Annem hamile

Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim

Benim bir iş arkadaşım vardı, o da o yaşlarda 3. Çocuğunu doğurmuştu. İyi ki doğurdum diyordu üstelik. :) oğlu ona yoldaş oluyordu :)

Okul arkadaşımın anneside geç hamile kaldi hemde ikizlere. El birligi ile büyütüyorlardi. Bebekler gerçekten hepsinin göz bebeği oldu. Dayimda mesela geç doğmuş. Oda ailenin göz bebeği yani. Hala da öyle yani bence Allah vermiş sağlıkla gelsin insallah. Şok olmak normal. Ben bu yaşımda bile beklenmedik anda hamile oldugumu öğrensem sok olurum

Inanin sevinsem mi uzulsem mi bilemedim agliyorum hem de guluyorum
Kac haftalik ogrendiniz mi.

Oncelikle bir rahatsizligi filan var mi tansiyon seker gibi eger var ise doktora gitsin ona göre duruma bakar,dogurmak istersede destek olun derim tabi saglik durumu nasil buna bakilsin.

Babanin haberi var mi peki o ne diyor bu duruma.

Hayirli olsun. Üzülecek bir durum yok. Çok çok geç bir yaş değil. Sizleri büyütmüş onu da el birliğiyle buyutursunuz evelallah. Bence bu mucizevi olayı kutlayın. Anneniz hamile psikolojisinde şuan onun yanında hep olumlu konuşmaya çabalayın ki olumsuz bir durumda yok. Allah hayırlı ömür versin.

Eşimin yengesi 46 yaşında hamıle kaldı .
5. kızları doğdu ..
Evlerine resmen neşe geldi ..
Ama onların artısı 22 -23 yaşında büyük çocukları olması 4 kız kardeş olunca yorulmadı yengem .

Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…