Annem istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

denizsonsuzlugu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
442
512
18
Annem evlenmek istediğim adamı İstemiyor. İşler ciddiye bindi ama hala karşı. ( mesleğini , memleketini falan beğenmiyor bana denk bulmuyor )
Ben nişanlımın arkasındayım seviyorum güveniyorum ama ya sevdiğim için ben körsem ?
Annelerin dediği çıkar biliyorum ama ben nişanlıma güveniyorum
Bir yandanda korkuyorum ya annem ölürse yarın birgün ölecek ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım onun istediği adamla evlenmiyorum ya mutsuz olursa ömür boyu içinde ukde kalırsa
Ailemin bana uygun gördüğü doktor avukat ama ben gittim bir mahalle esnafını sevdim evet
bana layık görmediler onu
Ama ailemide çok seviyorum ben onları üzmek istemiyorum ömür boyu bu yükle yaşayamam

Denklik önemli. Ben anne sözü dinlemeyi tercih ederim.

Zor bı karar .bilemedim

Çünkü ailede herkesin damadı avukat doktor polis annem nişanlımın ilkokul mezunu berber olmasını kabullenemiyor üzülüyor

Öğretmenlik okudum ama çalışmıyorum
Aaa tam olarak bu şekilde tanıdığım birileri var arkadaşımın ablasıydı. Ablası öğretmen sevgilisi de berber.. Kızın da ailesi de yakıştırmıyordu hatta arkadaşları da falan ama Evlendiler birde çocukları var

Annelerin dediği her zaman çıkıyor, ayrıca denklik önemli.
Küçümsemek için yazmıyorum ama ben o kadar yıl dirsek çürütüp okumuşum, eğer karşımda 'kendini geliştirmemiş' biri varsa ömrüm boyunca ne sohbetinden keyif alırım ne de rahat rahat sosyallesebilirim.

Üni mezunlarıyla oturduğumuzdada bilim fen konuşmuyoruz
Yoo biz konusuyoruz. Esprilerin bile bir duzeyi oluyor,saka yapsaniz mal gibi bakar. Universite insana ille bilim fen de vermez,ufkunu genisletir,dunya gorusunu farklilastirir.

Ayrica adam yine berber olsun ama yil olmus 2021,gencecik adam ilkokul mezunu olarak kaldiysa o adamdan bir cacik olmaz. Bildiginiz vizyonsuzdur. Size yazik olur,ilkokul mezunuyla evleneceksiniz uc gun sonra da pisman olacaksiniz.

Gayet geliştirmiş ama biz konuşup anlaşabiliyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…