Annem haklı mı

Mesele evlenmek mi ya. Evlenmek istedikten sonra sokak adamla dolup taşıyo. Tekrar girin sınava guzelce hazirlanin ama kendinizi ise yaramiyorum psikolojisine sokmayin

E kaç yaşındasıniz. Öyle ya da böyle çalışmanız, kendi paranızı kazanmaniz lazım . Alınacak gucenecek bir şey yok
Mesele para kaznmak değil şuan maddi Olarak ihtiyacımız olsa zatrn ne iş. Olursa gider çalışırım.bunca yıl kpss çalıştım az çok temelim var. Tekrar hazırlanıp atanabilirim ama annemin derdi evlilik yıllardır bu baskı var üstümde. Çalış topluma karış birileri karşına çıksın evlen diyor sorun o

Evlilikten ziyade işsizlik sadece problem olmalı. Evlilik olmazsa olmaz değil. Yani gerçekten evlilik ile ilgili baskı yapanlardan nefret ederim

Mesele evlenmek mi ya. Evlenmek istedikten sonra sokak adamla dolup taşıyo. Tekrar girin sınava guzelce hazirlanin ama kendinizi ise yaramiyorum psikolojisine sokmayin

Çok teşekkür ederim öneriniz için bunca yıl tek çözğm kpss diye diye hiç atılmadım iş hayatına. Bu yıl belki herhangi bir işte çalışırım yada yine son bir şans veririm geçmişteki hatalardan ders alarak sadece kpss odaklı bir yıl geçiririm

kocaman insansiniz ne hala eski sevgili acisi cekiyorsunuz.kendinize saygi duyun lutfen calisip calismamakta size kalmis .evlenme isteginiz varsa bu yonde cabalarsiniz yoksa da illa evlencem diye kendinizi zorlamazsiniz.ama hayatinizda bir plan hedefinjz olsun .

Sorun eski sevgili değil aslında benim gururum bana kendimi önemsiz değersiz hissettirdiği için özgğven kaybı yaşamam. Kimsenin kşmseyi kandırmaya hakkı yok o beni kandırdı. Evlilik olsun isterim kadınlarda yaş sıkıntısı oluyor ama o yönde çabayla olmaz kader kısmet evlilik için nasıl bir çaba gösterebilir ki bir bayan. Anca durur karşılıklı sevip sevilecek bşrşnin çıkmasını bekler. İş konusunda çalışsam iyi olur evet. Ama onca yıl okumuş kpss çalışmış bşri de bir anda tüm emeklerini silemiyor. Yine bşr şans veröek istiyor kendine

O kadar haklisinzi ki.Herkes memur olmak zorunda mı ? 30 yaşına gelip hiç çalışmamış olanlar var.

Reactions: The
Niye gayet bayanda çaba gosterebilir.Evlenme teklifi edebilir.

Annesi şu konuda haklı kadın kaç yıldır kpss çalışcam diye işe girmemiş.tamam 1-2 denersin olmazsa işe girersin artık çalışırken istersen bir daha denersin dünyanın sonu değilki.insanlar kayıp yaşayıp yine sınavı kazanıyor.görücü geldi psikolojim bozuldu bunlar biraz bahane.birde gerçekten belli yaştan sonra görücü usulünde genelde evlenip boşanmış çocuklu erkek çıkıyor sebebi şu adamlar 40 yaşında 30 yaşında kadınlara bakıyor ama aynısı kadın için geçerli olmuyor kadın kendinden küçük birini tercihe etmiyor ama şunu diyeni çok gördüm çevremdede erkek mesela 40 yaşında ben napıyım 40 yaşında kadını benim dengim 25-30 diyor.

Annen yanlış yapıyor birilerini bulma umuduyla..

Ne iş yapacaksınız? Kasiyerlik mi ? Ordan kimi bulacaksınız.. Vizyonsuz birini bulmak uğruna üstüne eve yorgun argın gelip ders çalışacaksınız?

Hayatınızı, geleceğinizi yakarsınız vallahi..

1 sene zaman isteyin oturun sınavınıza çalışın, kazanın gidin işinize gücünüze bakın..

Çalışmak sadece para kazandırmaz size çevre özgüven bilgi tecrübe kazandırır anneniz çok haklı benimde maddi durumum iyi para içinse çalışmasamda olur ama evde oturup napıyım yani.bende hakim savcılık denemek isterdim oturup yıllarca deneyeyim bende onu olmuyorsa olmuyordur bir yerden hayatınıza başlamanız lazım.

Kusura bakmayin ama sorun sizde. Hayatınızın sorumluluğunu almıyorsunuz. Ya görücü suçlu ya anne suçlu. Diyelim ki kpss olmadı, tecrübesiz biri olarak özel sektörde şansınızı azaltıyorsunuz. İşe girin çalışın hem kafanız dağılır hem de evin çocuğu olma psikolojisinden, kurban psikolojisinden çıkarsınız. 10 yaşında olsanız anneniz suçlu diyelim de görücü size 20-25 yaşında gelmeye başlamıştır. O yaşta istemiyorsanız görüşmeyecektiniz, yok görüşüyorsanız kpss’ye de odaklanacaktınız. Bu sene kpss ye hazırlansanız eminim yine bir bahaneniz olur. Hayat dümdüz ilerlemiyor. Siz sürekli dış faktörleri bahane olarak kullanırsanız hiç bahaneniz tükenmez.

Benimde çalışan arkadaşlarım atandı ben çalışmadım atanamadım emek veren çalışan atanıyor gerçekten

Üzgünüm annenize hak verdim ben.
31 yaşındasınız. Eğer hiç sene kaybınız yoksa mezun olduğunuzda 23 yaşındaydınız. Özel bir okula girip çalışsaydınız şu anda 8 senelik tecrübeniz olurdu. Hem de en azından düzgün bir ortamda bulunurdunuz arkadaş çevreniz de ona göre şekillenirdi. İlla devlete atanmak istiyorsanız çalışırken de atanabilirdiniz,bir sürü arkadaşım tanıdığım var çalışırken atanan. Daha fazla zaman kaybetmeyin,okullara başvuru yapın.

Branşınız ne bilmiyorum ama. Atanamayan özelde çalışan bir çok arkadaşım var. Ve mutlular. Aynı zamanda da kpss çalışabilirsiniz. Hem kendi alanınızda çalışırken kendinizi de geliştirmiş olursunuz. Bunu çok önceden yapmış olsaydınız . Özel sektörde de bayağı ilerleme katederdiniz. Geç olsun güç olmasın diyelim. Önceliğiniz alanınıza ilgili bir özel okul veya kurs olsun bence. Ama anneniz de haklı herkes çocuğunun güzel günlerini görmek ister. Bence de çalışın kafanız dağılır.

Anneniz okadar hakliki bukadar yil atanacak olsaydiniz atanirdiniz gorucuyle gorusmek nekadar sorun olabilirki baskalarina suc atmayin evet insan icine karisin yeni ortamlara girin bir yandan calisin bir yandan kpss bakin yani zaten seneelrfir bakiyorsunuz bu atanmayla kafayi bozanlarida anlamiyorum olmuyosa olmuyordur ayrica biten iliskiyi atlatamadiysaniz destek alin yani

hakkinizda hayirlisi olsun diyecegim.iyi insanlarla karsilasmaniz dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…