Annem, güzel annem

allah şifa versin, yardım etsin size..
çok zor insanın annesini öyle görüp elinden birşey gelmemesi sizi çok iyi anlıyorum.

Cok cok gecmis olsun,
Nasil zor bir süreç oldugunu biliyorum, benim annem de 4. Evre akciger kanseri, beyin metastazi da var... Eger bugunlerinde yaninda olabiliyorsaniz ona da sukredin, ben maalesef sadece haftasonlari gidebiliyorum anneme.
Yasadigimiz cok agir ve zor, ama ben gececegine inanmak istiyorum.

Annem, güzel annem... Beyin kanseri. Doktorlar iyi konuşmadılar başta. Ama iyi olduğu dönemlerde oluyor. 13 aydır tedavi görüyor. 1 aydır değişik tepkiler veriyor. Hafıza karışıklığı, vefat eden babamı yaşıyor zannediyor. Altına kaçırıyor. Üzerini soyunup giyinmemeye falan başladı. Dua istiyorum.
Olumlu şeyler duymaya, bu günler geçecek denmesine, bu hastalığı bir yakınım yendi diye duymaya çok ihtiyacım var. Çok... Babam yok... Annem bizi bırakmasın istiyorum. ALLAH(c.c) 'ım sen annemi ve tüm hastaları olmamışa uğrat. Eskisinden daha sağlıklı eyle. (Aminnnn İnşaALLAH(c.c)...)
İçimi dökmek istedim.
Çok çok geçmiş olsun.Allahın şifası üstüne olsun🙏

Cok cok gecmis olsun,
Nasil zor bir süreç oldugunu biliyorum, benim annem de 4. Evre akciger kanseri, beyin metastazi da var... Eger bugunlerinde yaninda olabiliyorsaniz ona da sukredin, ben maalesef sadece haftasonlari gidebiliyorum anneme.
Yasadigimiz cok agir ve zor, ama ben gececegine inanmak istiyorum.
Annem de 4. Evre... Maalesef şehir dışındayım. Küçük kızım var. Halsizlikleri artmazken yanıma gelip kalıyordu. Tedavi almadığı zamanlarda. Ben de gidiyordum. Şimdi daha çok ben gidiyorum. Abimlerin yanında kalıyor.
ALLAH(c.c) annenize, anneme ve tüm hastalara kalıcı şifa versin başımızdan eksik etmesin inşaALLAH(c.c)...

Back
X