Annem ile filim koptu beni sildi..

Gecen konunda da surekli ucretin veriyoruz, emegini veriyoruz yazdiniz.
Hala da ayni seyi yaziyorsunuz.
Ucret veriyoruz diye annenize bakici muamelesi yapmaniz yanlis.

Annenize cocugunuzin kahvalti saatinde telefonla konusuyor diye azarlamistiniz.
Yorumlar istediginiz gibi yapilmadi diye de konuyu kapattirdiniz.

Aslinda anneniz bakiyor diye cocuga ucret vermek istemiyorsunuz siz. Beklentiniz bu yonde. Fakat hem kadini isinden edip hem de bu sekilde ortada birakmani cok yanlis.

Tekrar soyluyorum haksizsiniz.

Sizin burda farkli uyeliklerle anlattiginiz hikayeler dogruysa acilen hastaneye yatmaniz gerekiyor.
Uykusuzluktan sinir stresten 40 kiloya dusmussunuz.
Sirf kilonuzdan dolayi hastaneye gitmeniz gerekirken durmadan konu açıp ayni dertlerden yakiniyorsunuz.
Hayati tehlike altindasiniz resmen ruhen ve bedenen.
Daha hala: bebegim- annem-eltim-gorumcem cikmazlarinda dolaniyorsunuz.
Ve surekli ayni seyleri tekrarliyorsunuz konu icindeki sorsugunuz sorular da hep ayni takilip kaliyorsunuz bir noktada.
Tek ve en acil sorununuz ruh ve beden sagliginiz. Bir an once harekete gecin lutfen.

yaşadıklarınız gerçekten üzücü . olanı değiştirmek mümkün olmaz belki ama biseyi söylemek istiyorum.

bugün annenizle olan ilişkide nasıl cesur davrandınız kendi acınızdan baktınız ise bi gün evladınız da size oyle bakabilir. bu maddiyata ve kişisel ego savaşına dayalı ilişki düzenini siz kırmalısınız. bu sorunu annenizle çözemeyebilirsiniz belki anneniz hiç değişmeyecek. ama siz evladınız ile sevgiye saygiya dayali iliski kurun. maddiyat gelir gecer saygi sevgi muhabbet zor. bir başka anneniz yok.

umarım ilişkiniz rayına girer tez

ama bunu yapmak sizin elinizde. şimdi üstüne gitmeyin belki ama küs de kalmayın

bu sitede biri daha vardı belki o sensindie sürekli annesiyle sorun ysıyordu .ikinci esi vardı annesinde.

annen abartmıs ama sonucta oda ben iatemiyorum baska birini bulun diyebilirdi . olmuyorsa olmuyor . bedduasıda insallh tutmaz ki haksız yere

arkadaslar eski günler geride kaldı konu sahibide pismandır simdi konuyu baska yerlere cekmenin anlamı yok .

konu sahibi bu ip birgün kopacaktı zaten . beklenen son buydu . ilk basta baktırmayacaktın mantıksızdı . çokda iyi teyzeler var . ama o fiyata bulamassın biraz ıcuzdu anneninki . bide bazı kresler var 2 yas alan onlarada bak

Anneniz de gecim derdinde bir insan. Ustelik o da babanizla degil baska biriyle evli. O da hayatini idame ettirmek derdinde ve zorunda bence. Elle bir tutup da ne yapti mesela? Cocugunuzu sokaga atmadi,onemsiyor ki bakiyor yoksa sizin cocugunuza bakmaya gelmez el cocuguna bakardi ayni parayi aliyor neticede. Cok yanlis yaptiniz ve simdi bakiciyla ugrasip muhatap olunca annenizin kiymetini anlayacaksiniz. Bakicilarin buyuk cogunlugunun nasil calistigini biliyoruz goruyoruz. Eve kamera gerekecek,aldiginiz yeme icme bir gunde bitecek. Yani size astari yuzunden pahaliya gelecek ve yine de guven sorunu yasayacaksiniz. Hakliydin dark dersin kardes

Alinan yeme icme bitcek derken neyi kast ettin dark merak ettim

Bu kadının kaçıncı üyeliği bu allasen herkes de biliyor kim olduğunu yani farklı bir üyelik almanın lüzumu var mıydı her neyse. Konuya yorumum sizin acilen psikolojik destek almanız gerektiği, zira sizi cidden hiç sağlıklı bir ruh halinde görmüyorum. Bana darılmayın, alınmayın, gücenmeyin. Eşinize ulaşabilecek olsam özellikle rica ederdim sizi tedavi ettirmesi için.

Alinan yeme icme bitcek derken neyi kast ettin dark merak ettim
Eve alisveris yapiliyor,sonucta bakici da yiyecek. Caninin istedigi kadar yer ev sahibini dusunmek zorunda degil. Annelerimiz oyle degil ama. Yedigini ictigini yerine bile koyarlar ki buna gerek yok. Cevremde ne kadar bakici varsa hepsi fazla fazla yer icer,artanini da koyup cantasina eve goturur. İstisnalar mutlaka vardir elbette karalamak icin yazmadim

Eve alisveris yapiliyor,sonucta bakici da yiyecek. Caninin istedigi kadar yer ev sahibini dusunmek zorunda degil. Annelerimiz oyle degil ama. Yedigini ictigini yerine bile koyarlar ki buna gerek yok. Cevremde ne kadar bakici varsa hepsi fazla fazla yer icer,artanini da koyup cantasina eve goturur. İstisnalar mutlaka vardir elbette karalamak icin yazmadim

Bakıcıyı geçtim eve temizliğe gelen kadın bile yapıyor. Şimdi bana gelen hanımdan önce bana temizliğe gelen biri vardı. Darkmore hanım abartmıyorum, eve ne alsam saniyesinde bitiyordu -ki o zaman tek başıma yaşıyorum, köpeğim de yemediğine göre. Kendime kadar alıyorum zaten, bir de utanmadan köpeğin yediğini iddia etti, sinirlendim "Paranı da al bir daha seninle çalışmak istemiyorum" dedim bu sefer ağladı, zırladı evde çocuk var da bilmem ne de ona götürüyorum da. "Bana söyleseydin ben fazla fazla verirdim çocuğuna, bu yaptığın hırsızlık, bir daha evime gelme" dedim gönderdim. Güya referanslıydı bir de referans olan kişiyi de aradım söyledim. Şimdiki ablam şeytan kulağına kurşun çok iyidir. Yani bakıcısını geçtim tek başına yaşayan kadının yiyeceğine içeceğine göz diken var.

Bu yeme icme konusunda butur konulardan gercektn rahatsz oluyorum ve senin boyle bisi yazicagin hic aklimdan gecmezdi.nefis sonucta yesin icsin emin ol cogalir ama eksilmez bukadar hesapli kitapli olmamani tafsiye ediyorum

Back
X