Tamam iste anneniz bu sebeple o tarafi ustun goruyor kendisinden. Genel gecer duruma gore doktor buyuktur ev hanimindan diye bir gorus var toplumda. Anneniz de bu fikirde.Bu arada benim babam emekli annem ev hanımı ama durumumuz öyle kötü değil benim ailem samsunlu fakat istanbulda yaşıyoruz
Bu arada benim babam emekli annem ev hanımı ama durumumuz öyle kötü değil benim ailem samsunlu fakat istanbulda yaşıyoruz
Aileler birlikte yaşamayacak ki sonuçta. Bir araya geldiklerinde oturmasını kalkmasını bilen, zamana ayak uydurabilen insanlarsa sorun yok bence. Hoş doktor olanlarda her sohbetlerinde atomu parçalamıyorlar.Hanımlar kızın annesi oğlan öğretim görevlisi diye demiyor. Anne babası doktor diye olmaz diye düşünüyor. Öğretim görevlisi olmakta bişey yok zaten bence de. Ama ailelerin denk olması gerçekten çok önemli. Ben böyle düşünüyorum
Kızlar yorumlar için sağolun annemin asıl korkusu büyük ihtimalle ailesi durumları iyi ayrıca erkek arkadaşımın kariyeride iyi hakkını yemeyeyim en iyi yerden mezun olmuş şu malum bir üniversitede doktorasını falan yapmış birisi kendini üst görmez ama annemin temelde dediği davul dengi dengine diyor sanırım beni ona mı denk görmüyor
ama damat adayımızve ailesi gördüğüm kadarıyla hiç tavırlı üst gören insanlar değiller ya onlar da konyalı zaten damat bey bayramdan bayrama giden birisi
aynen maaşı belli geleceği belli. Siz okulda o ünide ögretmen. Annenize anlatın kaf dağında görmesin adamı, zaten egoiste degilmiş sevgiliniz, anneniz neden böyle yorumda bulunuyor anlamadım.Annenizde aşağılık kompleksi var.
Öğretim görevlisi olmak da muhteşem bir kariyer değil ayol.
Belki annenin yetişme tarzından dolayıdır canım takılma annende ikna olur bi yerden sonra sizin kafanız uyuştuysa gerisi önemli değilBayadır takip ediyordum kısmet bugüneymiş bende bir derdim var kategorisine konu açtım
Yaklaşık 1 yıldır beraber olduğumuz bir erkek arkadaşım var. Ailemle tanıştırdım, fakat annem bu bize fazla gelir kızım deyip duruyor. Ama erkek arkadaşım hayatta egoist birisi de değil annemi ikna edemiyorum. Babama kalsa hemen evlenmeliyim. Erkek arkadaşım öğretim görevlisi ben ise sınıf öğretmeniyim. Kendisi cidden bilgili sürekli geliştiren, okuyan birisi. Saatlerce sıkılmadan sohbet edebiliyoruz falan derken annem tanıştıktan sonra kızım bu bize bilmem kaç gömlek büyük demeye başladı ki hiç saygısızlıkta yapmadı. 2 defa geldi bize eli boş gelmedi saygıda kusura etmedi.
Babam kendi çocuklarından çok sevdi o derece ama annem hem kariyeri hem ailesi gereği böyle saçma bir yorumda bulunuyor. Erkek arkadaşımın durumu iyi anne baba doktor ama uzakta memleketindeler. Ailesiyle de tanıştım annesiyle daha doğrusu dünya tatlısı birisi egoistlikte yok.
Annem neden böyle düşünüyor olabilir çözemedim, benim babamda emekli annem ev hanımı fakat erkek arkadaşım hiç bir olumsuz bir şey yapmadığı halde annemin bu fikri neye göre oluştu anlayamıyorum.
Normalde hiç kullandığım bir cümle değildir ama annenizin bu konudaki sözlerini dikkate almayın. Hatta nedenini bile düşünmeyin ki bilinç altınıza yerleşip evliliğinizde gereksiz alınganlığınıza yol açmasın. Siz ilkokul mezunu olsaydınız, aileniz bir dağ köyünde yaşıyor, hiç insan yüzü görmemiş, insani ilişkileri, misafir ağırlamayı bilmeyen insanlar olsalardı anneniz haklı, ezik kalırsınız karşılarında diyebilirdik belki. Ama siz de eğitiminizi yapmış mesleğinizi elinize almış bir insansınız. Sizi beğenip sevmiş ve değerli bulmuş ki sizinle beraber. Ailenizle tanıştığında onlara da değer vermiş ki saygısını göstermiş, gereğini de yapmış ve ziyaretine devam etmiş. Annenizinki şahsi bir komplex. Hiç takılmayın ve bunu size tekrarlamamasını rica edin. Onlar bizi çok beğeniyorlar annecim hiç endişelenme ve lütfen bu düşünceleri bırak ki hep birlikte tadını çıkaralım bu günlerin diyebilirsiniz annenize. Herkes böyle güzel ve eğitimli aydın insanlar arıyor bulamıyor, siz de tadından yiyememezlik yapmayın lütfenBayadır takip ediyordum kısmet bugüneymiş bende bir derdim var kategorisine konu açtım
Yaklaşık 1 yıldır beraber olduğumuz bir erkek arkadaşım var. Ailemle tanıştırdım, fakat annem bu bize fazla gelir kızım deyip duruyor. Ama erkek arkadaşım hayatta egoist birisi de değil annemi ikna edemiyorum. Babama kalsa hemen evlenmeliyim. Erkek arkadaşım öğretim görevlisi ben ise sınıf öğretmeniyim. Kendisi cidden bilgili sürekli geliştiren, okuyan birisi. Saatlerce sıkılmadan sohbet edebiliyoruz falan derken annem tanıştıktan sonra kızım bu bize bilmem kaç gömlek büyük demeye başladı ki hiç saygısızlıkta yapmadı. 2 defa geldi bize eli boş gelmedi saygıda kusura etmedi.
Babam kendi çocuklarından çok sevdi o derece ama annem hem kariyeri hem ailesi gereği böyle saçma bir yorumda bulunuyor. Erkek arkadaşımın durumu iyi anne baba doktor ama uzakta memleketindeler. Ailesiyle de tanıştım annesiyle daha doğrusu dünya tatlısı birisi egoistlikte yok.
Annem neden böyle düşünüyor olabilir çözemedim, benim babamda emekli annem ev hanımı fakat erkek arkadaşım hiç bir olumsuz bir şey yapmadığı halde annemin bu fikri neye göre oluştu anlayamıyorum.
su malum unıversıte hangısı oluyor ?Kızlar yorumlar için sağolun annemin asıl korkusu büyük ihtimalle ailesi durumları iyi ayrıca erkek arkadaşımın kariyeride iyi hakkını yemeyeyim en iyi yerden mezun olmuş şu malum bir üniversitede doktorasını falan yapmış birisi kendini üst görmez ama annemin temelde dediği davul dengi dengine diyor sanırım beni ona mı denk görmüyor
ama damat adayımızve ailesi gördüğüm kadarıyla hiç tavırlı üst gören insanlar değiller ya onlar da konyalı zaten damat bey bayramdan bayrama giden birisi
Ben yazacaktım siz yazmışsınız saygılar:)su malum unıversıte hangısı oluyor ?
tahmın etmıstım annenız degıl aslında sız gozunuzde buyutuyorsunuz demınkı yorumumda da belırtmıstım burada gormus oluyoruz bu soylemınızle su malum unıversıte falan...
zira ulkemızde unıversıteler uc asagı bes yukarı aynı da
cambridge ? harvard ? oxford? yale ? hangısınde okudu da doktora yaptı nedır
Erkek arkadaşımı nasıl överim bakın kimi buldum bensu malum unıversıte hangısı oluyor ?
tahmın etmıstım annenız degıl aslında sız gozunuzde buyutuyorsunuz demınkı yorumumda da belırtmıstım burada gormus oluyoruz bu soylemınızle su malum unıversıte falan...
zira ulkemızde unıversıteler uc asagı bes yukarı aynı da
cambridge ? harvard ? oxford? yale ? hangısınde okudu da doktora yaptı nedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?