Annem her şeyi reddediyor ..

doğru ya aynen annesiyle de değil de en çok teyzesiyle falan . Annesine gidiyoruz çay verir yanında bişey ikram etmez elinde bi telefon yüzümüze bakmadan saatlerce onla ilgilenir teyzesi yine muhabbet ediyor .

Var plastation da bana maç öğretti onu oynuyorduk ama şimdi o bozuldu diye canı baya sıkılıyor .
Dışarı çıkar dolaşırız . Film izleriz bazen . Sinemaya gideriz . Yemeğe çok çıkarız . Maç izlemeye gittiğinde bende onunla gidiyorum bazen beraber maç izleriz . Sadece o espriyi komedi filmlerini çok seviyor ben espri pek yapamıyorum ve çok sevmiyorum komedi filmlerinide hiç sevmiyorum romantik komedi seviyorum

Ortak paylaşımınız mı yok acaba??
Var plastation da bana maç öğretti onu oynuyorduk ama şimdi o bozuldu diye canı baya sıkılıyor .
Dışarı çıkar dolaşırız . Film izleriz bazen . Sinemaya gideriz . Yemeğe çok çıkarız . Maç izlemeye gittiğinde bende onunla gidiyorum bazen beraber maç izleriz . Sadece o espriyi komedi filmlerini çok seviyor ben espri pek yapamıyorum ve çok sevmiyorum komedi filmlerinide hiç sevmiyorum romantik komedi seviyorum

başlık yazıya uymamıs annenızın reddetmesı mınık bı detay ama esınızın bebek gıbı aılesınden kopamaması orada olmak onlarla yasamak ıstemesı buyuk bı sorun

başlık eşimin bebekliği falan gıbı bısey olmalıydı

bak o yemege cıkmaların sonu hep '' anneme de ugrayalım mı'' olur :=) senınkı de çocuk gıbıymıs ama . netınız varsa evde netten ıstedıgınız dizi ve filmleri izlersınız
evde ızlemek cok guzel oluyor.

Aslında olgundur gerçekten ama ne bu anneme gidelim merakı bıktım ya .

Canım bence biraz zaman geçince bırakır gitmeyi merak etme bırak eşin gitsin sen herseferinde gitme,benim eşim gitmiyor artık KV beni arayıp şikayet ediyor gelmiyor aramıyor sormuyor dır dır dır 30 yaşında adam napim yani ben annemi hergün ararım mutlaka ama çalıştığı için pazar günleri görüyorum sadece

Peki siz çalışmıyormusunuz?

yok ya öyle olmuyor Allah'tan sadece annemide yemeğe çıkartalım diyor
bak buna şaşırdım hehh öyle olmuyorsa madem sıkılıyor evde o zaman bol bol gezin. ya da bozulan playstation ı yenıle
senınkı cocuk gıbı bıraz :=) ınsan her aksam oynamaktan sıkılır cunku.
aslında işin zor eşin kalabalıgı sevıyor, sen sevmıyorsun.

ben çalışmıyorum ağır hastalık atlattım şimdilik evdeyim ama başlarsam part time filan çalışşmak istiyorum . inş bırakır ilerde bizim bi dert bu değilki anne babaa ayrı olunca zor oluyo en büyüüğü de eşim sürekli bizden para istiyolar . neyse o konulara girersem baya uzıycak şimdi . tek dert bu olsa keşke . kredi borçlarımız dolu eşya borcu vs. borçtan nefes alamıoz bildikleri halde para istiyolar . 25 milyar borç var eşim hala annemlere paranız var mı diye sormuyoruz diyo . para yok napcaz 5 milyar borcu olan kredi kartından biraz daha çek ver o zaman diyorum vicdansızsın diyor . yokki bizdede artık aylardır 5 6 milyar yediler zaten hala istiyolar hala hala hala .. bu anne bağımlılığı bitmiycek heralde hiç

plastation makina bozulmuş ya kötü oldu yani günde 2 3 kez oynardı ondan da sıkılıyor biraz maç manyağı da :)

eşin ne kadar maaş alıyor kı bır de yardım edıyor? hanı ayda 150-200 den bişi olmaz. ama maaşı ıyıyse tabı :=)
senın işin cok zor.

eşin ne kadar maaş alıyor kı bır de yardım edıyor? hanı ayda 150-200 den bişi olmaz. ama maaşı ıyıyse tabı :=)
senın işin cok zor.

3 bin net araba alıp satıyo 5 e çıkıo işte bazen . geçen büyük kavga ettik zaten srekli para veriyo diye . Baya kavga ettk 2 3 gün aramız bozuldu beni düşünme dedi . bende artık düşünmüyorum istersen sabahhtan akşama kaadar çalış umrumda değil artk dedim . Ne yapıyorlarsa yapsınlar ya valla bıktım para muhabbetinden verme etme demekten . bende harcıyorum artık umrumda değil .

ayyy üzüldüm haline ben senede bayramlar ve bi kıs gidiyoruz deliriyorum 3 gece nasıl geciyo gün sayıyorum sen haftada 3 gün bun eböyle esine demiyomusun evlenmeseydin arkdasım bu ne baglılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…