Annem ile ipler koptu

Anlamadığım şey, size sus payı vs diyerek ne parası yolluyorlar? Neden yapıyorlar bunu?

Bu bizim ailenin bir davranış bicimidir. Para ile ozur dilerler. Para ile gorusurler
Para ile saygı sevgi beklerler. Aylardır beni aramadilar. Hamileliğim çok ağır geçiyor ne geçmiş olsun ne bir şey. Durduk yere para yollamışlar. Bana genç kızken neler söylerlerdi sonra üç beş yüz tl betier görüşmeye devam ederdim. Annem al al vs derdi.

Başlarına çalsınlar paralarını, irtibatını kes ve kendi ailene odaklan bence.

Canım kimseyi değiştiremezsin maalesef.onlar iyisi ile kötüsü ile senin ailen.onları bu şekilde kabul et ama evliliğine ve hayatına müdahale ettirme

Çok huzursuz ediyorlar beni lafları ile. Aileme yansutmamaya çalışıyorum. Çok müdahale etmek istediler ben yapmayınca bozustuk. Eşimle hitap sekillerimize dahi karisirlardi.

Kesinlikle öyle yapacağım isterse arar ben alamayacağım. Bıktım onların egolarindan. Etraflarında kimse kalmadı. Beni de soğuttu. Eşim de istemiyor artık.

Anaerkil ailelerde kız vermek zordur
Damatları ve ailelerini asla beğenmezler
Kendi annemden biliyorum
Babasız çocuk büyüten kadınlar için evlatları analı babalı çocuklardan çok başka
Ego değil aslında, evladını yitirme korkusu yaşadıkları
Arayıp sormayarak cezalandırıyorlar kendilerince
Davranış tavırları çok çirkin kabul ama annedir yinede siz kırıcı olmamaya çalışın
Hamilelik ve hormonların aşırı olduğu, bir de sağlık sorunları yaşadığınız bu dönemde zor biliyorum ama gayret edin
Bir de naçizane önerim, eşinizle paylaşmayın annenizle olan sorunlarınızı

Kesinlikle öyle. Ama benim annem de çok fazla ego ve kapris de var. Ve her şeyi yanlış anlar. Eşimle paylaşıyorum ama anlıyor az çok. Ve birebir ona karşı da yapılmış çok şey olduğu için istemiyor. Çünkü gerçekten geldiği zaman ev buz kesiyor , negatif ve huzursuzluk oluyor. Bir sebep bulup eşim ile tartışıyor küsüp gidiyor. Örneğin, eşimin gömleği kirlenmiş işten geçerken uğrayıp değişip çıkacakti ise tekrar. Beni gördü de gidecek , Beni istemiyor, Ben gideyim vs. Eşim ile kavgaya tutuştu. O kadar alttan aldı ki ...

Aynı rahmetli annem =)
Eğri baktı, düz baktı,yüzü asıldı, şöyle dedi kesin bunu ima etti =))
Senin ki iyi gitmeye kalkıyor, benim ki kızımı da alır giderim modundaydı =))
Zor hayatlar yaşıyorlar, her şeylerini bizim uğrumuza harcadılar ve biz evlendiğimizde yalnız kaldılar
Artık hayatımızın merkezi onlar değil, canlarını acıtan bu
Benim annem evliliğimi görmedi ama kız kardeşlerimi gördü, kendilerini ikinci plana atılmış hissediyorlar
Sorun çıkardıkça daha çok ilgi geleceğini biliyorlar,tıpkı çocuklar gibi
Siz yine de kırmamaya çalışın diyeceğim, çözümü olmadığını biliyorum, annedir işte takmayın kafanıza nolur
Nazlanın ona biraz, iyi gelecektir, anahtar cümle benim senden başka kimim var =))

Sus payının miktarı ne kadardı?
Ve üzülmemekte çalışın, siz üzüldükçe bebeğiniz de etkilenir ve doğduktan sonra huzursus bir bebek olur. Gerekirse bir piskiatırdan yardım alın ama içinize dert yığmayın, sonra hasta olursunuz

Çok huzursuz ediyorlar beni lafları ile. Aileme yansutmamaya çalışıyorum. Çok müdahale etmek istediler ben yapmayınca bozustuk. Eşimle hitap sekillerimize dahi karisirlardi.
Boşver onlar senin büyüğün onları oldukları gibi kabul edip hayatını yaşa.artık geçmişi düşünme geçmiş seni mutsuz eder.haklisınız de ama kendi bildiğini yapmak senin en doğal hakkın.

Çok yaninda olmaya çalıştım ama olmuyor,istemiyor. Hep yalniz olduğundan yakinir yanina gidince de dediginiz gibi egri bakti ,uzandi , cay koymadi , kohusurken kafasini cevirdi, yemegi hizli yedi , cig köfte yapmadı, bana anne dedi demesin , van anne demiyor vs. Bahanelerle bizi barındırmadi.
Onu rahat bırakacağım ozlediginde arar. Su an o kadar dolu ki ne desem anlamiyor. Ve gercekten bazen olmuyorsa olmuyor. Cok tesekkur ederim.

Bu seferki 500 tl idi. Genelde 500-2000tl aradı değişir. Kiriciliga göre herhalde.

Kesinlikle annem de olsa zorlamanın hiç bir faydasını görmedim. Çok uğraştım ama annem ugrasma ,zorlama ,olmaz artik, boyle gider ,yasarsam gorusuruz gibi cevaplar aldim. Ama artik bıraktım. Dediğiniz gibi ne kadar kabul etmese de kendi hayatım var ve zaman akiyor. Keske onun gibi rahat ,boş ve sorunsuz bir hayatım olsa da gözünün üstünde kaşı vardiya taksam.

Para diyince çok yakın bir akrabam geldi.Çocuklarından sadece biri bekar o da kendi halinde, her neyse çalışan çocuklarını arar ,hemen direk para yolla ,hal hatır sorsa para konusu bitmek bilmez verince iyi vermeyince beddua ama genelde yollarlar ,yalnız bir kızı çalışmıyor kendi halinde durumu yok ,neredeyse bayramda bile istemez onu, gelme çocukların pis aptallara benziyor vs der gelsede 2. günü kovar.Siz de annenize para gönderseniz belki aranız düzelecektir.Biraz kafa dinlemek iyidir hem hamilesiniz.Zamana bırakın

bızım akrabalarda o kafada.ınan annem babam fakır dıye ordıanryus olsam benı sokaktakı dılencıden ayırmazlardı.

Kesinlikle çalışsam para mevzusu hiç bitmezdi. Allah'tan çalışmıyorum. Ama böyleyken dahi 2 kere yüklü paralar yollamistim biraz birikimim vardı. Baktım arkası geliyor yollamadim. Kızım da yeni doğmuştu. Ama annem her şeyi paraya bağlar. Lafta çok insancıl, namus,dürüstlük önemlidir. Kvdemler öyledir ama durumları çok iyi değil onları hiç adam yerine koymadı. Esimi de koymadi bizim durumumuz iyi çok şükür ona da katlanamiyor. Ele ayağa dusmeliydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…