merhabalarben kendim 25 yaşındayım.. annemin babamın yaşıda var.. ama annemin adeti gecikmiş.. benim adetim geciktiyse kesin hamileyim diyor kan testi verdi yarın alacak.. varmı bunu düşürmenin engellemenin bir yolu kürtaj haricinde ((( istemiyorlar tabiki.... bi ot karışımı yada ilaç falan varmı??? nolur dua edin ya inşallah yoktur böyle birşey. Rabbim isteyenlere olmayanlara versin inşallah (( dualarını eksik etmeyin lütfen.
merhabalarben kendim 25 yaşındayım.. annemin babamın yaşıda var.. ama annemin adeti gecikmiş.. benim adetim geciktiyse kesin hamileyim diyor kan testi verdi yarın alacak.. varmı bunu düşürmenin engellemenin bir yolu kürtaj haricinde ((( istemiyorlar tabiki.... bi ot karışımı yada ilaç falan varmı??? nolur dua edin ya inşallah yoktur böyle birşey. Rabbim isteyenlere olmayanlara versin inşallah (( dualarını eksik etmeyin lütfen.
anneniz kaç yaşında belki menepoza girmiştir
öyle dediğiniz gibi ot ilaç olacağını zannetmem
Bunu engellemek için bildiğim birsey yok...evliyim 5 yaşında bi kızım var annemin başına böyle birsey gelse asla senin gibi düşünmem.. Olan olmuş artık allahın verdiği canı neden alalım ki..hayırlısı olsun
Anneniz menapoz yaşlarında sanırım adet geçikmesi yaşaması son derece normal tabi..
Siz oto mota filan bakmayın kan sonucunu alsın ona hareket edersiniz,ama büyük ihtimalle hamile değildir anneniz..
sanırım bu konularda yaş itibariyle anneniz daha tecrübelidir.
ayrıca menapoza girmiş olamaz mı?
kan tahlili verene kadar eczaneden bir test almak daha kolay değil miydi?
ayrıca kan tahlilinin sonucu da hemen çıkıyor
neyse bu yorumum da kayıtlara geçsin bakalım, ne olacak sonunda...
hiç kimsenin annesi inşallah hamile değildir diye dua edeceğini zannetmiyorum sizin için. düşürmenin yollarını aramaktansa keşke korunsalarmış
vermiş kan testi ama doktor hemen çıkmayabilir demiş.. yeni oldugunu düşünüyor demekki annem
Kan tahlili idrar tahlili gbi değildir idrarda yeniş gebelik çıkmayabilir ama kanda varsa gebelik ne kadar yeni olursa olsun çıkar
neden zannetmiyorsunuz? çokmu zor bişey bu??? RAbbim isteyenlere versin. ben 25 yasındayım. zaten 4 yasında kardesim var. istenmeyen bi gebelik olur bu Allah korusun ki umarım inşallah yoktur.. annemde rahim agzı yarası var.. korunamıyor kendi gersinide ben bılmem. lütfen dualarınızı esirgemeyin.. inşallah hamıle degıldır
neden zannetmiyorsunuz? çokmu zor bişey bu??? RAbbim isteyenlere versin. ben 25 yasındayım. zaten 4 yasında kardesim var. istenmeyen bi gebelik olur bu Allah korusun ki umarım inşallah yoktur.. annemde rahim agzı yarası var.. korunamıyor kendi gersinide ben bılmem. lütfen dualarınızı esirgemeyin.. inşallah hamıle degıldır
sadece annen korunacak diye bişey yok baban korunsun hayret bişey, ot çöp falan bilmem hangi çağda yaşıyoruz tövbe yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?