Annem hamile ve aldırmak istiyor

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Kızlar ben 18 yaşındayım , bir erkek kardeşim var o da 16 yaşında. Annem 38 yaşında ve hamile. Yani 3.cü bir kardeşimiz olacak ama annem aldırmak istiyor çünkü maddi durumumuz hiç iyi değil. Ben bu Eylülde üniversiteye başlıyorum. Annem zaten masrafların artacağını düşünerek , sizin hayatınızdan kısmak istemiyorum diyor. Biz bu maddi problemleri çok uzun süredir yaşıyouz ve çok dua ediyorduk. Ben bu bebeğin bize bereket getireeğini düşünüyorum ama annemi ikna edemiyorum

Ben bu bebeğin bize bereket getireeğini düşünüyorum

neye istinaden?

maddi durumumuz HİÇ iyi değil diyosun, hem sen üniversiteye başlayacaksın. bebek rızkıyla gelir filan bırakın bu ayakları. rızkıyla gelecek olsa anneler bebeklerine süt yerine çay içirmek zorunda kalmaz, o bebekler de vefat etmezdi.

38 yaşında bir kadın çocuğu doğurup doğurmayacağına kendisi karar vermeli bence.
Ben bebeklerin bereket getirdiğine falan inanmıyorum.
Belki kardeşiniz olmasını istediğini falan söyleyebilirsiniz, ah ne güzel falan.
Keşke korunsaymış.
Konun kapanmaz dilerim ki.

İnançlarıma istinaden söylüyorum ,

vardır annenin bir bildiği..

size düşmez bu konuda karar vermek annen ve babana saygı duymalısın.

bebekler bereketiyle gelse dünya üzerinde milyonlarca çocuk açlıktan ölmezdi, şu an ben bunları yazarken bile dünya üzerinde 5 çocuk yetersiz beslenme nedeniyle hayatını kaybetti.
kardeşin olursa açlıktan ölür diye demiyorum, sadece bebekler bereketiyle gelmiyor gerçekçi olalım, annen bakamayacağı çocuğu dünyaya getirmek istemiyor, ona saygı duymalısın.

Guzel anneniz acaba niye tedbirsiz davranma gafletinde bulunmus.
O bebisin ne sucu varmis
38 yasinda bayan nasil 18 lik gibi kararlar alabiliyor hayret.
Insan olgunluk bekliyo

her zaman korunulduğunda gerçek bir korunma olmuyor maalesef emin olunuz ki bizler gibi aylarca uğraşıp hamile kalamayan ve istemediği halde nasıl olduğunu anlamadan hamile kalan bir çok bayan var..

hem neden yargılıyorsunuz yarın başınıza gelmeyeceği ne malum ? kızı dolduruşa getirmeyin lütfen.

Tatlım gelecek olan Bebek rızkıyla gelir :) onun size hiç zararı olmaz ki devlette yardım ediyor üstelik bence anneni ikna et .. Bebek aldırmak hayatta olan bir insanı silah çekip vurmaktan farksız..
Burada ben ve benim gibi yüzlerce kadın hamile kalmak için birsürü şey yapıyorlar günlerce ağlayıp dua ediyorlar.. Annene destek ol.. Allah yardım eder nolur aldırtmayın..

Bence de aldırmasın ya, rızkıyla gelşr diye düşünüyorum bir can nede olsa. Burs filan alırsınız siz ailenize yük olmamaya çalışırsınız

Babanızın görüşü ne

Gorusum ne diye size doldurus geliyor.
38 yasinda bidaha cocuk dusunmeyecek olsam tuplerimi baglatirim.
Olduysada aldirmam.
Bu benim fikrim benim gorusum kendi fikrinizi belirtin benim fikrimi sorgulamayin.
Konu sahibine verdim ben cevabimi size degil

Aldirmak istiyorsa sizinle paylasmasi hata olmus sonucta sizi psikolojik olarak etkileyecek bir durum ustelikte dunyaya gelmesini istiyorsaniz

Ya bir şey söyleyeceğim. Bence konunu dua bölümüne falan açmalısın. Birazdan sen karışma sakın diyen kadınlarla, aa çok günah sakın aldırmasın diyen kadınlar kavga der, konu da kapanır.
Bdv' nin doğası böyle.
Halbuki dua bölümüne yazsan dua falan ederler orada ne bileyim öyle bir yararları olur işte.

Biz tartışsak ne değişecek ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…