merhaba ablalarım, genel olarak yaşlarınız 20 den büyük olduğu için abla diyorum benim yaşım 18. konuya girmeden önce çoğunuzun daha büyük dertleri olduğuna eminim ama lütfen yaşıma vererek yorum yapın.Annemle durmadan kavga ediyoruz çünkü kendisi çok dindar ama düşündüğünüzden daha dindar annem eskiden böyle değildi ben ortaokula başladıktan sonra böyle oldu.beni zorla yatılı kuran kurslarına gönderdi toplam 1 yılım bu kurslarda çürümüştür.size az geliyor olabilir ama benim için o kadar zor geçti ki...gönderdiği zaman tam olarak 7-8.sınıf civarlarındaydım yani tam ergenliğimin ve bazı dönemlerimin başladığı zamanlar.çoğunuzun çocuğu var veya kendileri deneyimlemiştir bu ergenliği. tam giriş dönemleri olduğu için bazı şeyleri merak ediyordum ya da kuzenlerime veya babama özeniyordum ama annemin ne kadar zoruna gittiyse sebep olarak bunu göstererek beni zorla hafızlığa gönderdi. Gönderdiği yerler diyanetin kursları ya da devlet onaylı kurslar değildi merdiven altı kurslardı. sapıtmış insanların arasında 1 yılım heba oldu.yanımda cin çıkardılar,musallat vakası yaşandı yanımda ve her perşembe değişik ayin gibi şeyler yapıyorlardı zikir gibi.sürekli diz üstünde oturuyordum ve bana risale diye anlamadığım dilde kitaplar okutturuyorlardı ve aralarındaki tek çocuk bendim yaşıtım yoktu ve çok sıkıcı geçiyordu büyük olanları artık hocadan sayıyorlardı ve sürekli dışlanıyordum ayda 2 gun ailemi görebiliyordum üstünde 1 tane hocadan aşırı derecede zorbalık ve psikolojik şiddete maruz kaldım. diyeceksiniz ki bu olaylar yaşanırken annen neredeydi? ablalarım annemin herşeyden haberi vardı ve sonradan görme dindar olduğu icin (kendisi kuran okumayı bilmiyor) gelip beni kesinlikle almadı bana zorbalık yapan hocamı uyarmadı bile hep oyaladı beni. hocalar terbiye etmek icin beni ayrı odada yani cinli odada (cin cıkardıkları oda )yatırıyordu.geceleri korkuyordum tuvalete bile gidemiyordum yatamıyordum depreyona girmiştim beni o hale getiren annem olmasına rağmen annemin yazmasını koklayarak uyuyordum. ve annem beni orada yalnızlığa terk etti hafız olana kadar vs. kesinlikle seni o kurstan almayacağım dedi. o kadar çaresizdim ki terk edilmişlik ve bıkmışlık vardı üstümde.yemek yemiyordum stresten kilo verdim ateşim çıktı durmadan kusuyordum. en sonunda babam dayanamadı ve aldı beni oradan. annem kendisi kapanınca benide kapattırdı 5.sınıftan 9.sınıfa kadar kapalıydım. belki size bi örtü çok basit gelebilir ama bana o kadar ağırdı ki o kadar üzücüydü ki... kendimi içinde fena derecede çirkin hissediyordum ve ergenliğe adım ergenlik dönemi olduğu için özgüvensizdim. (söylemeyi unuttum geçmişte allaha isyan eden şarkılar dinleyen ve konserlere giden annem bana şarkı dinlemeyi ve dans etmeyi bile yasaklamıştı) ve bunlara alışkın değildim aniden oldu herşey aniden annem birden dindarlaştı. ve sonra olan oldu.. ben isyan etmeye başladım artık güzellikten annem anlamayınca bağırmaya başladım anca öyle anlayabildi beni. evet belki size saygısızca gelecek ama bağırdım çağırdım kırdım döktüm. bunları yapma sebebim kendi haklarım olan şeyleri elime alabilmekti. ilk önce müzik dinlememe izin verdi daha doğrusu vermedi ben kendim dinledim ve o da alıştı. inanabiliyor musunuz ben müzik dinlediğim için ağlıyordu dediğini yaptırmaya çalışıyordu. sonra 9.sınıfın yaz tatilince başımı açtım ve geçen seneye kadar kısa kollu tişört giymeme bile izin vermiyordu. intihar bile ettim düzelsinler diye 3 gün yoğun bakımda kaldım.ama eve döndüğümde eski tas eski hamam.tam tersine babam benimle küstü ve bana berbat davranmaya başladı. ve şunu söylemek istiyorum evet belki kursu bırakalı çok oldu ama onun üzerimde bıraktığı etkiler çok buyuk psikiyatriye gidiyorum geceleri hanisülasyonlar ve cin gördüm kaç defa konuşan kişiler görüyordum geçen aya kadar. ve kurs bitti artık hayatımda yok ama yine de annem ağzını açtığı an ona bağırasım geliyor. bana birşey söyleyince ya da emir verince ortada hiçbirşey yokken bile içimde o terk edilme öfkesi var içimde küçük melisin öfkesi var.benim orada acı çektiğimi bile bile neden gelip beni almadı neden neden neden neden neden. bana gelip diyor ki sen saygısızsın ve en ufak birşeyde çok fazla tepki veriyorsun ama inanın elimde değil inanın bana bünyem kaldırmıyor artık bu zehirliliği. anneme tam kendimi anlatmaya çalışıyorum bana diyor ki yürü git artık başımdan ömrümü yedin ama ben durup dururken böyle olmadım yaşadıklarım ve içimdeki bastırılmış öfke beni bu hale getirdi. annem deccal değil evet bazen çok merhametli oluyor bana şefkat gösteriyor ama kendi istediği olmadığı zaman kafayı yiyor çıldırıyor. o kadar yorgunum ki ablalarım saat sabah 05 ama beni uyku tutmuyor üzüntüden yksye çalışıp üniye gidicem ama o kadar hüzünlüyüm ki annem gidersem bile mutlu olamayacağımı söyleyip duruyor lütfen cevap verin kim haklı?