- 10 Nisan 2014
- 43.419
- 115.717
- 798
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
e nişanlanmışsınız zaten istemeseydi nişan nasıl yapıldı?Annem evlenmek istediğim adamı İstemiyor. İşler ciddiye bindi ama hala karşı. ( mesleğini , memleketini falan beğenmiyor bana denk bulmuyor )
Ben nişanlımın arkasındayım seviyorum güveniyorum ama ya sevdiğim için ben körsem ?
Annelerin dediği çıkar biliyorum ama ben nişanlıma güveniyorum
Bir yandanda korkuyorum ya annem ölürse yarın birgün ölecek ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım onun istediği adamla evlenmiyorum ya mutsuz olursa ömür boyu içinde ukde kalırsa
Ailemin bana uygun gördüğü doktor avukat ama ben gittim bir mahalle esnafını sevdim evet
bana layık görmediler onu
Ama ailemide çok seviyorum ben onları üzmek istemiyorum ömür boyu bu yükle yaşayamam
Annem çalışmadığım için bana sinirli zaten annem için tamamıyla bir hayal kırıklığıyımPeki o zaman doktor avukat
Üniversite mezunuyum ama çalışmayacağım diyen eş ister mi
Annenize bu sorumu iletin
Nişan yapılınca ah yavrum diye bağrına basmadıe nişanlanmışsınız zaten istemeseydi nişan nasıl yapıldı?
bu meslekler pek uygun olmadıPeki o zaman doktor avukat
Üniversite mezunuyum ama çalışmayacağım diyen eş ister mi
Annenize bu sorumu iletin
Tek korkum annemi üzmekAklınızda soru işareti olmasaydı buraya yazmazdınız emin olun. Birazda olsa korkularınız var demek ki.
Bir ömür yaşayacak sizsiniz ama annenizin söylediğini kulak ardı yapmayın.
30 yaş altı en az lise olmalı bu devirde.onun altı çok geçerli bir sebebi yoksa eğitim almamak için tembeldir haylazdır.yoksa neden okulunu bitirmesin?Kaç yıldır birliktesiniz. Anneniz haklı sanki, ilkokul mezunu olarak neden kaldı ki, açıktan da olsa devam edebilirdi. Bunun aileniz için sorun olacağını az çok bilmeliydi
Babası ölmüş çalışmak zorunda kalmış işte hayat telaşı30 yaş altı en az lise olmalı bu devirde.onun altı çok geçerli bir sebebi yoksa eğitim almamak için tembeldir haylazdır.yoksa neden okulunu bitirmesin?
bu meslekler pek uygun olmadısineğin yağını çıkarır para kazanır bu 2 meslek
Babasi oldugunde nisanliniz kac yasindaymis da calismaya baslamis hemen? İnandirici bir bahane degil. Sonradan da bitirebilirdi,disaridan da okuyabilirdi.Babası ölmüş çalışmak zorunda kalmış işte hayat telaşı
Annem çalışmadığım için bana sinirli zaten annem için tamamıyla bir hayal kırıklığıyım
İşten kovuldum ben pandemiden dolayı şuanlık düşünmüyorumNeden çalışmıyorsun nişanlın mı uygun bulmuyor
Ailen karşı değil
İş yok vs de demiyorsun neden çalışmak istemez bir genç kız yani en azından kazanır çeyizimi alırım demez
Büyük konuşmayım ama ne olursa olsun eline mesleğini alınca açıktan devam edilebilinir. Hele de öğretmenlik mezunu bir kızla görüşülünüyorsa...30 yaş altı en az lise olmalı bu devirde.onun altı çok geçerli bir sebebi yoksa eğitim almamak için tembeldir haylazdır.yoksa neden okulunu bitirmesin?
Adamla denk olmak icin calismiyorNeden çalışmıyorsun nişanlın mı uygun bulmuyor
Ailen karşı değil
İş yok vs de demiyorsun neden çalışmak istemez bir genç kız yani en azından kazanır çeyizimi alırım demez
Bilmiyorum imkan olamamış herhaldeBabasi oldugunde nisanliniz kac yasindaymis da calismaya baslamis hemen? İnandirici bir bahane degil. Sonradan da bitirebilirdi,disaridan da okuyabilirdi.
Bu çok hassas bi konu ben en son annemin sözünü dinlemeseydim şuan bi mesleğim yoktu ve öyle bi adamla evlenecektim ki aman allahım düşündükçe iyi ki rahmetli annemi dinlemişim diyorum. Benim ki kraktersizdi afedersiniz ama şimdi siz nişanlımıza güveniyorsanız eminseniz kendinizden diğer etiketlerin bi önemi yok bence karakter her şey karakter inanın. Doktorla evlenen kuzenim 1 yıl boyunca ne havalar atıldı Amerika da doktor falan filan kına gecesi adam bizi düğünden kovdu düğün sabahı sen kimsin demiş karısına yatakta meğer adam şizofrenmiş. Aynı duruma benzer bi olayı arkadasım yaşadı ben ise avukat olan çocukluktan beri peşimde olan birini elimin tersiyle ittim. Ailesini ailenizi etiketleri baskıları bi kenara bırakın ve düşünün ben bu adamla bi ömür geçirebilirmiyim içinizde ufacık bile karanlık nokta kalırsa sorun var demektir gerisi hikayeAnnem evlenmek istediğim adamı İstemiyor. İşler ciddiye bindi ama hala karşı. ( mesleğini , memleketini falan beğenmiyor bana denk bulmuyor )
Ben nişanlımın arkasındayım seviyorum güveniyorum ama ya sevdiğim için ben körsem ?
Annelerin dediği çıkar biliyorum ama ben nişanlıma güveniyorum
Bir yandanda korkuyorum ya annem ölürse yarın birgün ölecek ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım onun istediği adamla evlenmiyorum ya mutsuz olursa ömür boyu içinde ukde kalırsa
Ailemin bana uygun gördüğü doktor avukat ama ben gittim bir mahalle esnafını sevdim evet
bana layık görmediler onu
Ama ailemide çok seviyorum ben onları üzmek istemiyorum ömür boyu bu yükle yaşayamam
aynen hep çalışıp hem de açıktan okuyabilirdi 4 yılda lise biteceğine 7 yılda biterdi ama biterdi yaniiiBüyük konuşayım ama ne olursa olsun eline mesleğini alınca açıktan devam edilebilinir. Hele de öğretmenlik mezunu bir kızla görüşülünüyorsa...
Ne tür bir imkan olmasi gerekiyormus ki? Siz de okudunuz hatirlarsiniz ortaokulu liseyi bitirmek icin ne gerekiyor en fazla? Uc bes kurusluk kitap kalem parasi. Berberlik yaparken o kadarini da kazaniyordur illa ki. Bahaneler yaratmayin kafanizda.Bilmiyorum imkan olamamış herhalde
İşten kovuldum ben pandemiden dolayı şuanlık düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?