Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu kabullenme işi nasıl oluyor ya. Biz beceremedikKesinlikle hakli degiller. Sonucta seni mutlu eden diplomalari aldiginiz yer mi yoksa sevdiginle beraber olmak mi? Once buna karar ver. Ben lisans mezunuyum kadrolu ogretmenim esim ilkokul mezunu ve devamli isi yok. Masallahhhh cok da mutluyum. Benim ailem de karsi cikti ama sonucta kabullendiler.
Bence kalbin ne diyo onu dinle.. aşağı yukarı benzer şeyleri yasadim ben de. Asi bir(tek) cocuktum.Çok sevdim aileme söyledim olmaz dediler direk, istemeye gelelim dedi sevdiğim olmaz dediler, yeni üniv kazanmıştım önce okulunu bitir sonra kiminle istesen evlen dediler ( kesinlikle bi anne baba olarak haklılar kendi ayaklarımın üzerinde durmami istediler) sevdiğim düz lise mezunu vasıfsız ama benden bile çalışkan, ben okuturum dedi. Benden bu denli vazgeçmeyen adamdan vazgeçelir mi :) zor dönemler geçirdim ailem ayrıldık bildi 4 ay. Sonrasında biz bi şekilde evlendik. Okulumu bitirdim, diplomalı ev hanimiyim :) eşimin parasını yiyorum çatır catir :)Rabbim e bin şükür çok mutluyum. Eşimin ailesi beni kendi evlatları gibi seviyor, ne verirsen onu alırsın ben de çok seviyorum onları. Köyde organik bir yasamlari var.bir üniversite mezunu olarak onlardan öğreneceğim cok sey var, hayat tecrübesi okullarda ogretilmiyo malesef ki. Aileme gelecek olursak eşimi pek sevmiyolar hala, sen mutlu ol yeter diyorlar ve defalarca söylerler o kadar isyanima rağmen senin gözünden akan bir damla yasa kapımız hep açık diye... hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım, ben devam ettim mutluyum, sen de devam et derim ben , zamanın neler getireceği belli olmaz.
Ne saçma bir detay. Kayınvaliden neden sana yol göstersin.Mesela sevdigimin annesi icin diyorlar ki senin oturup sohbet edebilecegin sana yol gosterebilecek birisi olmayabilir onu ne yapacaksin.
Teşekkür ederim. Atanamamak gibi bir sıkıntı çekerseniz akibetiniz böyle oluyo malesef. Çirkin lik bir tarafı yok oysa ki kelimelerimin benim gibi olanlar ne demek istediğimi anladı. Amacım konu sahibine yardımcı olmakti, muhalefet olduğunuz için teşekkür ederim :)Üniversite mezunu ve ev hanımı ol. Bu tamamen kişisel tercihindir. Bir şey diyemem
Ama eşimin parasını çatır çatır yemek nedir? çok çirkin geliyor bana bu kelime.
Bize de afiyet olsun demek düşer.![]()