Annem hakli mi

tecrübe olarak görüp konuşun
tecrübeniz arttıkça daha doğru seçim yapar içinize sinen bir evlilik yaşarsınız

Jet hiziyla evlenmeyinde, ne yaparsaniz yapin.. tanimadan etmeden evlilik olmaz..

Sırf evlenmek için evlenilmez evlenilse de hayır gelmez elbet. Ama bazı duygular bir kez yaşanır ve bir daha baska biriyle aynı hisler hissedilmez. Onu sevdiğiniz yer baska zaman baska duygu baska. Ömrünüzün sonuna kadar bekleseniz de olmaz aynısı. Bir başkasını bir başka türlü seversiniz belki biraz aklı basında seversiniz (mantık) ama emin olun bu daha iyi. Deli divane oluyum kör kütük aşık evleneyim derseniz bi yaştan sonra zor, hele ki bu hak baskasında harcanmıssa.

Iyi yine cocuk seni önceden taniyormuş zaten ve "anlaşırsak su zaman evleniriz" demiş. Bana biri, "evlenceksen konusalim goruselim, evlenmiceksen devam etmeyelim hic" demişti direk. Senin ki okadar kötü değil. Bence şans ver.

madem birazcik hoslandigim biri diyorsun o zaman tanimaya calis belki seversin asik olursun.tanimadan evliligi konusmak yersiz olmus.annen madem baski yapiyo tanima sansi vericem kafama yatmazsa olmaz de gtsn.tanimaktan kastim ise ciddi anlamda tanismak.yani kuzeninin arkadasi olarak tanimakla iliskide tanimak emin ol farklidir.

olduuu olduu ozaman napalim ben nisanlimdan ayrildigima bin pisman hayatima kaldigim yerden devam artik yaslanirim kedi felan beslerim evimde iki kucuk su kaplumbasi da olur olsun ne yapak bizimde kaderimiz böyleymis.. kafami taslarada vuramam hayat devam edio ask sart degil elbet keskeler de var ama o keskeler cok caresiz keskeler.. arada keske derim yine devam ederim napayim emekli olsaydim iyiydi

Daha tanimadan niye annene anlatiyorsun. Ismarlama evlilik olmaz. Senin suan bir iliskiye hazir oldugunu dusunmuyorum.
Ben artik hiccc birsey dusunmuyorum evlenmeyide dusunmuyorum :) sevme hakkimi kaybetmisim birinde yorumun biri vurdu gercekleri yÜzüme yuzume ... hic kimseyi sevmeyenler yalnislar nasil yasio onu arastiriyorum dunyayi gezmeye karar verdim bende cok mantikli

Yok canim ya az once 1 saat felan telefonda konustuk ben konuyu degistiriom o evlendikten sonraki cinsellige getirio konuyu cok onemliymimismismis te tmm bian onunla hayal ediyorum heyecanlaniyorum ama cinsellik iste 5 dk heyecan icin mi evleneyim askin zerresi yok icimde ona

höh.
ilk günden lafı cinselliğe mi getirdi? kaç bence bu adamdan

Ben iliski diyorum sen evlilik diyorsun. Iliskiye bile hazir degilken evliligi unut zaten.

Dur bakalim hoslaniyor musun bu kuzenden once bir tanis, sonra annene bahset.

Belki sen istemeyeceksin .

Yanlis olan senin tavirlarin kimseye suc bulma.

Kiz 6 ay oldu adam yaza evlenio onu hala nie unutamadim bilmem :) sanki cok yakisikli desem degil 50 kilo adam kemik torbasi :) artik takipte etmiom onumede bakiom baska cocuklari kesiom begendigimde oluo ama iste ask istiom ayyyni 4 sene once bu salaaaa gordugum gundeki gibi olayim istiyom ama iste ben o sansimi kaybetmisim insan hayatta birkere asik olurmus.. ben en iyisi bu saatten sonra buyuk sehire tasinayim burda toplum ve aile baskisi var :) istanbulda hergece biri ile takilir hayatin akısina koparim

Daha önceki konununuz bilmediğimden nişanlınızdan bi şans isteyin ya da istemeyin diyemiyorum ama elinizden geleni yaptınız ve olmadıysa bitmesinde vardır bir hayır. Hayatınızda illa biri olacak değil tabi en azından mazinizi unutana kadar yalnız kalın. Sonra biri cıkar illaki tekrar kalbinizin ritmini değiştirecek

Size 27 yaşımı anlatayım. Birisi için neredeyse ölecektim ama sonumuz yoktu ve 7 senelik ilişki bitti. Çok zor atlattım, hiç kimseyi tam anlamıyla sevemem sanıyordum. İşyerinde ağlarken bir arkadaş "lorienna sürekli peşinde koştun, böyle yapmaman gerek. Özellikle bu yaştan sonra peşinden loriennacım, loriennacım diye dolaşan birini bul, ötekilerden hayır gelmez, sonradan çok seveceksin" demişti, ben de saçmalıyor demiştim çünkü mantık evliliği yapamazdım ve çok çıkarcı bir düşünceydi bana göre. Sonra birisi ile tanıştım, yaralarımı sardı ve çok iyi anlaştık. Beş yıldır evliyiz, çocuğumun babası olacak ve çok ölüp biterek evlenmedim. Evlendikten iki sene sonra galiba aşık olduğumu farkettim, çok seviyorum şu an ve adam hala kendini sevdirmeye çalışıyor. Beni tanımıyorsun ama bak unutma, adamın saygısı ve sevgisi varsa koy cebe, deli gibi aşık olmana gerek yok. Saygıyı ve sevgiyi görmeden asla evlenme ama.

İçin ısınırsa, seversen kabul et. Annene de hemen deme böyle şeyleri, baksana senden heyecanlı, meraklı...
Madem annen duymuş, zaman lazım taniyayım de. Yada içim almadı olmaz dedim de. Kadın düşmesin üstüne...

Ben de cok sevmek istedim ama cok sevemedim.hayalimde asik olmak istedigim adam degil .nisanli iken bazen bitirmeyi bile dusundum ama sebep bulamadim
.bazen hayat akisina gore secmek gerekiyor.pismanmiyim aslinda degilim ama ruh ikizim olsaydi fena olmazdi...

Siz bi sevgili olun önce de evliliği kesinleştirmek şimdiden zor gibi.
Ya ben niyeyse ikinciye aşık olunacağını düşünüyorum hatta önceki aşk değil hevesmiş ilk şaşkınlık belki diyebiliyorsun bile bence.
Sen görüş bakalım bir süre ısınabilecek misin:)

annen haksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…