- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Allah razı olsun canım sağolamin hayirlisiyla alin kucaginiza
İsteyerek yada kazayla, bir anne evladını nasıl istenmeyen çocuk olarak görür ve sevgisiz sefkatsiz büyütür anlamıyorum. Kendi tedbirsizliginin cezasını minicik bir bebeğe kesmek cahilliğin daniskası. Yaşanılan herseyde bir hayır vardır öyle düşünün, Allah'im en kısa sürede sizi meleginize kavuşturur inşallahAynı şeyleri yaşadık malesef..
Annem 43 yaşında menapoz a girdiğini sanmış meğer bana hamileymiş...
Karnı şişince anlamış hamile olduğunu..
Ben çok zor bir çocukluk gençlik geçirdim annem yüzünden.. benj hiç sevmedi istemedi.. hep bu nerden oldu keşke olmasaydı derdi bana yüzüme söylerdi..
Annemi hiç sevmedim sevemiyorum..
Beni emzirmemis bir kere bile..
Oysa benim hiç bir suçum yok..
Arada yaş farkı çok olduğu için fikirlerimiz düşüncelerimiz asla uyuşmadı..
Hayatım mahvoldu zehir etti hayatımı..
Hep Piskolojik bozuk özgüveni olmayan çocuk olarak büyüdüm.. çok zorluklar yaşadım.. keşke böyle olmasaydı.. keşke beni annem ailem çok isteseydi dört gözle beni bekleselerdi.. keşke benim yaşadığımı evlatsizligin verdiği acıyı annem yaşasaydı..
Hep dua etseydi bir evlat için...
O zaman beni isterdi ve çok severdi...
ileri yaslardaki hamilelik her acidan stres gerginlik kuskular yaratiyor. ama bazi seyler var ki onune gecemiyorsun. annenizin hakkinda ne hayirliysa o olsun insallah.Şoku atlatti annemde kiyafet bakmaya bile basladik kardeşimle :)
Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Kendi hikayeme benzettim:)Bir arkadaşımın annesi de torunları varken hamile kalmıştı.Garip olan kadın doğurana kadar çocuklarına söylememişti. Arkadaşım birgün eve gitmiş kapı duvar.Annesini aramış cevap yok babasını aramış sonrasında şoku yaşamış tabi.Babası annelerinin doğum yaptığını şimdi hastanede olduklarını söylemiş.Kadını kilosu varmış baya kamufile etmeyi başarmış aylarca.
Sağlık sorununuz yoksa, bakacak gücünüz de varsa doğursun.Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?