- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
- Konu Sahibi LeydiStark
-
neye istinaden?
maddi durumumuz HİÇ iyi değil diyosun, hem sen üniversiteye başlayacaksın. bebek rızkıyla gelir filan bırakın bu ayakları. rızkıyla gelecek olsa anneler bebeklerine süt yerine çay içirmek zorunda kalmaz, o bebekler de vefat etmezdi.
Nerede çay içirmişler de ölmüş bebek ya? Olmuş mu böyle birşey?
hamileyim buna rağmen sizler kadar iyimser olamıycam..
rızkıyla gelir işlerini bırakın lütfen.
eğer anne ve baba istemiyorsa alınması taraftarıyım hele hele çocuklara bu konuda laf düşmez..
18 yaşında bu evlenip gidecek 6-7 seneye o çocuk o aileleyle kalacak iki mıncıklarım güler eğlenirim diye çocuk dünyaya getirilmez çok büyük bir sorumluluk.
içime düştüğünden beri aklımdan bin tane şey geçiyor eminim annenizde düşünüp en doğru kararı vermeye çalışıyordur.
lütfen saygı duyun.
Gorusum ne diye size doldurus geliyor.
38 yasinda bidaha cocuk dusunmeyecek olsam tuplerimi baglatirim.
Olduysada aldirmam.
Bu benim fikrim benim gorusum kendi fikrinizi belirtin benim fikrimi sorgulamayin.
Konu sahibine verdim ben cevabimi size degil
Ben de başka çocuk düşünmüyorum ama tüp bağlamaya cesaret edemedim çünkü doğum sırasında herhangi bir şey olur diye korktum.Gorusum ne diye size doldurus geliyor.
38 yasinda bidaha cocuk dusunmeyecek olsam tuplerimi baglatirim.
Olduysada aldirmam.
Bu benim fikrim benim gorusum kendi fikrinizi belirtin benim fikrimi sorgulamayin.
Konu sahibine verdim ben cevabimi size degil
Peki bebeğin yaşam hakkı hususunda ne düşünüyorsunuz ??neye istinaden?
maddi durumumuz HİÇ iyi değil diyosun, hem sen üniversiteye başlayacaksın. bebek rızkıyla gelir filan bırakın bu ayakları. rızkıyla gelecek olsa anneler bebeklerine süt yerine çay içirmek zorunda kalmaz, o bebekler de vefat etmezdi.
Nerede çay içirmişler de ölmüş bebek ya? Olmuş mu böyle birşey?
https://www.google.com.tr/search?q=bebeğine+çay+içiren+anne&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=2a2gV_muLobjU_q4h-gE
sanırım bu bebek değil ama yakın zamanda buna benzer bi fakirlik hikayesinde bebek vefat ediyordu.
Peki bebeğin yaşam hakkı hususunda ne düşünüyorsunuz ??
Anne babanın ihmalkarliginin bedelini daha doğmamış bir bebeğe ödettirilmek istenmesindeki adaletsizliģe ne diyorsunuz?
neye istinaden?
eşit olsaydı zengin fakir diye ayrım olmazdı.açlıktan ölen kübra bebek http://www.milliyet.com.tr/kubra-be...em/gundemdetay/25.04.2011/1382057/default.htm
rızkı nerdeymiş acaba? eşit dağıtılmıyor mu yoksa?
açlıktan ölen kübra bebek http://www.milliyet.com.tr/kubra-be...em/gundemdetay/25.04.2011/1382057/default.htm
rızkı nerdeymiş acaba? eşit dağıtılmıyor mu yoksa?
İnançlarıma istinaden söylüyorum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?