Annem hamile

Ay hem şok edici, hem de mucize gibi... Hiç beklemediği için sanırım üzüntüsü. Aldırmayı da düşünmüyorsa, azıcık haberi sindirmesi için zaman lazım, sonra havalara uçacak bence anneniz. Riskli gebelik sebebiyle doktor kontrollerine koşmak lazım hemen. Bu arada benim de 43 yaşında anne olan, üniversiteye giden çocukları bulunan bir arkadaşım var. Biraz yardım alıyor, bir şekilde altından kalkıyor. Ay eve minicik bir can daha geliyor. Süper tatlı bir enerji getirecek bence... Hayırlı olsun.

Komşumuz Doğum yaptığında 50li yaşlarındaydı bir oğlu üç kızı çokça torunları vardı.Bir kız daha oldu 6 yaşlarında şuan ve iki de yeni doğan torununa bakıyor kızı çalıştığı için. Hayırlısı olsun inşallah minik mucize mutlaka onca yıl aradan sonra zor olur ama doğunca çok sevilir kıymetli olur minik.Siz kaç yaşındasınız peki ben kadar aranız olacak

Komşum 56 yaşında hamile kaldı. Menopoz zannedip doktora gitmedi, 18 haftalık bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca anladı...
32 yaşında oğlu, 30 yaşında kızı var. 4 tane de torunu.
Evlatları küstü üstüne bir de kadınla :)
Oluyor yani.
Kararı ne olursa olsun Destek olun annenize. 46 yaş bu zaman için geç bir yaş sayılmaz.
Kontrolleri konusunda doktoru titiz davrandığı ve anneniz kendine dikkat ettiği sürece sorun yaşamaz :)

Ananem teyzem nişanlıyken doğurmuş

Var çevremde üzülüp stres yapmasın o bu neder diye asla düşünmesin onun ne istediği önemli onun mucizesi o sizde destek olun o şimdi utanıyodur sizden çevreden

Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
benım annemde 46 yaşında ben 27 yaşındayım. böyle bir haber alsam şok geçiririm herhalde ve kesinlikle istemezdim

annenizin yaşı var , kardeşleriyle arasındaki yaş farkı da uçurum olacak zor bır durum

Annenize destek olun .Zor bir durum .Ama illaki büyüyecek o cocuk .
Bir komsumuzun 6 cocugundan en küçugunu o yaslarda dogurdu simdi kadina birtek o bakıyor .Gelini de dünya iyisi .

Bir arkadaşımın annesi de torunları varken hamile kalmıştı.Garip olan kadın doğurana kadar çocuklarına söylememişti. Arkadaşım birgün eve gitmiş kapı duvar.Annesini aramış cevap yok babasını aramış sonrasında şoku yaşamış tabi.Babası annelerinin doğum yaptığını şimdi hastanede olduklarını söylemiş.Kadını kilosu varmış baya kamufile etmeyi başarmış aylarca.

Benim annemde en küçüğünü 41 yaşında doğurdu. En küçükle aramda 18 yaş var. Ehliyet kursunda idim,babam aradı. Annen doğuma giriyor gelicek misin diye. Bi garip olmuştum. O zaman bile bize tuhaf gelmişti. 4 kızdık 5 kız olduk. Şimdi kardeşim 9 yaşında. El bebek gül bebek büyüdü. Evin neşesi oldu. Anneme çok yardımcı olduk gül gibi büyüdü tabi annem biraz yıprandı ama biz hep yükü üstünden almaya çalıştık. Şimdi bende doğum yaptım 1 aylık bebeğim. Annem ve kardeşlerimin yardımı ile büyücek inşallah. Elim ayağım oldu onlar benim. Hayırlı olsun sizinde, inşallah sorunsuz atlatırsınız.

Sağlık sorunları , bebegın bakımı ve buyumesı annenız bununla basedecebılecek karakterde mı?

Aldirmayi dusunmuyor tabii ki ama şoktayız.
Arkadaslarimin cocuklari olurken benim kardesim olacak ne yapsam bilemedim
Olanda hayır vardır.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Bence kötü bir durum değil tam tersine evinize neşe katar bebek.
45 yaşındayım, 18 yaşında oğlum var, bazen eşimle ben bile bir çocuğumuz daha olsa mı? Menapoza girmeden diye konuşuyoruz.
Annenize destek olup moral verin ki kadıncağız şoku atlatsın.

25 yasindayim 26 olacagim dogana kadar :)
Annemin cok sukur saglik sorunu yok, maddi olarakta zorlanmayiz sukur ama beklemiyorduk tamamen surpriz oldu onun soku bizdeki.
El birligiyle bakariz insallah ama cok baska planlarim vardi sehirdisina gitmek gibi simdi onlari birakip annemle mi kalsam diyorum

Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
annem beni doğurduğunda 42 yaşındaymış 5 kardeşin en küçüğü olarak dünyaya gelip el bebek gül bebek büyüdüm :) şimdi 24 yaşında evli bir genç kadınım Allah nasip etmiş vermiş hayırla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…