Annem hamile

İsteyerek yada kazayla, bir anne evladını nasıl istenmeyen çocuk olarak görür ve sevgisiz sefkatsiz büyütür anlamıyorum. Kendi tedbirsizliginin cezasını minicik bir bebeğe kesmek cahilliğin daniskası. Yaşanılan herseyde bir hayır vardır öyle düşünün, Allah'im en kısa sürede sizi meleginize kavuşturur inşallah

Benim annemin şöyle bi hikayesi var.
40 yaşında son adetinin üstünden 4 ay geçtikten sonra karnında bi sertlik hissetmiş.
Spiralle korunduğu içinde çocuk olduğu ihtimalini kimse düşünmemiş.
Tabi köy yeri kadınlar arasında kistti kitleydi derken yaşlı kadınlar karnına bastıra bastıra ovalamışlar.
İlçede gittiği doktorların kimi röntgen çektirmiş kimi penisilin kimi ödem söktürücü diz boyu ilaç kullandırmışlar.
Kimsenin aklına hamilelik gelmemiş.
Ve maalesef büyük şehirde gittiği doktor ultrasonda gördüğünü tümör zannettiğinde ertesi güne ameliyat kararı vermiş.
Allahın hikmeti ki o gün annemin ameliyat saatinde acil bi hasta gelmiş .Annemler beklerken babacığım gel bi de şu doktora görünelim deyince şükür o doktor annemin karnında 5.5 aylık bebeği görebilmiş yani beni.
O gün o acil hasta olmasaydı ben olmayacaktım ve o doktor resmen bebek katili olacaktı.
Ve ben 41 haftalıkken 4.800 gr sapasağlam doğmuşum.
Annemin içtiği onca ilaç onca röntgen bana hiçbir şey yapmamış elim ayağım sağlam çok şükür.

Bunu neden anlattım bilmiyorum ama tekne kazıntıları çok değerli olur kendimden biliyorum.
Anne babamın abilerim ve ablalarımın göz bebeğiyim hepsi çocuğu gibi büyütüp sahip çıktılar bana.

Sağlıkla kucağına alsın inşallah anneniz.

Okudum yazayim dedim benim
İki çocuğum vardi annem erkek kardeşimi doğurdu şimdi diyoruz
Iyikide doğurmuş kadın tek kalacaktı
Babam rahmetli oldu 3 sene önce
Yanında bizde kayıtsız oluyoruz
Bari

Cok tesekkur ederim yorumlar icin, annem tum bebek isteyenlere dua ediyor tek tek soyledim hepinizi insallah en kisa zamanda kucaginiza alirsiniz.
Şoku atlatti annemde kiyafet bakmaya bile basladik kardeşimle :)

Artık yapıcak birşey yok ama keşke ebeveynleriniz daha dikkatli olsalarmış.Anneniz bir şekilde doğurur tabiki Allah tan gelen birşey bu. Ancak ben sadece bebeği hayata hazırlama konusunda ne kadar etkin olabilecek bilemedim.Ama annenizin en büyük şansı sizlersiniz bence siz yardımcı olmalısınız.

Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim

ben çok sevindim, çok güzel... ben de aynı yaştayım... olsa isterim ben de çok... şimdi nasıl, ne zaman doğacak bizleri bilgilendirirseniz mutlu oluruz...

Kendi hikayeme benzettim:)

Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Sağlık sorununuz yoksa, bakacak gücünüz de varsa doğursun.
Allahın emaneti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…