- 14 Mayıs 2012
- 3.349
- 3.044
- 448
Amin cümlesiyle inşaALLAH(c.c) kardeşim...Rabbim anneciğinize tez elden şifa versin ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cümlesiyle inşaALLAH(c.c) kardeşim...Rabbim anneciğinize tez elden şifa versin ..
Amin cümlesiyle inşaALLAHRabbim tüm hastalara şifa versin içindede sizin annenize.![]()
ALLAH(c.c) 'ım cümlesiyle içindede babanıza, anneme şifalar versin İnşaALLAH(c.c)... Sizi çok iyi anlıyorum.Siz bize nazaran daha şanslısınız biz 1 ay önce öğrendik babamın ileri evre beyin tümörü kötü huyluymuş radyoterapi alıyoruz sadece ağrıları ve daha da kötü olmaması için hayat bu ya neydik ne olduk ben bu durumu kabullendim bugün ne kadar çok vakit geçiririm diye bakıyorum gönül ister ki böyle olmasaydı ama ortada bir gerçek var inkar edemiyoruz canım acıyor boğazıma düğümleyor ilk durumu öğrendiğimizde o artık misafir dediler tam boğazıma bir yumru oturdu nasıl olur dedim yanlışınız var ama değildi işte inkar ediyordum kısmi felç geldi sol tarafına sonra toparladı ilaçlarla bak geçti diyordum gözüne vurdu net göremiyor denge sağlayamıyor üstünü giyindi sanıyor.
Amin amin aminnn kardeşim. Ne güzel bir dua böyle. Cümlesiyle inşaALLAH(c.c)...Rabbim annenize şifa versin. Sizlere bağışlasın. Rabbim korktuklarinizdan muhafaza eylesin. O merhamet edenlerin en merhametlisidir. Sizlere merhamet etsin. Tez zamanda güzel haberler alın inşaallah. Rabbim tum hastalarımıza şifa versin. Amin.
Canım bizim işyerinde bir bayan ameliyat oldu ve atlattı. Şuan rutin kontrollerini oluyor sadece. Allah ın şifa versin anneciğine inşallah canım. Tek doktor ile kalmayın nacizane fikrim. Bu bahsettiğim kadın ameliyatı ankarada olduAnnem, güzel annem... Beyin kanseri. Doktorlar iyi konuşmadılar başta. Ama iyi olduğu dönemlerde oluyor. 13 aydır tedavi görüyor. 1 aydır değişik tepkiler veriyor. Hafıza karışıklığı, vefat eden babamı yaşıyor zannediyor. Altına kaçırıyor. Üzerini soyunup giyinmemeye falan başladı. Dua istiyorum.
Olumlu şeyler duymaya, bu günler geçecek denmesine, bu hastalığı bir yakınım yendi diye duymaya çok ihtiyacım var. Çok... Babam yok... Annem bizi bırakmasın istiyorum. ALLAH(c.c) 'ım sen annemi ve tüm hastaları olmamışa uğrat. Eskisinden daha sağlıklı eyle. (Aminnnn İnşaALLAH(c.c)...)
İçimi dökmek istedim.
Annemde ankarada oldu. Tel doktorla kalmadık hepsi benzer şeyleri dedi. Annem şu an yoğun bakımda. Çok üzgünümCanım bizim işyerinde bir bayan ameliyat oldu ve atlattı. Şuan rutin kontrollerini oluyor sadece. Allah ın şifa versin anneciğine inşallah canım. Tek doktor ile kalmayın nacizane fikrim. Bu bahsettiğim kadın ameliyatı ankarada oldu
Herkese tek tek cevap veremedim. Ne olur mazur görün. Rüm gün hastanedeydik. Bir de küçük bebeğim var.
Annem nöbet geçirdi. Bilinci kapalı. Yoğun bakıma alındı. Çok yorgun, üzgün, sıkıntıdayım.
ALLAH(c.c)'ım dua eden cevap yazan herlesten razı olsun.
Bu mesajı üzüleceğini bile bile yazıyorum.Annemde ankarada oldu. Tel doktorla kalmadık hepsi benzer şeyleri dedi. Annem şu an yoğun bakımda. Çok üzgünüm
Evet, üzüldüm. Bunu duymaya bile tahammülüm yok. Ama dediğiniz gibi yaşamın gerçekleri... İyi niyetinizi yüreğimde hissediyorum.Bu mesajı üzüleceğini bile bile yazıyorum.
Tek dua m annenin o odadan sağlıkla çıkması.
Ancak , kanser hastası olanlar için doğru oldugunu düşündüğüm bir dua var.
İleriki evreleri çok acılı sancılı oldugu için , eğer kurtulamayacaklarsa , rabbim yanına kısa sürede alsın ki o acıları ağrıları çekmesinler.bu kendim içinde yaptığım bir dua.
Anneler babalar keşke hiç ölmese ama malesef hayatın gerçekleri.
Söylemesi kolay diceksiniz biliyorum ama önce herşeyi kabullenmek ölümü kabullenmek işinizi biraz kolaylaştırabilir.ben hep öteki tarafta buluşacağımızı düşünüp ölüm düşüncesini uzaklaştırmaya çalışırım.
Rabbim şifa versin.Amin.
Kesinlikle kalptendir dua m...Evet, üzüldüm. Bunu duymaya bile tahammülüm yok. Ama dediğiniz gibi yaşamın gerçekleri... İyi niyetinizi yüreğimde hissediyorum.
ALLAH(c.c) 'ım razı olsun inşaALLAH(c.c)...