- 10 Nisan 2014
- 43.419
- 115.717
- 798
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
dışardan da okuyabilirdi .hem okuyp hem de çalışırdı.bize yıllardır bir genç gelir tamire ustasıyla tanıdığımda çocuktu.hem çalışır hem de örgün okur.en iyi liseyi kazandı çocuk.onun da babası yok maaşları yokBabası ölmüş çalışmak zorunda kalmış işte hayat telaşı
Nişanlısı ile arasında ki fark açılmasın annesi tümden karşı olmasın diye istemiyordur. Ya da nişanlısı istemiyordurAma annen sadece pandemiden kaynaklı çalışmasan bunu makul bulur
Umarım ben yanılırım ama çalışma isteğiniz yok gibi zira üniversite mezunuyum diyorsunuz öğretmenim demek yerine
Daha tam öğretmen değilim çünkü sadece mezun oldum çalışmaya başlayınca tabiki derimAma annen sadece pandemiden kaynaklı çalışmasan bunu makul bulur
Umarım ben yanılırım ama çalışma isteğiniz yok gibi zira üniversite mezunuyum diyorsunuz öğretmenim demek yerine
Annesinin ne suçu var bizimki kaçmış okuldan istememişEşi ölünce oğlunu çalışması için okuldan alan bir kayinvalideyi ailene layık görüyor musun?
Kendisi muhtemelen çalışmamış, oğlunun eline bakmış.
Çoluklu çocuklu kaynanası ile oturan komşum açıktan bitirdi liseyi, en son kpss ye de gireceğim diyordu. İstek meselesi biraz daaynen hep çalışıp hem de açıktan okuyabilirdi 4 yılda lise biteceğine 7 yılda biterdi ama biterdi yaniii
Yukarda babası öldüğü için çalışmış okuyamamış yazmıştınızAnnesinin ne suçu var bizimki kaçmış okuldan istememiş
71 yaşındaki annem bile çalışırken üniversite bitirdi açıköğretimden hem de çocuk baktı ev işi yaptıÇoluklu çocuklu kaynanası ile oturan komşum açıktan bitirdi liseyi, en son kpss ye de gireceğim diyordu. İstek meselesi biraz da
Evette annesi söz dinletememiş okumak istememiş çalışmış nişanlım babası hayatta olaydı döve döve okuttururduYukarda babası öldüğü için çalışmış okuyamamış yazmıştınız
Daha tam öğretmen değilim çünkü sadece mezun oldum çalışmaya başlayınca tabiki derim
Işte burada yazmışsınızBabası ölmüş çalışmak zorunda kalmış işte hayat telaşı
Okumak istememişIşte burada yazmışsınız
Mezun olunca staj yaptığım yere bi kaç devam edip bıraktım..Çalışıyordum yazdın
Öğretmen öğretmendir çalışmasa da atanamayan öğretmen hissi desek öyle bir amacın da yok
Bize değil kendine açıkla hislerinin kaynağını
HayırKv ile birlikte mi oturacaksınız
biz çocuklarımızı döve döve okutmuyoruz.okumanın önemini iyi anlattığımız için okuyorlarEvette annesi söz dinletememiş okumak istememiş çalışmış nişanlım babası hayatta olaydı döve döve okuttururdu
Bir öğretmen mi söylüyor bunu?Evette annesi söz dinletememiş okumak istememiş çalışmış nişanlım babası hayatta olaydı döve döve okuttururdu
kaçırmayın ozaman adamı ne diyelimmm tövbe tövbeeeeOkumak istememişOkumayınca ne yapacak
Babasına karşı gelemezdi anlamındabiz çocuklarımızı döve döve okutmuyoruz.okumanın önemini iyi anlattığımız için okuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?