Annem için Ankara da doktor önerisi Lütfen :(

pdrci1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1.101
1.066
kızlar iyi akşamlar. Annem yıllardır vaskülit hastası. Bu cilt hastalığı artık çok çok ilerledi hergün ama hergün yaraları çıkıyor. Ankara da önereceğiniz üniversite hastanesi ve dermatoloji doktoru tavsiyesine ihtiyacımız var çünkü hiç bilmiyoruz. Lütfen yardım :KK43: bu rahatsızlık artık yüzünde hatta gözünün içinde ağzında küçük dilinde bile çıkıyordu ve tabi bütün vücudunda ve çok zor durumda :KK43: image.jpg . Yüzü gözü Şiş maalesef böyle :'(

Daha önce Adana'ya ve antebe gidebildik tedavi için. Son çare Ankara'ya gideceğiz inşallah. Çok teşekkür ederim yinede çok sağol :KK43:

Ankaradayım ama cilt doktoru hiç bilmiyorum malesef
Büyük geçmiş olsun Bencede Ankara'ya gelin uzman dalında iyi çok doktor var

Canımın içi unutmazsan aklına düşerse bi kaç arkadaşını sor olur mu çok öpüyorum çok teşekkürler
Sordum bir kaç kişiye haber gelince yazarım muayenehane falan farketmiyor değil mi çünkü ücretleri 300-350 arası başlıyor muayene oluyorsun Ameliyatları da anlaşmalı hastanede yapıyorlar ücreti ile
Maddi Açıdan zorlayacaksa devlet hastanesi sorarım cevap gelsinde

Sordum bir kaç kişiye haber gelince yazarım muayenehane falan farketmiyor değil mi çünkü ücretleri 300-350 arası başlıyor muayene oluyorsun Ameliyatları da anlaşmalı hastanede yapıyorlar ücreti ile
Maddi Açıdan zorlayacaksa devlet hastanesi sorarım cevap gelsinde
canım annemin hastalığına sadece araştırma hastaneleri bakıyor. hangi üniversiteyi önerirsiniz

X