Sonu olmayan yolda yurumek te istemiyorum artik sorf annemin baskisina konusmak istiyorumBen olsam almazdım zaten almadım dacan atmadığım kimseyle evlenmeye niyetim yok.
Lakin biraz tanı, bak derim. Tanıdıktan sonra da için ısınmazsa miktir edersin.
Sonu olmayan yolda yurumek te istemiyorum artik sorf annemin baskisina konusmak istiyorum
Ama kanka konuşmadan etmeden nasıl tanicaksın ki? Tanımadan etmeden nasıl evet/hayır diyebilirsin?
Çok zaman kaybetmem diyorsan kendine zaman koy, mesela 1 ay. 1 ay görüş bak kalbin atmazsa yok de geç.
Once sevgili olabilecek misiniz sevecek misiniz anlasabilecek misiniz bi baksanız.. şimdiden mantık evliliği diye etiket koymayın.. annenize de biraz erken anlatmissiniz gibi.. çocuk da yaza evlilik diyor o da bi soluklansa.. Bu kadar hızlı olmamali gibi..
Heh iste agzin bal yesin yaaa .. bir yanim istemiyor cunku yogun bi hissim yok bir yanimda sirf gorevimi yapmiyorum diye sacma sapan bir sucluluk duygusunda.. evlenmicem ya evlenmicem sevmeyeceksem asik olamayacaksan alllah nasip etmediyse bana artik sonsuza kadar bekar kalmak istiyorumNeden annenize hemen anlatiyosunuz ki,belli ki anneniz sizden daha merakli sizi evlendirmeye.
Yapmayin,evlenmis olmak icin evlenip mutlu olan yoktur,evlenmek bi gorev ya da sorumluluk degildir.
Bekleyin,taniyin,vakit gecirin . Baktiniz vakit gectikce iste hayatimin geri kalaninda yanimda olmasini istedigim kisi bu diyorsunuz,o zaman evlenin.
Diger turlusu hem size hem de karsinizdakine yazik.
Evet oda varÇocuk bir garip. Sevgili bile olmadığı biriyle 6 aya evlenmek istiyor???? Bana evlenmiş olmak için evleniyor gibi geldi.
Evet oda var
Çocuk bir garip. Sevgili bile olmadığı biriyle 6 aya evlenmek istiyor???? Bana evlenmiş olmak için evleniyor gibi geldi.
Evettt evettt kesinlikle haklisinnnnn katiliyorum.. bana nasip degilse birdaha öyle icten kalpten sevmek varsin evlenmeyeyim ya milllyonlarca evlenmeden yasayip giden kadinlarimiz var birtaraflarimi eksildi yani :))Yok arkadaş boynunu öperken kokusunu içime çekmediğim kişiyle evlenmem ben. Evlenmedimde :)
O kokusuna bile aşık olduğum adama tahammül edemediğim anlar oluyor. Yani Sadece mantığımın sevdiği adamla yapamazdım ben. Aşk şart bence.
6 ay oldu biteli cokta yeni degil evet hala tamaaaamen unutmus notur degilim ama yeniden sevmeye hazirim keske sevebilecegim biri ciksasizin ilişkiniz daha yeni bitmedi mi? Bu ne hız? Ne kadar sağlıklı şu an evlilik düşünmek? Ben böyle nişanlılık, uzun süre sevgililikten sonra nadasa inananlardanım. Kendinizi yeniden duyuyo musunuz? Kendi isteklerinizi yeniden belirleyebildiniz mi ki evlilik olaylarına döndü birden durum? Yorgun bitmiş bi ilişkiyle taze, canlı duygulara hemen yelken açılmıyor maalesef, bence bırakın evliliği, şu an ciddi bir ilişkiye bile girmeyin bir süre
6 ay oldu biteli cokta yeni degil evet hala tamaaaamen unutmus notur degilim ama yeniden sevmeye hazirim keske sevebilecegim biri ciksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?