- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
- Konu Sahibi LeydiStark
- #41
İnançlarınıza istinaden cevap vereyim eğer bebekler bereket getirseydi siz ve kardeşiniz sıkıntı çekmezdiniz. Demek ki sizler de getirmemişssiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnançlarınıza istinaden cevap vereyim eğer bebekler bereket getirseydi siz ve kardeşiniz sıkıntı çekmezdiniz. Demek ki sizler de getirmemişssiniz.
cocuk bereket getirir demiyorumbama tamda bu zamanimizda bu kadar dua ederken gelmesi bence birseylerin gostergesi olabilirİnançlarınıza istinaden cevap vereyim eğer bebekler bereket getirseydi siz ve kardeşiniz sıkıntı çekmezdiniz. Demek ki sizler de getirmemişssiniz.
onun için bekarlar bile geçim sıkıntısı çekiyor. iki yakası bir araya gelmeyen pek çok bekar var.İnançlarınıza istinaden cevap vereyim eğer bebekler bereket getirseydi siz ve kardeşiniz sıkıntı çekmezdiniz. Demek ki sizler de getirmemişssiniz.
eşit olsaydı zengin fakir diye ayrım olmazdı.
bir kişi kazandığından fazlasını kazanmak için hırs yapmasa, bir işyeri kar edince on işyeri daha açmasa ve başkalarına fırsat tanısa mesela, belki de o zaman eşit dağılırdı kazanç.
Her iste bir hayir vardir , gorebilenler icin
normalde dünyadaki yiyecek miktarı herkese yeter de niye obezite artıyor, neden afrika'dakiler beyaz ırkın zenginliğine rağmen açlık çekiyor, gram gram gıda yardımı ile hayatta tutuluyor?Oyle ya da boyle, esit olmuyor, her bebek rizkiyla gelmiyor, worldometers e girip gida bolumunu takip edin bugün dunyada 20 binden fazla kisi acliktan olmus ve rakam her saniye artiyor. Bu durumda herkes rizkiyla geliyor diyebilir miyiz?
- şahsi olarak benim yaşam hakkım benden bir başkasının yaşam kalitesinden daha önemli. Maddi durumu kıstas alıyorsak hiç çocuk sahibi olmamız lazım zira maddiyatin garantisi yok. Hali hazirdaki iki evlat evlat ta karindaki maymun evladı mi ? Bir canın öldürülmesinden bahsediyoruz bi kimsenin hayatını almaktan daha büyük bedel olabilir mi? Biri 18 biri 16 yaşında onlar kendilerinden biraz kısabilirler. Neticede durumun bilincindeler.yaşam hakkı yaşam kalitesinden daha mı önemli? çocuk fakirlikle boğuşacak. burda ödenen ödetilecek bi bedel yok. ihmalkarlık var evet ama nasıl duzeltilebilir buna bakılacak. hali hazırda iki boğaz var. onları da düşünmek gerek.
Size katılmamak elde değil.normalde dünyadaki yiyecek miktarı herkese yeter de niye obezite artıyor, neden afrika'dakiler beyaz ırkın zenginliğine rağmen açlık çekiyor, gram gram gıda yardımı ile hayatta tutuluyor?
bu soruların cevabı dürüstçe verilir ve önlemler alınırsa aç insan kalacağını sanmıyorum.
velev ki bu durumun suçlusu yeni doğacak olan can değildir, hala yaşayan aç gözlü yetişkinlerdir.
Cocuklarinizi fakirlik korkusuyla oldurmeyin diye bir ayet var bilmem bilir misinizEvet işte biz de onu diyoruz, yakmayın bebeği dünyaya getirip.
- şahsi olarak benim yaşam hakkım benden bir başkasının yaşam kalitesinden daha önemli. Maddi durumu kıstas alıyorsak hiç çocuk sahibi olmamız lazım zira maddiyatin garantisi yok. Hali hazirdaki iki evlat evlat ta karindaki maymun evladı mi ? Bir canın öldürülmesinden bahsediyoruz bi kimsenin hayatını almaktan daha büyük bedel olabilir mi? Biri 18 biri 16 yaşında onlar kendilerinden biraz kısabilirler. Neticede durumun bilincindeler.
Cocuklarinizi fakirlik korkusuyla oldurmeyin diye bir ayet var bilmem bilir misiniz
Can'ım benim Allah yardımcınız olsun Bebek berekettir gerçekten o kadar şanslısınız ki aslında ablalığın abiliğin ne olduğunu anlayacağınız yaşta bir kardeşiniz daha olacak inşallah aldırmaz anneniz benim de şu anda 8 yaşında kardeşim var ve iyiki olmuş o kadar çok seviyoruz ki eve neşe bereket getirdi sevgi getirdi inşallah en doğru kararı verir annenizKızlar ben 18 yaşındayım , bir erkek kardeşim var o da 16 yaşında. Annem 38 yaşında ve hamile. Yani 3.cü bir kardeşimiz olacak ama annem aldırmak istiyor çünkü maddi durumumuz hiç iyi değil. Ben bu Eylülde üniversiteye başlıyorum. Annem zaten masrafların artacağını düşünerek , sizin hayatınızdan kısmak istemiyorum diyor. Biz bu maddi problemleri çok uzun süredir yaşıyouz ve çok dua ediyorduk. Ben bu bebeğin bize bereket getireeğini düşünüyorum ama annemi ikna edemiyorum
çay da yokmuş. şekerli su ile idare edecekler artık.kıssınlar madem. bebeğe de çay içirirler.
çay da yokmuş. şekerli su ile idare edecekler artık.