- 24 Mayıs 2021
- 648
- 1.036
- 33
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar kötüsünüz. Hemen kocamköylü olup kökünüzü unutmuşsunuz. İyilikten anlamıyorsunuz ama umarım bir gün muhtaç kalırsınız.Merhaba, ben 2 bir buçuk yıllık evli bir kadınım. Annemle aynı şehirde yaşıyoruz, evlenmeden önce de evlendikten sonra da annem babamla doğru mesafeyi, sınırlarımızı ayarlamaya çalışyorum. Bu bir dert değil elbette ama annem her hafta pazara çıktığında bana da bir şeyler alıyor ve her hafta bunları bana getiriyor. Ne güzel diyeceksiniz ama ben yetişkin bir kadın olarak, evimin alişverişinden de sorumluyum ve yapıyorum, yapmaya çalışıyorum ama annem boğazımdan geçmiyor, içime sinmiyor deyip, her hafta sebze meyve alır getirir. Bu beni biraz rahatsız ediyor. Birkaç kez anne ben alıyorum sen alma dedim ama bunu alışkanlık haline getirdi. Hayatıma, evime müdahale edildiğini hissediyorum. Kırmadan bu konuda nasıl bir sınır çekebilirim sizce? Hasta olurum, lohusalık olur, gidemem, alamam, rica ederim tabi ki alsın getirsin ama bir engelim, müşkülüm yokken her hafta bana alışveriş yapması bana biraz can sıkıcı geliyor, fazla fedakarlık, vericilik gibi geliyor. Sizde durum nedir?
yasamayan bilmez bu aslinda bi cesit yonetme ve manipule etme bicimi ama iyilik adi altinda yapiliyorBence kıymet bilmese burda kırmadan nasıl yaparım diye sormazdı..
Yetişkin bir kadın oldugunu evinı gecindirebildigini dile getiriyor.
Konu sahibi kendini yetersiz hissediyor olabilir.
Beddu etmek en büyük kötülük hemde konu sahibi kimsenin kötülüğünü istemiyorken.Ne kadar kötüsünüz. Hemen kocamköylü olup kökünüzü unutmuşsunuz. İyilikten anlamıyorsunuz ama umarım bir gün muhtaç kalırsınız.
Aynen öyle bu durumu ben küçük bir çocuğun ev ödevlerini sürekli aile bireylerine yaptırması gibi görüyorum.yasamayan bilmez bu aslinda bi cesit yonetme ve manipule etme bicimi ama iyilik adi altinda yapiliyor
Anne yüreği getirir. Ne deseniz deyin kırılır .Merhaba, ben 2 bir buçuk yıllık evli bir kadınım. Annemle aynı şehirde yaşıyoruz, evlenmeden önce de evlendikten sonra da annem babamla doğru mesafeyi, sınırlarımızı ayarlamaya çalışyorum. Bu bir dert değil elbette ama annem her hafta pazara çıktığında bana da bir şeyler alıyor ve her hafta bunları bana getiriyor. Ne güzel diyeceksiniz ama ben yetişkin bir kadın olarak, evimin alişverişinden de sorumluyum ve yapıyorum, yapmaya çalışıyorum ama annem boğazımdan geçmiyor, içime sinmiyor deyip, her hafta sebze meyve alır getirir. Bu beni biraz rahatsız ediyor. Birkaç kez anne ben alıyorum sen alma dedim ama bunu alışkanlık haline getirdi. Hayatıma, evime müdahale edildiğini hissediyorum. Kırmadan bu konuda nasıl bir sınır çekebilirim sizce? Hasta olurum, lohusalık olur, gidemem, alamam, rica ederim tabi ki alsın getirsin ama bir engelim, müşkülüm yokken her hafta bana alışveriş yapması bana biraz can sıkıcı geliyor, fazla fedakarlık, vericilik gibi geliyor. Sizde durum nedir?
ben evladina surekli mudahele edilmesini minnos bulamiyorum malesef. bence cok sinir bozucu. genelde de baska bir isi olmadigi icin cani sikilan anneler yapiyor, bir de evladinin evini takip edecek, dedikodu malzemesi cikacak falan filan.Aynen öyle bu durumu ben küçük bir çocuğun ev ödevlerini sürekli aile bireylerine yaptırması gibi görüyorum.
Buraya siz farklı bir görüş almak için yazıyorsunuz bazılarının üslubu çok çirkin içlerindeki nefreti kusuyorlar.Bu da bana çok ilginç geliyor.Bazıları da klavye kahramanlığı yapıyor.Onları da hoş görün artık yapacak bir şey yok.Keşke o kesim biraz da yazılanlardan ders alsa...İnanın burada yaşanan pek çok olay ders alınacak örneklikte...Durduk yere beddua edileceğimi hiç düşünmemiştim, kim olduğumu, nasıl bir insan olduğumu bilmiyorsunuz, fikirleri söylemenin de bir üslubu adabı vardır. Teşekkür ederim herkese ilgilendiğiniz için, özenli ve kibar yazılmış mesajlara ozellikle ama insan hissettiği şeyi kendi içinde çözmeli demek ki, dillendirmemeli. Buraya ilk ve son yazışım, eleştirildiğim için değil, buradaki üslubu ve yaklaşımı beğenmediğim için. Konuyu kapatabilirsiniz.