• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ile iş bölüşmelerimiz

Neyin yemegi size kalsin. Anasiniz ana anladik esinizi de masallah yardim ci size yemek yemekmi size kalsin..
Bir tek vileda ve salata yapmakla yardımcı mi olmuş oluyor? Çocuklar oyuncak toplamakla simlerini döküyor? Ana yemek konusunda mübalağa yaptım. O da anlaşılmamış. Hayat da müşterek değil zaten. Herşeyi evin hanımı yapsın. Diğerleri de yan gelip yatsın.

Bir tek vileda ve salata yapmakla yardımcı mi olmuş oluyor? Çocuklar oyuncak toplamakla simlerini döküyor? Ana yemek konusunda mübalağa yaptım. O da anlaşılmamış. Hayat da müşterek değil zaten. Herşeyi evin hanımı yapsın. Diğerleri de yan gelip yatsın.
Yani sitem varmis simdi anladim ..bende anladimki aile saadetinizi yaziyorsunuz sanmistim..cunku konu sahibi evli olmadigi icin bir an ne alaka dedim...

Yani sitem varmis simdi anladim ..bende anladimki aile saadetinizi yaziyorsunuz sanmistim..cunku konu sahibi evli olmadigi icin bir an ne alaka dedim...
Yani kendimi annesinin yerine koyup yazdım. Evde büyük bir iş bölümü lazım. İnsan çok yoruluyor cidden.
Konu sahibi annenizin bir derdi de olabilir. Oturup bir dertlesin. Bu kadar da kendini salmış olması bana pek normal gelmedi.

Bıkmıştır kadın, bir de anne evinde başladıysa iş güç yapmaya haliyle yorulmuştur. 16 yaşımdan 27 yaşıma kadar anneme bir kere olsun temizlik yaptırmamışımdır. Hep ben yaptım hiç de şikayetçi olmadım çünkü yaptığım işlere her zaman saygısı olmuştur. Sizin anneniz biraz fazla salmış tek fark bu. Annenizle kokan ve yatağınıza getirilen çamaşırlar, evin düzeni vs hakkında oturup konuşup daha disiplinli daha temiz olunması gerektiğini bunu iş birliği içinde yapılırsa daha kolay ve çabuk biteceğini söylerseniz belki düzelir.

Anneler değil de genelde cocuklar böyle iş yapar :) annenin canına tak etmiş galiba. Bende bekarken hiç iş yapmazdım çünkü ben ne iş yapsam annem begenmez arkamdan tekrar yapardı söylene söylene. Sonrada bana kızardı koca evine gidince göreceksin diye ama şimdi evim bal dök yaladır. Anneler de bi alem sogutuyolar insanı işten güçten.

Back
X