- Konu Sahibi bebisimsanem
-
valla annen tam olarak neye kızmıs bende anlamadım sacma bi kere ablalarına gelince ablalar genelde bencil oluyor bende yasadım ama neden oluyor onlar bize biyük yol gözterici üzüldüğümüzde yanımızda olması gereken büyükleriiz ablalarımız değil mi :26: neyse valla annen konusunu hala anlayamadım neden bu kadarüstüe geldiki yemek koymamalar falan . birde babanız en cok size mi dşkün belki abllarınızda bunu cekemiyodur :26:
oyyy kıyamam sana ben
annen hata etmiş bu yüzden seni umursamıyo gibi davranması gerçekten hoş değil
bence annenin yanına git güzelce konuş ben ne yaptım da böyle davranıyorsun diye
yada bu durumu bir ablanla paylaş üzgün olduğunu söyle
bazen benide annem cezalandırmak için yokmuşum gibi davranırdı da ne üzülürdüm, aklıma geldi
niye böyle bişi yapmış anlamdım tamam söylensin ne bilim kavga yapsına zarlasın belki ama niye küsüyor hadi bozuldu konuşmak istemiyor diyelim enden önüne yemek koymuyor
yemek bu ya üvey evlat gibi bari ufak tefek konuşsun ama samimi olmasın bi kaç gün anla hatanı diye
hem parası yokmuş babanın afedersin ama her gün migros gibi bir yerden nasıl alışveriş yapıyor hemde her gün
yok babam hepimize aynıdır . annem sanırım ondan daha önce çıkmama sinirlendi. birde orda bağırıyordu bende insanlar bize bakıyo toplum içinde doğru düzgün hareketler yap dedim falan ona darıldı bende anlamadım saçma sapan birşey için benle küslük çekiyor
ahahhaahha simdi hatırladım daaa bi kere benim annemde sokakta hasladıydı beni ama kızarmadık yerim kalmamamıstı
şimdi hatırlayınca güldüm bir anhepimize oluyor 2 güne kalmaz düzelirsin annenle Eki Görüntüle 413700 sever seni gene bana oyle oluyodu
noldu aranız düzeldimi cnm hala küsmü yoksa:/??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?