Bu hayatta bize mutsuzluk veren kim olursa,bağlantıyı tamamen koparma taraftarıyım,sizde aramayın sormayın olsun bitsin..
Aslında geçen kasım ayından beridir çok zorunlu durumlarda görüşüyorduk. Dun de bana para yattığını söylemek için aramış. Bugün de anlattığım gibi oldu. Yoksa kızım hamilesin yapmışsın bir şeye ihtiyacın var mi diye görüşmeyeli aylar oldu. Ak.ben de alamayacağım artık. Çünkü eşim de artık istemiyor.Siz hala görüşmeye devam ediyorsunuz.
Sizin kendisine olan bağımlılığınızı bildiği için o kadar kolay söylemiştir,sizde kararlı durun aramayın ki hatasının farkına varsınAslında ben de öyleyimdir. Ama annemden başka kimsem yok o da bunu bildiği için suistimal ediyor beni. Kendisi o kadar kolay tamam bitti arama beni dedi ki sanki bu anı bekliyormuş.
Sizin kendisine olan bağımlılığınızı bildiği için o kadar kolay söylemiştir,sizde kararlı durun aramayın ki hatasının farkına varsın
Biten ne ayol,sevgili misiniz,Allah Allah.Aslında geçen kasım ayından beridir çok zorunlu durumlarda görüşüyorduk. Dun de bana para yattığını söylemek için aramış. Bugün de anlattığım gibi oldu. Yoksa kızım hamilesin yapmışsın bir şeye ihtiyacın var mi diye görüşmeyeli aylar oldu. Ak.ben de alamayacağım artık. Çünkü eşim de artık istemiyor.
Biten ne ayol,sevgili misiniz,Allah Allah.
Eşinle aran iyiyse,bırak görüşme,
Bari onu bozmasınlar.
Merhaba arkadaşlar daha önce de annem ile olan sorunlarım hakkinda bir konu acmistim. Evliligimi kabullenememesi ve 4 yıldır bana kan kusturmasiyla ilgili. Bugün artık ipler tamamen koptu.
Annem.basindan geri evlenmemiş istemiyordu. Annem.ile tek yaşadığımız ve evlenince ayrı şehirlere yaşayacağınız için. Hep alttan aldim sorun çıkasım diye. Ama o hiç istemedi. Diğer aile bireyleri ile de arami bozdu. Zaten bir annanem ve bir de teyzem var. Yapı olarak zaten sorunlular. Ben babasız büyüdüğüm için hep otelendim ve asla fikrimi söylem e bey haksızlığa tepki verme gibi.bir luksum.olmaadı çünkü anneme ve bana para veriyorlardı. Annem de hep boşver vs.diyerek beni telkin ederdi. Bir güne bir gün onlara siz benim kızımi niye uzuyorsunuz diye soyleyememistir. Onlardan özellikle de teyzemden çok çekinir. Ben aylardır onlar ile.gorusmuyorum. Ben aradım ama.onlar hiç aramadı. Düşük tehlikem vardı hastanede yattim gunlerce bildikleri halde arama dolar. Bu da bende son nokta oldu artık ve onları hayatımdan çıkardım. En son bana para yollamışlar yine. Sus payı. Ben de anneme istemediğimi geri toplayacağını söyledim. Annem.ise sen almazsan bana yolla o zaman dedi. Çok üzüldüm yine. Ama anneme yollamadim. Annaneme yolladim. Bu onlarin dilinde sizi istemiyorum demek. Annem çıldırdı öğrenince. Ne saygısızlığım kaldı ne hastalikliligim ne başka bir şey. Bitti artık beni arama dedi. Elimden gelen her şeyi yaptım. Ama ezilmekten ,laf yemekten,sogukluktan,laf sokaklarından bittim tükendim. 5 aylık hamileyim bu bana resmen zulmediyor. Hep alttan aldim orta yollu oldum olmadı olmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Dışarıdan objektif görüşlere ihtiyacım var. Sorunuz varsa sorabilirsiniz. Teşekkür ederim.
Gönderdikleri para size mutluluk vermemiş bundan sonra da vermez.
Bazen insanın öz ailesi de olsa hayatından çıkıp gitmeli. Size küçük ailenizde huzur lazım artık. Bence sizin için en iyisi olmuş
Tabi ki de vicdan azabın olmayacak. Ne kadar ayıp eski şeyleri önüne sermesi. Tek suçun kızı olmak mı? Dediğim gibi, bazen kendi ailenden de olsa onsuz hayatın daha güzel olacaksa yol vermelisin.Hiç bir vicdan azabım yok malesef anneme karşı çünkü ı böyle yaptı ve elimden geleni yaptım. Hala eski olayları yeni olmuş gibi önüne sunması çok tuhaf. Hayatım bakmak zorundayım. Doğumuma da cagirmayacagim.
Tabi ki de vicdan azabın olmayacak. Ne kadar ayıp eski şeyleri önüne sermesi. Tek suçun kızı olmak mı? Dediğim gibi, bazen kendi ailenden de olsa onsuz hayatın daha güzel olacaksa yol vermelisin.
Mesajlarında denk geldim, eşin ve ailesi ile iyiymişsin. Allah bozmasın inşallah
Anneniz blof yapıor insan evladiyla ipleri koparirmi ya..Böyle birşey kabuledilir değil.Ben sizi genel manada haklı buldum canınızı skmayin.
Canım kimseyi değiştiremezsin maalesef.onlar iyisi ile kötüsü ile senin ailen.onları bu şekilde kabul et ama evliliğine ve hayatına müdahale ettirmeMerhaba arkadaşlar daha önce de annem ile olan sorunlarım hakkinda bir konu acmistim. Evliligimi kabullenememesi ve 4 yıldır bana kan kusturmasiyla ilgili. Bugün artık ipler tamamen koptu.
Annem.basindan geri evlenmemiş istemiyordu. Annem.ile tek yaşadığımız ve evlenince ayrı şehirlere yaşayacağınız için. Hep alttan aldim sorun çıkasım diye. Ama o hiç istemedi. Diğer aile bireyleri ile de arami bozdu. Zaten bir annanem ve bir de teyzem var. Yapı olarak zaten sorunlular. Ben babasız büyüdüğüm için hep otelendim ve asla fikrimi söylem e bey haksızlığa tepki verme gibi.bir luksum.olmaadı çünkü anneme ve bana para veriyorlardı. Annem de hep boşver vs.diyerek beni telkin ederdi. Bir güne bir gün onlara siz benim kızımi niye uzuyorsunuz diye soyleyememistir. Onlardan özellikle de teyzemden çok çekinir. Ben aylardır onlar ile.gorusmuyorum. Ben aradım ama.onlar hiç aramadı. Düşük tehlikem vardı hastanede yattim gunlerce bildikleri halde arama dolar. Bu da bende son nokta oldu artık ve onları hayatımdan çıkardım. En son bana para yollamışlar yine. Sus payı. Ben de anneme istemediğimi geri toplayacağını söyledim. Annem.ise sen almazsan bana yolla o zaman dedi. Çok üzüldüm yine. Ama anneme yollamadim. Annaneme yolladim. Bu onlarin dilinde sizi istemiyorum demek. Annem çıldırdı öğrenince. Ne saygısızlığım kaldı ne hastalikliligim ne başka bir şey. Bitti artık beni arama dedi. Elimden gelen her şeyi yaptım. Ama ezilmekten ,laf yemekten,sogukluktan,laf sokaklarından bittim tükendim. 5 aylık hamileyim bu bana resmen zulmediyor. Hep alttan aldim orta yollu oldum olmadı olmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Dışarıdan objektif görüşlere ihtiyacım var. Sorunuz varsa sorabilirsiniz. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?