- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Hayır, okuyorAblan çalışmıyor mı
Hayır, okuyorÇalışıyor mu bu abla müsveddesi?
Büyük ihtimal anne olmaz. Çünkü bugune kadar hiç ilişkisi olmadı. Böyle konulardan cok uzak.annelik ne zor bir iş...Anne olunca dogurdugundan bulsun diycem ama hic anne olmasin daha iyi
Hastaneye kapatın. Anne dövmek ne demek? Ahlaksız.Hayır, okuyor
Annem ne olursa olsun kıyamaz sanırım. Konuyu yazarken aklıma polise şikayet etmek geldi ama eminim annem şikayetçi falan da olmaz.Hastaneye kapatın. Anne dövmek ne demek? Ahlaksız.
Psikoloji bozulmus yalnizliktan ayirin evlerini calisiyorsa kendine baska bi dunya kursun, tek basina eve ciksin...Belki rahatlatir onu ayri eve cikmakBüyük ihtimal anne olmaz. Çünkü bugune kadar hiç ilişkisi olmadı. Böyle konulardan cok uzak.
Çalışmıyor, okuyor. Zaten ileride cikmak istiyor.Psikoloji bozulmus yalnizliktan ayirin evlerini calisiyorsa kendine baska bi dunya kursun, tek basina eve ciksin...Belki rahatlatir onu ayri eve cikmak
Evet vurduğu oluyor.Abla müsvetdesi annenizemi vurdu yoksa.
Evet vurduğu oluyor.
Anneden habersiz yap. Bu evden sesler geliyor, şiddet var şeklinde bir şikayet et. Hiçbir şey yapmasalar bile gözü korksun. Bende de var dengesiz bir abla. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Bizimki uzakta Allah'tan.Annem ne olursa olsun kıyamaz sanırım. Konuyu yazarken aklıma polise şikayet etmek geldi ama eminim annem şikayetçi falan da olmaz.
Hayır, ben tabiki seyirci olmadım. Engel oluyorum. Bu vurmalar ben bekarken gördüklerimdi. Birkaç kez oldu. Tabiki de gereken tepkiyi verdim. Ben zaten ondan kurtuldum. Bana yaptıklarını anlatsam bitiremem. Ama şimdi konu annem, ben onu nasıl koruyacağım? Başka bahanelerle annemi bir kaç kez yanıma aldım ama kalamıyor, evini istiyor. Aklıma da başka çözüm gelmiyorAblan iki üniversite okumuş ama insan olamamış gibi saçma sapan sözler söylemek istemiyorum.
Görünen o ki psikolojik sorunları var.
"anneme vurmalarına şahit oldum" sözü beni benden alsada,aynı şeyi benim ablam yapsa saçını başını yolarım diye düşünsemde sakinliğimi koruyup,salon kadını çizgimden çıkmadan hepiniz için en doğru olanın onun psikolojik yardım alınmaya ikna edilmesi gerektiği kanaatindeyim.
Nasıl? Sakin kalabildim değil mi ?
Allahım sen koru.
Yani ben aslında bu yaptığını kanıtlamak, şikayet etmek istiyorum. Bugune kadar hiç aklıma gelmedi ama konuyu yazarken düşündüm. Ama sonra ablamın ciddi ciddi gözünün korkmasını istiyorum. Bunu eşimle de bi konusucam.Anneden habersiz yap. Bu evden sesler geliyor, şiddet var şeklinde bir şikayet et. Hiçbir şey yapmasalar bile gözü korksun. Bende de var dengesiz bir abla. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Bizimki uzakta Allah'tan.
Babam bu son olacak diyor, bir sürü uyarıyor ama sonra yine aynı şeyler oluyorPsikolojik sorunları var ablanızın,anneye nasıl el kalkar babanızdamı bişey yapamıyor bu drımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?