annem hasta :(

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
88
İstanbul
Aşk acısıda neyin nesiymiş ? Annenizin gözünün önünde kıvrandığını görmek kadar kötü bisey yok.. geçen gece annemin siddetli bir karın, kasık agrısı nedeniyle acile gittik. Tahlil sonuclarında böbrek taşı olduğu ve cok buyuk olması nedenıyle dusuremedıgı ortaya çıktı. O kadar agrı kesıcı verılmesne ragmen yook gecmıyo gozumun onunde kıvranıyo canımın ıcı ve ben bısey yapamıyorum herkes dıyor kı dogum sancısıyla dıs agrısı neymiş onun yanında.. arkadaslar agrısı nasıl diner nasıl düşer bu meret bileniniz var mı?

canım ilaç ismini vermek işstemiyorum ama b....... ile başlayan bir ilaç verdimi dr...Benm kayınpederime vermişti dr böbrekleri için..Oda öyleydi aynı ağrısını hafifletiyordu.

cnım öncelikle allah şifa versın, bobrek tası hakkında pek bılgım yok ama portakal ve limon o tası parcalıyo dıye bılıyorum istersen bıkere arastır

Ben hemsireyim, tas dusuren hastalarim, bu sebepten ameliyata giren hastalarim oldu, oncelikle bunu soyliyim.

Tas dusurulemeyecek kadar buyuk olunca tasi kiriyorlar hastanede bir prosedurle, ya da stent takiyorlar. Anneni niye oyle biraktilar anlamadim.
Agri kesici degil, sorunu kokten cozmeniz lazim. Bol bol su icsin, ve yurusun, belki kossun. Ancak o sekilde duser. Ama tas kendi dusemeyecek kadar buyuk mu, orasi kafa kaistirici. Doktor size ne dedi bu konuda?

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarımen yakın zamanda uygulanacak tedavide bu sıkıntıdan kurtulur..

sevde bende sana bir soru sormak istiyorum. Bökrekte düşemeyecek ya da parçalanamayacak kadar büyükse taş,ameliyat ile alıyolarmış diye duymuştum. Böbrek taşı ameliyatı ile ilgili bizleri bilgilendirebilir misin? Basit bir ameliyat diye duymuştum. Lokal anestezi ile gerçekleşiyor mu yoksa ille genel anestezi şart mı?
Allah'ım tüm hastalara acil şifalar nasip eylesin, acılarını azaltsın İnşallah.

geçmiş olsun bende iki üç yılda bir taş düşürürüm tecrübeliyim bu konuda..gerçekten acı verici..annenize tavsiyem çok bol su içmesi ve sıcak uygulaması...sıcak kanalları genişleterek taşın hareket etmesini kolaylaştırıyor..sıcak su torbasını ağrıyan tarafa koyup yatıp uzansın..agrı kesicilerinde faydasını görür..üç ay evvel ağrı kesici bile almadan bu şekilde düşürdüm taşımı..

Canim ben hic bobrek tasini ameliyatla aldiran hasta duymadim ve rastlamadim. Hep dusurmeye yonelik tedavi tecrubem oldu. O yuzden ne desem yalan olur. Bilemiyorum, saglikli bilgi veremicem bu konuda malesef.

ana baba kardeş acısı yanında aşk acısı nedir ki hakkaten. güzeller güzeli ALLAH onların yokluğunu göstermesin. size de ALLAH şifa versin

çok geçmiş olsun öncelikle.allah dermansız dert vermesin.evet ağrısı çok kötüymüş inşallah bir an önce atlatır.inan başlığı görünce aklıma allah korusun kanser gibi hastalıklar geldi.çok şükür öyle değilmiş canım yakında inşallah rahatlar

Bıde cnm bırı 1 cm bırı 4 milim.. doktor kırılacak dedı ama nasıl bı uygulama acı hıssı verıyormu

Bıde cnm bırı 1 cm bırı 4 milim.. doktor kırılacak dedı ama nasıl bı uygulama acı hıssı verıyormu

Genellikle uyutularak yapildigini ve bu yuzden acisiz oldugunu biliyorum. Sok daldalariyla tas kiriliyor, kesme bicme zaten yok. O yuzden cok sIkIntIsi yok. Uyandiktan sonra bol su icerek vucuttan kolayca atabilir ufalmis parcalari.
Gecmis olsun.

cok gecmıs olsun canım benımm allah annelerımızın eksıklıgını göstermesınn....bende annemecok duskunumddur cok uzuldumm ınann...allah yardımcın olsunnn..taş ıcınnn gilaburu die bişey varr araştırmanı tavsıye ederımmm...annenın durumunu bilmiyorumm tam olarak ama faydasını gören cok ınsan oldu etrafımda...allah acıl sıfalar versınn

geçmiş olsun
kardeşimdede vardı böbrek taşı
bir sefer kırdırmıştı çok zorlanarak düşürmüştü
vücut tekrar üretiyordu galiba
avokado yaprağını çay gibi demleyip bardak bardak içiyordu
hatta kendisi söylüyordu anne yine çay yaparmısın çok rahatlatıyor derdi
şimdilerde bir sorunu yok sanırım çok şükür
bir arkadaşta yazmış gilaburu diye ondan çok avokado yaprağının faydasını görmüştü
annenizde ikisinide denesin hangisinden fayda görürse onu kullanır
Allahım bütün hastalara hayırlı acil şifalar versin inşallah..

babamda da avr şimdi böbrek taşı ara ara sancı çekiyor o da doktora gitti lazaerle kırılacakmış taşı. başka bir çözümde ameliyat benim bildiğim. umarım tez zamanda sağlığına kavuşur anneniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…