- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Size net bir hayır diyorum. Bebeğin sorumluluğu anneniz ve babanıza ait. Hayatınızı buna göre yönlendirmeniz size zarar verir.25 yasindayim 26 olacagim dogana kadar :)
Annemin cok sukur saglik sorunu yok, maddi olarakta zorlanmayiz sukur ama beklemiyorduk tamamen surpriz oldu onun soku bizdeki.
El birligiyle bakariz insallah ama cok baska planlarim vardi sehirdisina gitmek gibi simdi onlari birakip annemle mi kalsam diyorum
Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Kelimesi kelimesine aynı şeyleri yaşamışız..Annemde bana takılırdı bir kardeş yapsak size iyi olur diye üni deydim o zaman çok kizardim. Sonra rahatsızlandı annem rahim kanserisin demiş doktor yüzüne . Çok üzüldük çok yıprandık ameliyat oldu rahmi alındı annenizin yasindaydi. Çok şükür kanser değilmiş. Ama dusunuyorumda böyle birşey yaşayacağımızı bilsem yapın kardeşi derdim her çocuk kadının rahmini temizliyor hücreleri yeniliyor .
Yani velhasıl bunda vardır bir hayır . Annenize destek olun sakın aldırmak gibi bir hataya düşmesin . Dünyaya gelince hepiniz çok sevecek düşkün olacaksınız emin olun
Kac aylik gebe anneniz?46 yas icin dusunursek riskli gebelik, saglikla kucagina alir insallah anneniz kotu bisey degil bu iyi tarafindan bakarsaniz cok guzel bence:))Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?