Annem hamile

Bir yakınım , yaşı kaçtı bilmiyorum, kızının nişanında doğurmuş
Yaşanılan yerden farklı bir şehirdeymiş nişan, töreni bırakıp fellik fellik hastane aramışlar, sonuç arabada doğurmuş
Bu da böyle bir anıdır hep anlatılır ailede.
Hayırlı olsun size de bebiş, kolaylıklar diliyorum

Herhangi bi sağlık sorunu teşkil ediyor mu ?
Hiç doktor kontrolüne gittiniz mi ?

Eğer sağlık açısından sorun olmayacaksa bence çok eğlenceli bi durum. Evde yetişkin bi sürü insan olacak, hepbirlikte bakılır. 2 3 yaşlarında tadından yenmez evinizin neşesi olur :)

Hayırlı olsun, Allah analı, babalı, ablalı büyütsün :))

Eşimin babası 20 yasinsayken 5. Kardesi dogmus. Ustelik annesinin hamile oldugunu anlamamiş onlarda soylememis. Eve bir geliyorki kardesi var :) sonra esimin babannesi bobrek hastasi olmuş. Yaninda o en kucuk kizi varmis. Tahminimce o da 40lı yaşlarda dogurmustur

Annem de 46 yaşında. Bazen diyorum ona, anne kardeş istiyorum diye. Espri sanıyor ama ciddiyim hahah. Kes sesini falan diyor siniri bozuluyor ben krdeşlerime düşkünüm bir tane daha olsun isterdim. Ben de evliyim ama bunu sorun etmezdim nolcak sanki Allah Allah. Sıkmayın canınızı derim.

Size net bir hayır diyorum. Bebeğin sorumluluğu anneniz ve babanıza ait. Hayatınızı buna göre yönlendirmeniz size zarar verir.

Ben doğduğumda teyzem 4 yaşındaymış ki hatta bir tane daha olacakmış olamamış :)
Mucize kesinlikle o bir kaç sene sonra iyi ki gelmiş diyeceksiniz inşallah.
Bundan 4-5 sene önceki halim geldi aklıma "Anne bir kardeş daha istiyorum" diye o zaman yaşım 18-19 du.

Sağlık ile ilgili bi problem olmazsa alışmaya çalışın. Kolay değil ama doğunca tamamen gidecek bu düşünceler.

16 yaş küçük bi kardeşim var annem 43 yaşında doğum yaptı. Karnımdaki kızım kadar çok seviyorum kardeşten öte kendi çocuğum gibi bana.

Tekne kazintisi daha tatlı oluyor tüm aile içinde :) Allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasib etsin :)

Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
ayy şu an tüylerim diken diken oldu. Sizin konuya değil tabi ki. Kayınvalidemde de manopoz düşünüyorduk. Anam onda da hamile kalma olasılığı varsa yandık

Annemde bana takılırdı bir kardeş yapsak size iyi olur diye üni deydim o zaman çok kizardim. Sonra rahatsızlandı annem rahim kanserisin demiş doktor yüzüne . Çok üzüldük çok yıprandık ameliyat oldu rahmi alındı annenizin yasindaydi. Çok şükür kanser değilmiş. Ama dusunuyorumda böyle birşey yaşayacağımızı bilsem yapın kardeşi derdim her çocuk kadının rahmini temizliyor hücreleri yeniliyor .

Yani velhasıl bunda vardır bir hayır . Annenize destek olun sakın aldırmak gibi bir hataya düşmesin . Dünyaya gelince hepiniz çok sevecek düşkün olacaksınız emin olun

41 yaşındayım. 12 yaşında ve 1 yaşında iki çocuğum var. İki numaranın daha önce doğmasını tercih ederdim tabii. Ama nasip böyleymiş.
Çalışıyorum ,çocuklarıma kendim bakıyorum. Yaş olarak benden daha genç kadınlara göre daha çok zorlandığımı düşünmüyorum. Haa birde üstüne yüksek lisansa başladım.
Demem o ki, 40 lı yaşlarda bir kadın çocuk büyütmek için yeterince dinçdir

Anneniz icin zor bir durum. Kendisi 46 yasinda ve 26 yasinda kocaman bir kiz evladi var :) Sokta olmasi cok normal.
Ne diycegimi bilemedim.

Kelimesi kelimesine aynı şeyleri yaşamışız..

Bi akrabamın başına geldi. Kadın 43 yaşında hamile kalmış menepoz diye önemsememiş. Karnında kitle var diye doktora gidiyor 7 aylık hamile olduğunu öğreniyor. Kadının kızı ikinci çocuğunu doğuruyor 2 ay sonra Kadın çocuğunu doğuruyor. Şimdi koca Kadın o kız. 2 evladı var. Hayırlısı olur insallah sizin için

Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Kac aylik gebe anneniz?46 yas icin dusunursek riskli gebelik, saglikla kucagina alir insallah anneniz kotu bisey degil bu iyi tarafindan bakarsaniz cok guzel bence:))

Ne güzel hala doğurgan neresine üzülüyor durumun :) ciddi bir sağlık sorunuda yokda annenin yeniden anneliği tadicak :) sevinmesi lazım.

Bu durumu yaşamayan anlayamaz..

Ben 25 annem 42 yaşındayken daha önce beyin emeliyati geçirmiş olan annem bir senedir menapozda olduğunu sanırken 4 aylık hamile olduğunu öğrendik ve,

Ben bekardım ancak benden bir yaş küçük kızkardeşim evliydi ve iki senedir çocuğu olmuyordu tedaviye yeni yeni başlamıştı, annemin hamile olduğunu duyan eltileri dalga geçmişlerdi benim çalıştığım hastanedeki bazı kendini bilmezler de benimle alaycı alaycı konuşuyorlardı bizim için hep birileriyle tartışma içinde olduğumuz günler olduğu için pek iyi gelmiyor gözümün önüne o zamanlar...

Annem babam açısından şöyle geçti o o zamanlar belli bir yaşın üstü olduğu için riskli gebelik gurubundan sayıldı amniyosentez vss herşey yapıldı çocuk doğdu annem ilk seneler çok zorlandı çok ağladı babam pek destek olmadığı için.

Kardeşim şimdi 10 yaşında, sağlıklı bir çocuk maşallah, ancak annesinin 52 babasının 62 yaşında oluşundan çok mutsuz, geçen gün yemek yiyoruz kardeşim, benim oğluma bakarak "Allah kahretsin ya sen ne kadar şanslısın annen baban genç benimkiler yaşlı sınıfta herkesinkinden yaşlı" dedi ve yemeği bıraktı hepimiz şok olduk annem yoktu babam çok üzüldü...

Sonuç olarak kişisel fikrim geç yaşta çocuk dünyaya getirmek her açıdan zor, en çok da doğacak bebek açısıdan daha daha zor... Allah vermiş rabbim doğru yolu göstersin dünyaya gelecekse uzun sağlıklı ömürler versin bebeğe..

Keske benim de olsa bebeğim. İkinciyi istiyorum olmiyor.millet menopoza girerken hamile kalıyor. Kizlar bitkisel tedavi yöntemleriniz var mi. Onerebileceginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…