Annem ile eşim arasında kaldımmmm

yorgun_biri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
41
-27
1
24
Kızlar o kadar Çaresizim O kadar yorgunum ki anlatamam annemle eşim küs Ben kayınvalidemle küsüm bilmiyorum gerçekten her defasında annemlere gittiğimde annemle tartışıp geliyoruz bugün gittiğimiz yakın bir akrabamıza orada aynı muhabbet açıldı ve onlarla muhabbeti biliyorlar anneme kızıyorlar git kızının evine orası kızının evi böyle yapma gibisinden Annem diyor. kızım beni çiğneyip gitti Ben o eve asla gitmem bilmiyorum O kadar şey kaldım ki çaresiz kimsesiz Annem diyor ki ben her defasında arkasındayım Ama böyle ne bileyim anlamadım ben annemi annemle eşimi barıştırsam sanki bütün dertlerim bitecekmiş gibi hissediyorum eşim de zaten barışmaya yanaşmıyor kaldın öyle ortada İki tarafın da beni düşündüğü yok işte beni böyle öldürmeye çalışıyorlar herhalde üzüntüden o kadar büyük bir Depresyondayım ki ben ne yaşadığımı hala anlayamadım bu durumda ne yapmalıyım Eşimi nasıl ikna etmeliyim o sonuçta bizim büyüğümüz o barışırsa Ben de barışırım annesiyle Gerçi hiç yüzünü görmeye tahammülüm yok da ve ayrı mesele annemle tartıştıktan sonra işim ve böyle bir soğuk oluyorum çünkü onun yüzünden tartışıyoruz ama annem yokken hayatında biraz daha farklı oluyor

Biz eşimle Ayrılık eşiğine geldik Annem tabii ki beni savundu eşimle biraz tartıştılar birbirlerine kötü sözler söylediler ve her iki tarafta benim burnundan getiriyorlar söylenerek ama kimse beni düşünmüyor En azından diyorum barışsalar artık eski söylemeleri biter diye düşündüm çünkü söylen söylen söylen söyle Ben yoruldum bana söyleniyorlar iki tarafta

Ne oldu tam olarak

Peki siz kv ile neden küstünüz?

Boşa demiyoruz işte boşanmayacaksanız ailelere bu kadar detay vermeyin işin içine katmayın diye, günün sonunda siz barışıyorsunuz aileler unutmuyor işte.

Neyse olan olmuş , ayrılık eşiğine gelme sebebi önemli burda.

Ben de bunu anlamıyorum hem ayrılıyoruz diye milleti ayaklandirip ortalığı ateşe verip herkesi düşman edip sonra ben barıştım siz de barışın.. siz karı kocasınız iki öpüşür koklaşır unutursunuz ama anneniz sizin yüzünüzden laf yediği adamla niye barışsın? Size tavırlı olmasını da normal buluyorum. Evlat da bi yere kadar..

Aileleri bırakıp evliliğinize bakın derim ...

Kimse kimseyle iyi olmak zorunda degil kuslerse kussunler bosverin. Etkilenmeyin herkes yetişkin belki siz zorla baristircaksiniz vs daa buyuk kavgalar cikicak zamana birakin

Hanımefendi sizinle tartışmak istemiyorum kesinlikle diyaloğa bile girmek istemiyorum ama Bilip bilmeden konuşuyorsunuz ayrılma eşiğine Zaten eşim ve annem yüzünden geldim o yüzden bilmeden yorum yapmanız hiç hoş değil

Madem anneniz yuzunden boşanma noktasina geldiniz herkes kendi annesiyle konuşsun siz o yokken gidip görün annenizi.barismak istemeyen insanlari zorla baristirirsaniz olayların ortasında yine siz kalirsiniz.Siz nasıl kaynanamı goresi gözüm yok diyorsanız,Esinizinde annenizi goresi yoktur zorlamayin.Mevzu tek bir mesele olsa orta yol bulunur dicem ama sürekli kavga diyorsunuz

Bakın bu üstteki sizin söylediğiniz. Yani bilip bilmeden değil sizin bildirdiginize istinaden yorum yaptım. Bence de benimle tartışmayın

Kadın Çok dogru demıs. Fazlası yok eksıgı var. Destek alamadınız dıye sınırlenmeyın
Konuda detay vermemıssın şakşak mı tutalım? Kendı agzınızla demıssınız ayrılık esıgıne geldıgınız ıcın annenızle tartısmıs

2 yetişkin olarak anneleri dışarıda bırakıp evliliğinizi toparlama yoluna gidebilirsniz sonuçta herhangi bir tarafla sıkıntı yok her iki taraf karşılıklı olarak sorunlu arada tost olup yanacaksınız ne kendi annenizin ne de karşı tarafı tutmayın bir süre tamamen kendi içinize eşinizle olan düzeninize odaklanın zaten zamanla gereksiz konular elenecek önemli konular akılda kalacak ve o zaman çok istiyorsa herkes yüzleşir ama şuanda bu karşamada kim haklı kim haksız diye tartışmanın anlamı yok eminim anneniz de kayınvalidenizde kendini haklı buluyordur sizler 1 kere evlendiniz ve ayrılmak için değil yuvanız size ait umarım düzelir

yazıyı okumadım
başlığa cevaben
eş bulunur ana bulunmaz,ana gibi yar olmaz

Sen eşine küsüp aile evine dönüyorsun, kocan gelmeye tenezzül etmiyor. 1 ay sonra sen kendi kendine eve dönüyorsun
Adamdan yine üstüne bir ton hakaret işitiyorsun
Görümcen ortalığı karıştırıyor.
Tek haksız annen… yeterki evine gelsin barışsın kocanla dimi

Beter ol aileni bu duruma düşürdüğün için. Ne diyelimki.

Küserlerse küssünler herkes herkesle konuşmak zorunda değil.

Yaptıkları şey çocukça olsa da ikisi de yetişkin insanlar. Görüşmek istemiyorlarsa zorlamak neden. Kafaya da takma ayrıca. Kendi işine bak. Sen zorladıkça ikisi de kendini haklı çıkarmaya çalışacak. Şu an ikisinin de ortak noktası sensin. Muhtemelen küsme nedenleri de sensin. Sıyrıl aradan ilgilenme. Ayrıca biri beni görüşmek istemediğim biriyle görüştürmek için ısrarcı olsa ona acayip sinir olurum. Kendi hallerine bırak. Ne onları sinir et ne kendin yıpran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…