Safi isminin hürmetine annenize ve tüm hastalara acil sifalar versin insallah 🌸
Amin İnşallah

Amin cümlesiyle inşaALLAH (c.c)... Kardeşim çok teşekkür ederim

Back
X