• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem iki gündür yüzüme bakmıyor

bebisimsanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
650
0
0
İstanbul

konu aslında çok basit ama annem kaç senelik hayatımda ilk defa bana bu kadar küs kaldı . suratıma bile bakmıyor
2-3 gün önce annem migros'a gidelim dedi ( hergün gidiyor) bende hergün gitmekten bunaldım yani.. okuldan gelmiştim açtım o halimle kırmadım gittim .. anneme evde tşörtüm falan yok anne oraya gittiğimde bana alırmısın dedim.. tamam alıcam dedi söz verdi. oraya gittiğimizde kıyafet satılmıyordu bende babet aldım kendime ihtiyacım vardı çünkü.. orada bana bağırıyor oflayıp pufluyor.. ağız burun yapıyor.. madem almıcaksın neden bana evde söz veriyorsun en azından deme .. ben zaten sırf bana alsın diye gitmiyorumki onunla ..
bende anneme sinir oldum .. annem poşetleri doldururken çıktım annemi kapıda bekledim.. gitmedim yani.. sadce biraz önce çıktım. bir baktım annem başka yoldan gidiyor. koştum yanına falan işte bana ' senin gibi evlat olmaz olsun sen ne nalet bir insansın' vs . türü şeyler söyledi..
eve geldim o kadar üstüme geldiki ağlamaya başladım
bana babamın maddi durumunun iyi olmadıgını savunuyor.. öyleyse niye hergün marketlere gidip para harcıyorsun? kendine birde ordan ayakkabı aldı. neyse ağlarken babam anneme bağırdı ' sen benim çocugumu ne diye ağlatıyosun.. çocuğun niye üstüne gidiyosun benim param gidiyor ben senin kadar kızmıyorum huzursuzluk çıkarmıyorum falan dedi' neyse bu basit bir olay oldu kapandı diye düşündüm
o akşam uyudum sabah okula falan gittim eve geldim ablam bana ters ters konusuyor.. annem önüne yemek koyuyor bana koymuyor suratıma bakmıyor.. sanki ben yokmuşum gibi davranıyorlar . okadar koydu ki bu bana .. sanki büyük bir suç işlemişim gibi.
bende sinirlendim madem beni yok sayıyorlar bende gittim dayımlara kalmaya (orda kuzenimle takılıyoruz) . akşam beni aramış annem demiş gelsin falan diye akşamın sekizinde tek başıma eve geldim.. annem yine yüzüme bakmıyor .. ablamların önüne yemek koydu bana koymadı.. iki gündür ağzıma adam gibi yemek girmedi.. ama gururluyum bende onun yaptıgını yemedim.. ablamlar zaten bencilin teki ben üzülmüşüm odada ağlamışım onlar bilg. girsinler. kimin umrundayım ki?

belki saçma gelecek ama annem 17 senelik hayatım boyunca ilk defa bana böyle davrandı. yüzüme bakmıyor. konuşmuyor .. yemek koymuyor sanki ben yokmuşum gibi davranıyor ablamlarda aynı şekilde..
bu çok koydu bana çok üzdü.. birde anladımki öz ablalarım bile ben mutsuzken mutlu olabiliyorlar gelip yanıma boşver bişey olmaz demiyorlar bana arka çıkmıyorlar hiçbir konuda.. ama yine suçlu benim
yanlış anlamayın annem benim canım ciğerim ama üzüldüm yani .. :(
sizce gidip özür mü diliyim ama ben kötü bişey yapmadım ki ..

ya bak benim annem de çok alıngan bi kadın bu konuda sen haklısın evet ama malesef annen sonuçta sen özür dileyince o da diler diye düşünüyorum bizdede aynı çünkü ufacık bi konu saçma saçma uzar evet her zaman özür bize düşüyor ama başkada yapacak bir şey yok annemiz neticede olsun gel sen özür dile aynı evde olmaz küslük

valla annen tam olarak neye kızmıs bende anlamadım sacma bi kere ablalarına gelince ablalar genelde bencil oluyor bende yasadım ama neden oluyor onlar bize biyük yol gözterici üzüldüğümüzde yanımızda olması gereken büyükleriiz ablalarımız değil mi :26: neyse valla annen konusunu hala anlayamadım neden bu kadarüstüe geldiki yemek koymamalar falan . birde babanız en cok size mi dşkün belki abllarınızda bunu cekemiyodur :26:

valla annen tam olarak neye kızmıs bende anlamadım sacma bi kere ablalarına gelince ablalar genelde bencil oluyor bende yasadım ama neden oluyor onlar bize biyük yol gözterici üzüldüğümüzde yanımızda olması gereken büyükleriiz ablalarımız değil mi :26: neyse valla annen konusunu hala anlayamadım neden bu kadarüstüe geldiki yemek koymamalar falan . birde babanız en cok size mi dşkün belki abllarınızda bunu cekemiyodur :26:

yok babam hepimize aynıdır . annem sanırım ondan daha önce çıkmama sinirlendi. birde orda bağırıyordu bende insanlar bize bakıyo toplum içinde doğru düzgün hareketler yap dedim falan ona darıldı bende anlamadım saçma sapan birşey için benle küslük çekiyor

oyyy kıyamam sana ben :29:
annen hata etmiş bu yüzden seni umursamıyo gibi davranması gerçekten hoş değil
bence annenin yanına git güzelce konuş ben ne yaptım da böyle davranıyorsun diye
yada bu durumu bir ablanla paylaş üzgün olduğunu söyle
bazen benide annem cezalandırmak için yokmuşum gibi davranırdı da ne üzülürdüm, aklıma geldi :5:

Son düzenleme:
niye böyle bişi yapmış anlamdım tamam söylensin ne bilim kavga yapsına zarlasın belki ama niye küsüyor hadi bozuldu konuşmak istemiyor diyelim enden önüne yemek koymuyor
yemek bu ya üvey evlat gibi bari ufak tefek konuşsun ama samimi olmasın bi kaç gün anla hatanı diye
hem parası yokmuş babanın afedersin ama her gün migros gibi bir yerden nasıl alışveriş yapıyor hemde her gün:53:

oyyy kıyamam sana ben :29:
annen hata etmiş bu yüzden seni umursamıyo gibi davranması gerçekten hoş değil
bence annenin yanına git güzelce konuş ben ne yaptım da böyle davranıyorsun diye
yada bu durumu bir ablanla paylaş üzgün olduğunu söyle
bazen benide annem cezalandırmak için yokmuşum gibi davranırdı da ne üzülürdüm, aklıma geldi :5:

ablam dert falan paylaşılcak insan değil zaten bana çocukluğumdan beri garezi var anlamıyorum derdi ne benimle :S
annemle aramızı bozuyor

niye böyle bişi yapmış anlamdım tamam söylensin ne bilim kavga yapsına zarlasın belki ama niye küsüyor hadi bozuldu konuşmak istemiyor diyelim enden önüne yemek koymuyor
yemek bu ya üvey evlat gibi bari ufak tefek konuşsun ama samimi olmasın bi kaç gün anla hatanı diye
hem parası yokmuş babanın afedersin ama her gün migros gibi bir yerden nasıl alışveriş yapıyor hemde her gün:53:

hergün migrostan etmiyor ya babamında durumu iyi annem onu laf olsun diye söylüyor
ama haftada 3-4 kez alışverişe gider yani abartısız.

yok babam hepimize aynıdır . annem sanırım ondan daha önce çıkmama sinirlendi. birde orda bağırıyordu bende insanlar bize bakıyo toplum içinde doğru düzgün hareketler yap dedim falan ona darıldı bende anlamadım saçma sapan birşey için benle küslük çekiyor

ahahhaahha simdi hatırladım daaa bi kere benim annemde sokakta hasladıydı beni ama kızarmadık yerim kalmamamıstı :30::30:

şimdi hatırlayınca güldüm bir an :27: hepimize oluyor 2 güne kalmaz düzelirsin annenle $komikifadeler-6.gifsever seni gene bana oyle oluyodu :1:

ahahhaahha simdi hatırladım daaa bi kere benim annemde sokakta hasladıydı beni ama kızarmadık yerim kalmamamıstı :30::30:

şimdi hatırlayınca güldüm bir an :27: hepimize oluyor 2 güne kalmaz düzelirsin annenle Eki Görüntüle 413700 sever seni gene bana oyle oluyodu :1:

annemin beni sevdiğini biliyorum zaten ama ben yokmuşum gibi davranması beni üzdü.. moralim bozuldu :(

annecim de kedi gibi yılış öp yanagından bak nasıl eriyor benim taktiğim buydu :1: evet diorum ya banada uyuzlukları oldu anne ama sonucta onlar bizi cok sever belki kapris yapacagı tuttu sana denk geldi .. insan sonucta büyüğüde sacmalıyor bzaen küçüğüde :51: bu seferde olgunluk sendeolsun bosver

ayy benim annemde cooook alingan..offf olur olmaz herseye aliniyor. Birsey söylerim anlamak istedgini anlar. Aciklamak isterim dinlemez. off offf bu anneler hep ayni

Back
X