Aşk acısıda neyin nesiymiş ? Annenizin gözünün önünde kıvrandığını görmek kadar kötü bisey yok..geçen gece annemin siddetli bir karın, kasık agrısı nedeniyle acile gittik. Tahlil sonuclarında böbrek taşı olduğu ve cok buyuk olması nedenıyle dusuremedıgı ortaya çıktı. O kadar agrı kesıcı verılmesne ragmen yook gecmıyo gozumun onunde kıvranıyo canımın ıcı ve ben bısey yapamıyorum herkes dıyor kı dogum sancısıyla dıs agrısı neymiş onun yanında.. arkadaslar agrısı nasıl diner nasıl düşer bu meret bileniniz var mı?
canım ilaç ismini vermek işstemiyorum ama b....... ile başlayan bir ilaç verdimi dr...Benm kayınpederime vermişti dr böbrekleri için..Oda öyleydi aynı ağrısını hafifletiyordu.
Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarımen yakın zamanda uygulanacak tedavide bu sıkıntıdan kurtulur..Ben hemsireyim, tas dusuren hastalarim, bu sebepten ameliyata giren hastalarim oldu, oncelikle bunu soyliyim.
Tas dusurulemeyecek kadar buyuk olunca tasi kiriyorlar hastanede bir prosedurle, ya da stent takiyorlar. Anneni niye oyle biraktilar anlamadim.
Agri kesici degil, sorunu kokten cozmeniz lazim. Bol bol su icsin, ve yurusun, belki kossun. Ancak o sekilde duser. Ama tas kendi dusemeyecek kadar buyuk mu, orasi kafa kaistirici. Doktor size ne dedi bu konuda?
Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarımen yakın zamanda uygulanacak tedavide bu sıkıntıdan kurtulur..
sevde bende sana bir soru sormak istiyorum. Bökrekte düşemeyecek ya da parçalanamayacak kadar büyükse taş,ameliyat ile alıyolarmış diye duymuştum. Böbrek taşı ameliyatı ile ilgili bizleri bilgilendirebilir misin? Basit bir ameliyat diye duymuştum. Lokal anestezi ile gerçekleşiyor mu yoksa ille genel anestezi şart mı?
Allah'ım tüm hastalara acil şifalar nasip eylesin, acılarını azaltsın İnşallah.
Tamam canım. Teşekkür ederim.Canim ben hic bobrek tasini ameliyatla aldiran hasta duymadim ve rastlamadim. Hep dusurmeye yonelik tedavi tecrubem oldu. O yuzden ne desem yalan olur. Bilemiyorum, saglikli bilgi veremicem bu konuda malesef.
Ben hemsireyim, tas dusuren hastalarim, bu sebepten ameliyata giren hastalarim oldu, oncelikle bunu soyliyim.
Tas dusurulemeyecek kadar buyuk olunca tasi kiriyorlar hastanede bir prosedurle, ya da stent takiyorlar. Anneni niye oyle biraktilar anlamadim.
Agri kesici degil, sorunu kokten cozmeniz lazim. Bol bol su icsin, ve yurusun, belki kossun. Ancak o sekilde duser. Ama tas kendi dusemeyecek kadar buyuk mu, orasi kafa kaistirici. Doktor size ne dedi bu konuda?
Bıde cnm bırı 1 cm bırı 4 milim.. doktor kırılacak dedı ama nasıl bı uygulama acı hıssı verıyormu
Aşk acısıda neyin nesiymiş ? Annenizin gözünün önünde kıvrandığını görmek kadar kötü bisey yok..geçen gece annemin siddetli bir karın, kasık agrısı nedeniyle acile gittik. Tahlil sonuclarında böbrek taşı olduğu ve cok buyuk olması nedenıyle dusuremedıgı ortaya çıktı. O kadar agrı kesıcı verılmesne ragmen yook gecmıyo gozumun onunde kıvranıyo canımın ıcı ve ben bısey yapamıyorum herkes dıyor kı dogum sancısıyla dıs agrısı neymiş onun yanında.. arkadaslar agrısı nasıl diner nasıl düşer bu meret bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?