- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
- 108
O. Zaman burda annem pasaklı diye dert yanma...Anasına bak kızını al derlerElbette, aksini iddia etmiyorum ki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O. Zaman burda annem pasaklı diye dert yanma...Anasına bak kızını al derlerElbette, aksini iddia etmiyorum ki :)
Siz beni çok fazla yanlış anlamışsınız :)O. Zaman burda annem pasaklı diye dert yanma...Anasına bak kızını al derler
Doğru söylenince yazdıklarım öyle olabilirSiz beni çok fazla yanlış anlamışsınız :)
Ve çok saldırgan bir tavrınız var.Sakin olun lütfen.
Elbet annem yaparım ederim. Bazı meseleleri "küçük oyunlarla" yaptırılmaya zorlanması herkes için her şartta sinir bozucu bir durum. Benim yakındığım mesele bu. Önceki yorumlarımda da epeyce anlattım zaten.![]()
Tamam "en" birinci evlat sizsinizDoğru söylenince yazdıklarım öyle olabilir
Anne baştacı
Annede hata var sende ise derdini iyi dile getirememe. Ben senin yerinde olsam bak anne ikimiz iş bölümü yapalım. Senide anlıyorum yıldın belki ama öğrenci olmakta aman aman bişey değil ev özlüyorsun rahat bir tatil geçirmek istiyorum. Kendime kitap okumak evde sinema seyretmek gibi. Sen yemek ve mutfak işleri senin evin temizli benim olsun. İle bitiminde Kahveler benden olsun. Sonra seninle avm vitrin gezeriz hava alırız de. Annen umarım anlayışla karşılar. Hem ikinizde yorulmamış olursunuz:)
En evlatta olsak in evlatta Allah analarımızı eksik etmesin
EvetAnneniz hayatta mı?
Ellerinden öpüyorum.
İkinizi de anlıyorum.neden biliyormusun,hem anneyim hemde üniversite öğrencisi.ikiside zor be güzelim sanada annene de hak veriyorum. Yaz tatili kısa anne kızın güzel vakit geçirmesi için iş bölümünü dengeli yapsa yeter.sen iyi bir evlatsın benceHaklısınız bende pek kendimi ifade edemedim. Bu tatlış konuşmanın çok faydası olacağına inanıyorum. Çözüm odaklı bakmak gerek yardımcı olduğunuz için teşekkürler![]()
İkinizi de anlıyorum.neden biliyormusun,hem anneyim hemde üniversite öğrencisi.ikiside zor be güzelim sanada annene de hak veriyorum. Yaz tatili kısa anne kızın güzel vakit geçirmesi için iş bölümünü dengeli yapsa yeter.sen iyi bir evlatsın bence
Neyin yemegi size kalsin. Anasiniz ana anladik esinizi de masallah yardim ci size yemek yemekmi size kalsin..Az tatil yapsın kadın. :)) Ben de bıktım 9 senedir yap yap bitmiyor. Şimdi çocuklar büyüdü iş bölümü var. Siz oyuncakları toplayın ben evi supurecegim diye. Evin beyine de bir adet vileda düşüyor, yemek hazırlarken de salata. Sofra kurma çocukların; ana yemek benden tabi. Anayiz tabi ana yemek bize kalsın.![]()