- 28 Mayıs 2025
- 41
- -27
- 1
- 24
- Konu Sahibi yorgun_biri
- 

Biz eşimle Ayrılık eşiğine geldik Annem tabii ki beni savundu eşimle biraz tartıştılar birbirlerine kötü sözler söylediler ve her iki tarafta benim burnundan getiriyorlar söylenerek ama kimse beni düşünmüyor En azından diyorum barışsalar artık eski söylemeleri biter diye düşündüm çünkü söylen söylen söylen söyle Ben yoruldum bana söyleniyorlar iki taraftaNiye bozuklar
Ne oldu tam olarakBiz eşimle Ayrılık eşiğine geldik Annem tabii ki beni savundu eşimle biraz tartıştılar birbirlerine kötü sözler söylediler ve her iki tarafta benim burnundan getiriyorlar söylenerek ama kimse beni düşünmüyor En azından diyorum barışsalar artık eski söylemeleri biter diye düşündüm çünkü söylen söylen söylen söyle Ben yoruldum bana söyleniyorlar iki tarafta
Peki siz kv ile neden küstünüz?Biz eşimle Ayrılık eşiğine geldik Annem tabii ki beni savundu eşimle biraz tartıştılar birbirlerine kötü sözler söylediler ve her iki tarafta benim burnundan getiriyorlar söylenerek ama kimse beni düşünmüyor En azından diyorum barışsalar artık eski söylemeleri biter diye düşündüm çünkü söylen söylen söylen söyle Ben yoruldum bana söyleniyorlar iki tarafta
Ben de bunu anlamıyorum hem ayrılıyoruz diye milleti ayaklandirip ortalığı ateşe verip herkesi düşman edip sonra ben barıştım siz de barışın.. siz karı kocasınız iki öpüşür koklaşır unutursunuz ama anneniz sizin yüzünüzden laf yediği adamla niye barışsın? Size tavırlı olmasını da normal buluyorum. Evlat da bi yere kadar..Biz eşimle Ayrılık eşiğine geldik Annem tabii ki beni savundu eşimle biraz tartıştılar birbirlerine kötü sözler söylediler ve her iki tarafta benim burnundan getiriyorlar söylenerek ama kimse beni düşünmüyor En azından diyorum barışsalar artık eski söylemeleri biter diye düşündüm çünkü söylen söylen söylen söyle Ben yoruldum bana söyleniyorlar iki tarafta
Aileleri bırakıp evliliğinize bakın derim ...Kızlar o kadar Çaresizim O kadar yorgunum ki anlatamam annemle eşim küs Ben kayınvalidemle küsüm bilmiyorum gerçekten her defasında annemlere gittiğimde annemle tartışıp geliyoruz bugün gittiğimiz yakın bir akrabamıza orada aynı muhabbet açıldı ve onlarla muhabbeti biliyorlar anneme kızıyorlar git kızının evine orası kızının evi böyle yapma gibisinden Annem diyor. kızım beni çiğneyip gitti Ben o eve asla gitmem bilmiyorum O kadar şey kaldım ki çaresiz kimsesiz Annem diyor ki ben her defasında arkasındayım Ama böyle ne bileyim anlamadım ben annemi annemle eşimi barıştırsam sanki bütün dertlerim bitecekmiş gibi hissediyorum eşim de zaten barışmaya yanaşmıyor kaldın öyle ortada İki tarafın da beni düşündüğü yok işte beni böyle öldürmeye çalışıyorlar herhalde üzüntüden o kadar büyük bir Depresyondayım ki ben ne yaşadığımı hala anlayamadım bu durumda ne yapmalıyım Eşimi nasıl ikna etmeliyim o sonuçta bizim büyüğümüz o barışırsa Ben de barışırım annesiyle Gerçi hiç yüzünü görmeye tahammülüm yok da ve ayrı mesele annemle tartıştıktan sonra işim ve böyle bir soğuk oluyorum çünkü onun yüzünden tartışıyoruz ama annem yokken hayatında biraz daha farklı oluyor
Hanımefendi sizinle tartışmak istemiyorum kesinlikle diyaloğa bile girmek istemiyorum ama Bilip bilmeden konuşuyorsunuz ayrılma eşiğine Zaten eşim ve annem yüzünden geldim o yüzden bilmeden yorum yapmanız hiç hoş değilBen de bunu anlamıyorum hem ayrılıyoruz diye milleti ayaklandirip ortalığı ateşe verip herkesi düşman edip sonra ben barıştım siz de barışın.. siz karı kocasınız iki öpüşür koklaşır unutursunuz ama anneniz sizin yüzünüzden laf yediği adamla niye barışsın? Size tavırlı olmasını da normal buluyorum. Evlat da bi yere kadar..
Bakın bu üstteki sizin söylediğiniz. Yani bilip bilmeden değil sizin bildirdiginize istinaden yorum yaptım. Bence de benimle tartışmayınBiz eşimle Ayrılık eşiğine geldik Annem tabii ki beni savundu eşimle biraz tartıştılar birbirlerine kötü sözler söylediler
Hanımefendi sizinle tartışmak istemiyorum kesinlikle diyaloğa bile girmek istemiyorum ama Bilip bilmeden konuşuyorsunuz ayrılma eşiğine Zaten eşim ve annem yüzünden geldim o yüzden bilmeden yorum yapmanız hiç hoş değil
Kadın Çok dogru demıs. Fazlası yok eksıgı var. Destek alamadınız dıye sınırlenmeyınHanımefendi sizinle tartışmak istemiyorum kesinlikle diyaloğa bile girmek istemiyorum ama Bilip bilmeden konuşuyorsunuz ayrılma eşiğine Zaten eşim ve annem yüzünden geldim o yüzden bilmeden yorum yapmanız hiç hoş değil
yazıyı okumadımKızlar o kadar Çaresizim O kadar yorgunum ki anlatamam annemle eşim küs Ben kayınvalidemle küsüm bilmiyorum gerçekten her defasında annemlere gittiğimde annemle tartışıp geliyoruz bugün gittiğimiz yakın bir akrabamıza orada aynı muhabbet açıldı ve onlarla muhabbeti biliyorlar anneme kızıyorlar git kızının evine orası kızının evi böyle yapma gibisinden Annem diyor. kızım beni çiğneyip gitti Ben o eve asla gitmem bilmiyorum O kadar şey kaldım ki çaresiz kimsesiz Annem diyor ki ben her defasında arkasındayım Ama böyle ne bileyim anlamadım ben annemi annemle eşimi barıştırsam sanki bütün dertlerim bitecekmiş gibi hissediyorum eşim de zaten barışmaya yanaşmıyor kaldın öyle ortada İki tarafın da beni düşündüğü yok işte beni böyle öldürmeye çalışıyorlar herhalde üzüntüden o kadar büyük bir Depresyondayım ki ben ne yaşadığımı hala anlayamadım bu durumda ne yapmalıyım Eşimi nasıl ikna etmeliyim o sonuçta bizim büyüğümüz o barışırsa Ben de barışırım annesiyle Gerçi hiç yüzünü görmeye tahammülüm yok da ve ayrı mesele annemle tartıştıktan sonra işim ve böyle bir soğuk oluyorum çünkü onun yüzünden tartışıyoruz ama annem yokken hayatında biraz daha farklı oluyor
Küserlerse küssünler herkes herkesle konuşmak zorunda değil.Kızlar o kadar Çaresizim O kadar yorgunum ki anlatamam annemle eşim küs Ben kayınvalidemle küsüm bilmiyorum gerçekten her defasında annemlere gittiğimde annemle tartışıp geliyoruz bugün gittiğimiz yakın bir akrabamıza orada aynı muhabbet açıldı ve onlarla muhabbeti biliyorlar anneme kızıyorlar git kızının evine orası kızının evi böyle yapma gibisinden Annem diyor. kızım beni çiğneyip gitti Ben o eve asla gitmem bilmiyorum O kadar şey kaldım ki çaresiz kimsesiz Annem diyor ki ben her defasında arkasındayım Ama böyle ne bileyim anlamadım ben annemi annemle eşimi barıştırsam sanki bütün dertlerim bitecekmiş gibi hissediyorum eşim de zaten barışmaya yanaşmıyor kaldın öyle ortada İki tarafın da beni düşündüğü yok işte beni böyle öldürmeye çalışıyorlar herhalde üzüntüden o kadar büyük bir Depresyondayım ki ben ne yaşadığımı hala anlayamadım bu durumda ne yapmalıyım Eşimi nasıl ikna etmeliyim o sonuçta bizim büyüğümüz o barışırsa Ben de barışırım annesiyle Gerçi hiç yüzünü görmeye tahammülüm yok da ve ayrı mesele annemle tartıştıktan sonra işim ve böyle bir soğuk oluyorum çünkü onun yüzünden tartışıyoruz ama annem yokken hayatında biraz daha farklı oluyor
Yaptıkları şey çocukça olsa da ikisi de yetişkin insanlar. Görüşmek istemiyorlarsa zorlamak neden. Kafaya da takma ayrıca. Kendi işine bak. Sen zorladıkça ikisi de kendini haklı çıkarmaya çalışacak. Şu an ikisinin de ortak noktası sensin. Muhtemelen küsme nedenleri de sensin. Sıyrıl aradan ilgilenme. Ayrıca biri beni görüşmek istemediğim biriyle görüştürmek için ısrarcı olsa ona acayip sinir olurum. Kendi hallerine bırak. Ne onları sinir et ne kendin yıpran.Kızlar o kadar Çaresizim O kadar yorgunum ki anlatamam annemle eşim küs Ben kayınvalidemle küsüm bilmiyorum gerçekten her defasında annemlere gittiğimde annemle tartışıp geliyoruz bugün gittiğimiz yakın bir akrabamıza orada aynı muhabbet açıldı ve onlarla muhabbeti biliyorlar anneme kızıyorlar git kızının evine orası kızının evi böyle yapma gibisinden Annem diyor. kızım beni çiğneyip gitti Ben o eve asla gitmem bilmiyorum O kadar şey kaldım ki çaresiz kimsesiz Annem diyor ki ben her defasında arkasındayım Ama böyle ne bileyim anlamadım ben annemi annemle eşimi barıştırsam sanki bütün dertlerim bitecekmiş gibi hissediyorum eşim de zaten barışmaya yanaşmıyor kaldın öyle ortada İki tarafın da beni düşündüğü yok işte beni böyle öldürmeye çalışıyorlar herhalde üzüntüden o kadar büyük bir Depresyondayım ki ben ne yaşadığımı hala anlayamadım bu durumda ne yapmalıyım Eşimi nasıl ikna etmeliyim o sonuçta bizim büyüğümüz o barışırsa Ben de barışırım annesiyle Gerçi hiç yüzünü görmeye tahammülüm yok da ve ayrı mesele annemle tartıştıktan sonra işim ve böyle bir soğuk oluyorum çünkü onun yüzünden tartışıyoruz ama annem yokken hayatında biraz daha farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?