- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Denklik önemli. Ben anne sözü dinlemeyi tercih ederim.Annem evlenmek istediğim adamı İstemiyor. İşler ciddiye bindi ama hala karşı. ( mesleğini , memleketini falan beğenmiyor bana denk bulmuyor )
Ben nişanlımın arkasındayım seviyorum güveniyorum ama ya sevdiğim için ben körsem ?
Annelerin dediği çıkar biliyorum ama ben nişanlıma güveniyorum
Bir yandanda korkuyorum ya annem ölürse yarın birgün ölecek ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım onun istediği adamla evlenmiyorum ya mutsuz olursa ömür boyu içinde ukde kalırsa
Ailemin bana uygun gördüğü doktor avukat ama ben gittim bir mahalle esnafını sevdim evet
bana layık görmediler onu
Ama ailemide çok seviyorum ben onları üzmek istemiyorum ömür boyu bu yükle yaşayamam
Zor bı karar .bilemedimAnnem evlenmek istediğim adamı İstemiyor. İşler ciddiye bindi ama hala karşı. ( mesleğini , memleketini falan beğenmiyor bana denk bulmuyor )
Ben nişanlımın arkasındayım seviyorum güveniyorum ama ya sevdiğim için ben körsem ?
Annelerin dediği çıkar biliyorum ama ben nişanlıma güveniyorum
Bir yandanda korkuyorum ya annem ölürse yarın birgün ölecek ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım onun istediği adamla evlenmiyorum ya mutsuz olursa ömür boyu içinde ukde kalırsa
Ailemin bana uygun gördüğü doktor avukat ama ben gittim bir mahalle esnafını sevdim evet
bana layık görmediler onu
Ama ailemide çok seviyorum ben onları üzmek istemiyorum ömür boyu bu yükle yaşayamam
Benim işim yok üni mezunuyum nişanlım ilkokul mezunu berberİki tarafin da yas ,meslek ve is bilgilerini sorarak baslayayim ben o zaman
Aileniz denk bulmuyorsa belki haklilardir.
Öğretmenlik okudum ama çalışmıyorumSiz ne iş yapıyorsunuz
Doktor avukat damat bekliyor
Ne bolumu mezunusunuz?Benim işim yok üni mezunuyum nişanlım ilkokul mezunu berber
Çünkü ailede herkesin damadı avukat doktor polis annem nişanlımın ilkokul mezunu berber olmasını kabullenemiyor üzülüyorÇok dramatize etmissiniz. Sonucta anneniz sizin hayatınız için endişe etmiş; mutlu ya da mutsuz olacak sizsiniz. Kendi seçimlerinizin sonuçlarını yaşarsınız iyi ya da kötü.
niye annenizde doktor damat ukte kalsın ne mana ya hayret bişi
Üni mezunlarıyla oturduğumuzdada bilim fen konuşmuyoruzNe bolumu mezunusunuz?
Uni mezunuyla ilkokul mezunu evet uygun degil. Adamla ne konusacaksiniz?
Aaa tam olarak bu şekilde tanıdığım birileri varÖğretmenlik okudum ama çalışmıyorum
Ne bolumu mezunusunuz?
Okul öncesi
Yoo biz konusuyoruz. Esprilerin bile bir duzeyi oluyor,saka yapsaniz mal gibi bakar. Universite insana ille bilim fen de vermez,ufkunu genisletir,dunya gorusunu farklilastirir.Üni mezunlarıyla oturduğumuzdada bilim fen konuşmuyoruz
Öğretmenlik okudum ama çalışmıyorum
Gayet geliştirmiş ama biz konuşup anlaşabiliyoruzAnnelerin dediği her zaman çıkıyor, ayrıca denklik önemli.
Küçümsemek için yazmıyorum ama ben o kadar yıl dirsek çürütüp okumuşum, eğer karşımda 'kendini geliştirmemiş' biri varsa ömrüm boyunca ne sohbetinden keyif alırım ne de rahat rahat sosyallesebilirim.
İstemiyorum şuanlıkNeden
Okul öncesi mezunu birisi neden çalışmaz
Atanması da mümkün de nişanlıdan uzağa gitmeyelim desek özelde beden çalışmıyorsunuz
İstemiyorum şuanlık
Aklınızda soru işareti olmasaydı buraya yazmazdınız emin olun. Birazda olsa korkularınız var demek ki.Gayet geliştirmiş ama biz konuşup anlaşabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?