Annem istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
e nişanlanmışsınız zaten istemeseydi nişan nasıl yapıldı?

Kaç yıldır birliktesiniz. Anneniz haklı sanki, ilkokul mezunu olarak neden kaldı ki, açıktan da olsa devam edebilirdi. Bunun aileniz için sorun olacağını az çok bilmeliydi

Kaç yıldır birliktesiniz. Anneniz haklı sanki, ilkokul mezunu olarak neden kaldı ki, açıktan da olsa devam edebilirdi. Bunun aileniz için sorun olacağını az çok bilmeliydi
30 yaş altı en az lise olmalı bu devirde.onun altı çok geçerli bir sebebi yoksa eğitim almamak için tembeldir haylazdır.yoksa neden okulunu bitirmesin?

bu meslekler pek uygun olmadı sineğin yağını çıkarır para kazanır bu 2 meslek

Ben değil konu sahibinin annesi uygun görmüş

Bacım sineğin yağlı tarafı nerede biliyorsan tarif et de çıkarayım

Bugün birisi pet şişede zeytin ile bir küçük şişede yağ getirmiş, sayılır mı

Annem çalışmadığım için bana sinirli zaten annem için tamamıyla bir hayal kırıklığıyım

Neden çalışmıyorsun nişanlın mı uygun bulmuyor

Ailen karşı değil

İş yok vs de demiyorsun neden çalışmak istemez bir genç kız yani en azından kazanır çeyizimi alırım demez

30 yaş altı en az lise olmalı bu devirde.onun altı çok geçerli bir sebebi yoksa eğitim almamak için tembeldir haylazdır.yoksa neden okulunu bitirmesin?
Büyük konuşmayım ama ne olursa olsun eline mesleğini alınca açıktan devam edilebilinir. Hele de öğretmenlik mezunu bir kızla görüşülünüyorsa...

Bu çok hassas bi konu ben en son annemin sözünü dinlemeseydim şuan bi mesleğim yoktu ve öyle bi adamla evlenecektim ki aman allahım düşündükçe iyi ki rahmetli annemi dinlemişim diyorum. Benim ki kraktersizdi afedersiniz ama şimdi siz nişanlımıza güveniyorsanız eminseniz kendinizden diğer etiketlerin bi önemi yok bence karakter her şey karakter inanın. Doktorla evlenen kuzenim 1 yıl boyunca ne havalar atıldı Amerika da doktor falan filan kına gecesi adam bizi düğünden kovdu düğün sabahı sen kimsin demiş karısına yatakta meğer adam şizofrenmiş. Aynı duruma benzer bi olayı arkadasım yaşadı ben ise avukat olan çocukluktan beri peşimde olan birini elimin tersiyle ittim. Ailesini ailenizi etiketleri baskıları bi kenara bırakın ve düşünün ben bu adamla bi ömür geçirebilirmiyim içinizde ufacık bile karanlık nokta kalırsa sorun var demektir gerisi hikaye

Büyük konuşayım ama ne olursa olsun eline mesleğini alınca açıktan devam edilebilinir. Hele de öğretmenlik mezunu bir kızla görüşülünüyorsa...
aynen hep çalışıp hem de açıktan okuyabilirdi 4 yılda lise biteceğine 7 yılda biterdi ama biterdi yaniii

Bilmiyorum imkan olamamış herhalde
Ne tür bir imkan olmasi gerekiyormus ki? Siz de okudunuz hatirlarsiniz ortaokulu liseyi bitirmek icin ne gerekiyor en fazla? Uc bes kurusluk kitap kalem parasi. Berberlik yaparken o kadarini da kazaniyordur illa ki. Bahaneler yaratmayin kafanizda.

İşten kovuldum ben pandemiden dolayı şuanlık düşünmüyorum

Ama annen sadece pandemiden kaynaklı çalışmasan bunu makul bulur

Umarım ben yanılırım ama çalışma isteğiniz yok gibi zira üniversite mezunuyum diyorsunuz öğretmenim demek yerine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…