annem haklıymış

ilknurum_92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
172
2
0
Düzce
kızlar merhaba benim konumu okuyan az çok bilir nişanlıydım annem nişanımı atmıştı ve zor zamanlar geçirdim burda da anlatmıştım eski konulara bakarsanız var..
en son yazdıktan sonra olanları söyliyim belki benim durumumda olup karar veremeyenler vardır
nişan atıldı bunlar 1 ay arayla 2 kere geldiler sadece 3 yıla 2 kere gelmeyle çözüm aradılar ve geldiklerinde saçma sapan konuştular annem hiç yumuşamadı zaten ben ağla zırla bişey değişmedi o beni çoook seven bensiz yaşayamayacak eski nişanlım hiç bişey yapmadı ben bunları görmeye başlayınca daha çok anladım sonra babanem vefat etti ne olursa olsun ölüm aramaları lazımdı çünkü arada en ufak kötü bişey geçmedi nişan atılırken o yüzden belkedim ve olmayıncada anladımki onlarla hayata bakış açımız çok farklı onlar çok tuhaf insanlar bizce yapılması gerekenleri yapmadılar hemde anlatmama söylememe rağmen yapmadılar onlarda bitmesini istedi galiba ve en büyük bomba şu ki eski nişanlım benle görüşmeyi daha tamamen kesmeden yeni biriyle görüşmeye başlamış veee sevgililer şuan Rabbim o kızıda kurtarsın inşallah ondan ve yalan dolan ailesinden hayatları yalan üzerine arkadan ne oyunlar çevirirler şimdi düşününce oturuyo herşey yerine..
benim çıkardığım ders şu
1.annen ne derse doğru
2.elalemin adamı için seni büyüten ailene sırt çevirmemelisin çünkü eninde sonunda yüzüne vurur
3.aileni sen korumazsan onlar zaten korumaz.
4.kesinlikle ama kesinlikle kimseye güvenilmez.
5.nişanlıyız evleneceğiz nasılsa diye rahatça davranılmaz.
6.herşey anlatılmaz.
7.her zaman kendini ağırdan satacaksın.
... atladıklarım vardır kusura bakmayın..

ben kendimi topladım çok şükür Rabbim korudu onlardan beni. evleneceklere de tavsiyem asla yüz verilmemesi her zaman mesafeli olunması yoksa tepene çıkıyorlar..

ve eğer mümkünse eski açtığım o konuların silinmesini istiyorum..

iyi günler hepinize kızlar.

canım hakkında hayırlısı olsun.. herşey bir yana aile bir yana.. istisnalarda var elbette ama kimse kişiyi ailesi kadar iyi koruyamıyor..Rabbim bizleri hayırlı insanalrla karşılaştırsın

Eski konularınızı bilmiyorum gerçi konu silmek yasak da şimdi rahata erdiğinize çok sevindim.

canım hakkında hayırlısı olsun.. herşey bir yana aile bir yana.. istisnalarda var elbette ama kimse kişiyi ailesi kadar iyi koruyamıyor..Rabbim bizleri hayırlı insanalrla karşılaştırsın

sağol canım benim bende aynı şeyi dedim Rabbim korudu beni ve hepimizi böyle insanlardan korusun insan kıymeti bilen Allah korkusu olan imanı kuvvetli kişilerle karşılaştırsın evlenip boşanmaktansa böyle bitmesi en güzeli oldu şimdi onlar düşünsün bana aldıkarı artıkları kullanacak gelin nerden bulacaklar şaka bi yana gerçekten şükrettim Rabbim her zaman hakkımızda hayırlısını versin ve aileyi dinlemek en önemlisi dediğin gibi istisnalarda var ama çok dikkatli olmak lazım bu konularda..

ve şunu da ekliyim ben nişanlım için çok şeye katlandım 460 gün askerliğini bekledim her akşam beni ağlatıyordu hayattan kopmuştum resmen komalık gibi geziyordum ne emekler harcadım ona ve ailesine şimdi askerlikle ilgili en ufak bişey duymak dinlemek görmek istemiyorum emeklerime yazık geriye dönüp bunu diyorum ve uzun bi süre hayatıma kimseyi almayı istemiyorum tabi nasip bu işler ama öyle şimdi tek amacım araba almaaaakkk

o beni çoook seven bensiz yaşayamayacak eski nişanlım hiç bişey yapmadı

ve şunu da ekliyim ben nişanlım için çok şeye katlandım 460 gün askerliğini bekledim her akşam beni ağlatıyordu hayattan kopmuştum resmen komalık gibi geziyordum

canım bu nişanlının seni gercekten de cooook sevmedigi ve sensiz yasayamayacagı zaten askerdeyken sana yaptıklarından belliymiş

seni çok seviyorumları laftaymıs zaten nişanlının annenin mudahelesinden sonra ortaya cıkmamıs yani.. sen asık oldugun icin o zamanlar goremememişsin sadece

anneler, buyukler olaya duygusal boyutta yaklasmadıkları icin işin iç yuzunu gorebiliyorlar, objektif olabiliyorlar..
annemde benim 3 senelik ilişkimin bitmesine sebep olmustu.. ilk zamanlar hep annemi sucladım, senin yuzunden bak ne haldeyim diye ama aradan zaman gecipde ask oldugun sandıgın "heves" bittginde gercekleri goruyorsun ve """annem ne kadar haklıymıs yaa""" diyosun.. ben kackez anne iyiki sebep olmussun yoksa o adamla bir omur naparmısım ben dedigimin sayısını hatırlamıyorum

suan mutlu olmana cok sevindimm :)

anne sozu dinlemiş bir kız olarak bende suan cok mutluyum :)

senin bu konunda bu tarz durumlar yasayan digerlerine ornek olsun

sağol canım benim evet sırf örnek olsun diye yazdım zaten ve bende kurtulduğuma çok mutluyum sevgisinin arkasında duramayan adam adam değil zaten hala beni düşünüyormuş daha çooook düşünür benim gibi ona ilgi göstereni istediğini yapanı bulamaz zaten geçen aynı kafede karşılaştık 5 dk sonra kalktı gitti ortak arkadaşımız var neymiş ben geldim diye gitmiş delikanlıya sözde o yüzden kaldıramadım görmeyi demiyorda edepsiz!

Rabbim öür boyu hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizi askerliği hatırlamak bile istemiyorum zaten düşün biri askerlik anısını anlatacak kalkıp gidiyorum o derece çok güzel zamanlarımızda oldu ama o nişan atıldıktan sonra yapması gerekip yapmadıkları hemde söylediğim halde gösterdi bana herşeyi ve benmle görüşmeyi kesmeden biriyle görüşmeye başlaması resmen aldatıldığımı düşündüm ama aldatan aldanır kendi kaybetti hala daha beni düşünüyo ve bi telefonuma gelir biliyorum ama onun gibi pasif sevgisine bile sahip çıkamayan biriyle kim ne yapsın yalancı düzenbazz ay ay kalıbının adam değilmiş o yüzden kimse kanmasın başta çok iyi oluyorlar zaten her zaman ağırdan satmak lazım kendimizi tepemize çıkıyorlar yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…