- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razi olsun .. kemoterapi mi görüyor Anneniz tedavisi nasilBebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşaALLAH(c.c)...
Çok çok geçmiş olsun.Allahın şifası üstüne olsunAnnem, güzel annem... Beyin kanseri. Doktorlar iyi konuşmadılar başta. Ama iyi olduğu dönemlerde oluyor. 13 aydır tedavi görüyor. 1 aydır değişik tepkiler veriyor. Hafıza karışıklığı, vefat eden babamı yaşıyor zannediyor. Altına kaçırıyor. Üzerini soyunup giyinmemeye falan başladı. Dua istiyorum.
Olumlu şeyler duymaya, bu günler geçecek denmesine, bu hastalığı bir yakınım yendi diye duymaya çok ihtiyacım var. Çok... Babam yok... Annem bizi bırakmasın istiyorum. ALLAH(c.c) 'ım sen annemi ve tüm hastaları olmamışa uğrat. Eskisinden daha sağlıklı eyle. (Aminnnn İnşaALLAH(c.c)...)
İçimi dökmek istedim.
ALLAH(c.c) razı olsun cümlesine aminnn...Şifa versin rabbim
Hem ağızdan hem damardan kemoterapi alıyor.Amin Allah razi olsun .. kemoterapi mi görüyor Anneniz tedavisi nasil
ALLAH(c.c) razı olsun cümlesiyle inşaALLAH(c.c)...Aminn...allah şifa versin, yardım etsin size..
çok zor insanın annesini öyle görüp elinden birşey gelmemesi sizi çok iyi anlıyorum.
Annem de 4. Evre... Maalesef şehir dışındayım. Küçük kızım var. Halsizlikleri artmazken yanıma gelip kalıyordu. Tedavi almadığı zamanlarda. Ben de gidiyordum. Şimdi daha çok ben gidiyorum. Abimlerin yanında kalıyor.Cok cok gecmis olsun,
Nasil zor bir süreç oldugunu biliyorum, benim annem de 4. Evre akciger kanseri, beyin metastazi da var... Eger bugunlerinde yaninda olabiliyorsaniz ona da sukredin, ben maalesef sadece haftasonlari gidebiliyorum anneme.
Yasadigimiz cok agir ve zor, ama ben gececegine inanmak istiyorum.
Aminn aminnn Aminnnn cümlesiyle İnşaALLAH(c.c)...Rabbim tez zamanda şifasını versin![]()
Cümlesiyle İnşaALLAH(c.c)... AminnnAllah şifa versin![]()
Aminnn cümlesiyle inşaALLAH(c.c)...Rabbim şifasını versin inşAllah![]()
Aminnn İnşaALLAH(c.c) Aminnn cümlesiyle... ALLAH(c.c) razı olsun...Çok çok geçmiş olsun.Allahın şifası üstüne olsun![]()
Aminnn cümlesiyle inşaALLAH(c.c)...
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşaALLAH(c.c)...
ALLAH(c.c) razı olsun... Cümlesiyle inşaALLAH(c.c)...Rabbim sifa versin insallah. Bir an evvel.
Aminnn aminnn İnşaALLAH (c.c) cümlesiyle...Amin Allah bin kere razı olsun, doğacak olan evlatlara ve hastalıkla savaşan tüm hastalara uzun ömürler nasip etsin Rabbim![]()